2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canm vurmasa pimpirikleniyoruz cok vursa pimpirikleniyoruz sonu yok bunun sanrm:) msla benmkide ustune birde cok döndü yine pimpiriklendim:)

Günaydın kızlar bende artık uykusuzluk başladı sabit 5te kalkiyorum bir daha uyuyamiyorum varmı bu şekilde olan birde sola yatmaktan solum uyuştu.
Bendede oyle canm erkenden kalkiyorum uyuyamiyorum deli gibide acikmis oluyorum

Günaydın kızlar, bende gece uyuyamıyorum. Nefesim yetmiyor gibi oluyor sanki. Sonra karnım rahat etmiyor bi türlü yastıklar minderler koyuyorum olmuyor. Sabahta 8 dedin mi gözlerim açılıyor uyuyamadığım halde

benim piremsesim lavaboya gidip üzerinede su içince 3 dkyı geçik dans edio normal galiba canım :) Maşallah hepsine sağlıkla kavuşalım İnşallah :)

Aynen canm vurmasa pimpirikleniyoruz cok vursa pimpirikleniyoruz sonu yok bunun sanrm:) msla benmkide ustune birde cok döndü yine pimpiriklendim:)

biran önce sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ... o zamanda ay nefes alıyor mu ay doydu mu gazı mi var bitmez bunlar :))) Allahım yokluklarini göstermesin

Aynen canım bende senin gibiyim
Sürekli tekmeliyo artık beni de

Gunaydinlar .Ben de sabah 4 5 gibi uyaniyorum tekrar uyuyamiyorum .Her yerim agriyor .Tam 8de dalacakken esim kalkiyor .Sonra aciktim diye oglus tekmeliyor .Sonuç uykusuzum .

laiyka canım hiç suçlama kendini hiç bişeyin önüne geçemeyiz rabbim bilir herşeyi evde de olsan aynısı olacaktı sen morlini yüksek tutmaya çalış rabbim bebeklerine sana şifa versin inşallah

Günaydın kızlar. Hayırlı bir hafta diliyorum herkese. Benim bebeğimde akşam çok tekmeledi birde nasıl durduysa hep aşağıda hissettim vuruşlarını arada coşuyor kızım :) birde sola yatmaktan benimde ağrım oluyor kızlar sabah bir kalkıyorum sol bacağım uyuşuk. Hamile yastığı alan bir arkadaş vardı sanki memnun mu acaba ?

Normal canım cim en hareketli oldukları dönem şimdi çünkü yerleri var :)
Ama 33. 34.haftadan sonra da her hareketini hissediyorsun dışardan elini poposunu kafasını çok net hissediyorsun o haftalar çok güzel iple çekiyorum:)

Ben kullaniyorum sirt ve karin destekli makarna olanlardan.Kullanmasam herhalde daha cok tutulurum .Destekliyor memnunum .Ama bi noktadan sonra bisey fayda etmiyor .

Ben kullaniyorum sirt ve karin destekli makarna olanlardan.Kullanmasam herhalde daha cok tutulurum .Destekliyor memnunum .Ama bi noktadan sonra bisey fayda etmiyor .
Anladım canım o da kısa süreli destek sağlıcak yani. Benim sol bacağım tutuluyor her sabah gerinemeyincede mecbur kalkıyorum bu seferde uyku kaçıyor son zamanlar napcam sıcaklarda hiç bilmiyorum

Allah yardimciniz olsun canim sag salim atlatirlar inwallah.dualaimiz sizinle

Günaydın kızlar bugün aile sağlığı merkezinde gebelik takibim vardı son kontrol tarihi için haziran 11 dedi 35 haftalikken ben o vakitte doguruyorum dedim zamanimiz iyice azalıyor geri sayım başladı Inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alırız

Lohusa tacı fılan ne güzel adetlerniz var sizin burda doğurmaya gitdiğin günen hastaneden cıkana kadar kımse yanıma bile gelemez.
Canim bizde de hastaneye aileler dışında kimse gelmez dogum yapan kisi rahatsiz olmasin diye .Ben fotograf cekimi icin özeniyorum biraz .

Bende bu gece kalktım hemen mutfaga gittim biseyler yemek için. B

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…