2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar deterjan aldiniz mi ? 15 20 gun sonra odamiz kurulacak kiyafetleri yikayip utuleyecegim .Ne alacagim bilemedim .

Ben green clean organik deterjan aldım bebekler için özel. Bu markanın bulaşık deterjanını uzun süredir kullanıyordum şimdi bebeklere organik olsun diye bunu aldım.
Kizlar deterjan aldiniz mi ? 15 20 gun sonra odamiz kurulacak kiyafetleri yikayip utuleyecegim .Ne alacagim bilemedim .

Afilim92 canım Feyza nın pijamalarını sen internetten mi almıştın yoksa çarşıdan mı ? Kumaşı falan nasıl? Lohusasepetinde gördümde çok güzel takımlar var desenli falan

Ikiz anneleri park yatak aldınız mı?ilk etapta ikisini birlikte yatırmayı planlıyoruz.odaları olacak ama salona bi tane almayı düşünüyorum.70-110 mu
60-120 mi mantıklı olur.e -bebekte %25 indirim varmis bu arada kraft ürünlerinde.Tavsiyenize ihtiyacım var

Ben de henüz almadım ama kizlarimda roxy kullanmıştım ama koyu renkli kiyafetlerini agartmisti bende kullanmayip baskasina vermiştim şimdi bilemiyorum ama dalin alırım diye düşünüyorum

Canım sorunun tam cevabı değil ama ebebekteki indirimli hali bile başka yere göre pahalı kalıyor. Hepsiburadayı değerlendirmek isteyebilirsin. Örneğin Kraft garden park yatak 70x110 ebebekte 524 tl, hepsiburadada 479 tl.

Ben green clean organik deterjan aldım bebekler için özel. Bu markanın bulaşık deterjanını uzun süredir ku
Bana gorumcem 60×120 lik park yatak verdi idare etmeye çalışacağım bende ilk etapta. Kendim hic bakmadım modellere bu konuda pek fikrim yok.

Ben de henüz almadım ama kizlarimda roxy kullanmıştım ama koyu renkli kiyafetlerini agartmisti bende kullanmayip baskasina vermiştim şimdi bilemiyorum ama dalin alırım diye düşünüyorum
Bende roxy almıştım ağartır mı acaba kafam karıştı başkada mı alsam ki

Kızlar kapı süsü yaptıran ya da karar veren varsa resim paylaşabilir mi? Bi de nereye yaptırmak gerek? İnstagramda sorduk yastık 50,kapı süsü 90,100tl diyor yaaa fazla değil mi ??
Canım ben Eminönü’nde bakmıştım fiyatlar aynı böyle bana da çok geldi :) kendim yapmayı deneyeceğim kapı süsü ve yastığı

Dalin aldım ben çok güzel kokuyor ama leke çıkarma durumu nedir ve ne kadar kimyasal var bilmiyorum. Bu bitsin bı dahakine araştırıp alicam. Muhtemelen organik bişey alırım, çok lekeli çamaşırları için de kenarda iyi leke çıkaran bı tane bulundurup arada onu kullanırım. Bir ay önce yikadik bebeğin kıyafetlerini hala mis gibi kokuyor

Kapı suslerini sizlerde yapabilirsiniz istanbulda iseniz eminonunde değilseniz malzeme satışı yapan sayfalar var oralardan temin edebilirsiniz cerceveyi kadife kumasla kaplayip satiyorlar size sadece suslemesi icine isim yazmasi kaliyor

Ben 1 tane kraftın 60x120 olanını aldım. İlk bir kaç ay beraber odamda yatıracağım sonra bir tane daha alıp yazlığa gidecek. Ama boyut çok kararsız kaldım 70 olan daha mı iyi olurdu bilemedim.

Dalın lekeleri çıkarma konusunda çok yetersiz kalıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…