2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Kızlar aklıma birşey takıldı..ben geçen ayın 15 martta adet olmuştum malum 5 gün sürdü. Ve ben nisanın 8 inde kan teste verdim ilk kan testim 301 çıktı ki adetim geçmemişti adetime daha vardı.normal döngüyü baz alırsam 15 nisanda adet olmam ğerekiyor.ve iki gün sonra 750 çıktı sizce ikiz olabilirmi.neticede geçen hafta ölçtürdüm.şimdi 4 haftalık 2 kat arttığını düşünürsem 5000 yada 6000 lerde olması lazım tabi bu benim tahminim.bir daha gitmedim doktora.sizlerin bu konuda fikrini alabilirmiyim

Olabilir bir ihtimal canım bu sonuçlar kesin göstermez ikizi ucuzu tekizi. Ama sanki ikiz için biraz daha hızlı artması gerekiyor gibi yani benim öyle olmuştu üçe falan katliyordu o deger iki günde bir.
Sonra ikizlerden biri gelişmeyi durdurdu benim bhcg değeri de normal artmaya devam etti üçe dörde katlamadi artık
Bhcg değerinin iki günde bir ikiye katlamasi gerekir normal tek gebeliklerde. İstisnalar elbet olur.

Şuan ikizmi gebesiniz.

Teşekkürler kizlar sanirim sivi deterjan alcam e bebekten .Leke icin de amway in deterjanini almayi dusunuyorum .Cok kaliteli ama pahali biraz .

Rabbim diğer evladına sağlık sıhhat versin.bu sitede neler duyuyorum .peki üzmek istemem ama o hala karnındamı.
Evet canım hiçbir ağrım ve kanamam olmadı yani içerden dışarı çıkan hiçbir şey görmedim hala içerde ama küçücük zaten. Bir iki cmlik bir şeydi o zamanlar daha da küçülmüştur. Vücut kendi kendine eritiyor bir miktar. Bu aslında çok nadir olan bir şey değil sadece erkenden yapılan kaliteli ultrasonlarda görülüyor bir çok kişi böyle bir şey yaşadığından habersiz.
Eger iki kese falan görünürse sende de bir müddet herkese söyleme bunu kalp atışlarını falan duy önce güzellikle. Sonra benim gibi açıklar durursun biri gelismedi diye. İnsanlar da pek anlamıyor şaşırıyor oteki de hastalıklı olcak falan diyor sinir bozucu.

Cnm ben hamileliğimi öğrendiğimde 7 haftalikti ve kan testim 11931 çıkmıştı ama cogul gebelik değildi.

Kızlar ben bugün temizliğe başladım. Doğumdan önce bı de temizlikçi tutar cam sildirir perde yikatirim.
Ama aşırı yavaş yapıyorum hem alışkın değilim hem de çabuk yoruluyorum. Gün gün oda oda yapcam.

İnsanlar gerçekten çok kötü düşüncelere sahip bir varlık.haklısın kimseye söylememek gerekiyor ama o anki mutluluk ve heyecanla bi bakmışsın herkese söyleyiveriyorsun.bende diyordum gebe kalırsam 3 4 ay kimseye söylemiycem diye ama öğrenir öğrenmez herkese söyledim.aslında herkese değilde ağzı boş olanlar sağolsun herkese duyurdu.rabbim dediğim gibi diğer evladına sağlık sıhhat versin.allah büyüktür.seni üzdüysemde özür dilerim.ama yinede allahın bir lütfu sana diğerinin hayatına devam etmesi.inşallah sağlıcakla alırsın kucağına.

Ben 1 tane kraftın 60x120 olanını aldım. İlk bir kaç ay beraber odamda yatıracağım sonra bir tane daha alıp yazlığa gidecek. Ama boyut çok kararsız kaldım 70 olan daha mı iyi olurdu bilemedim.
Benim park yatak kullanan bir arkadaşım kapılardan kolay geçmesi için daha dar uzun olanların daha iyi oldugunu söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…