2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet evet o anki mutlulukla söylüyorsun hemen ben de yanlışlığı tecrübe etmiş oldum. Yok canım üzülmedim çünkü bir bebekle bile gebelik çok zor aşırı bulantim oldu kilo verdim kusup durdum sonra iş yerimden dolayı yorgunlukla çok ağrılarım oldu karnım büyüdükçe, ne Dr ne müdürüm hiç anlayışlı davranmadilar. Muhtemelen ikiz bebeği taşıyamayacaktim. Her serde bir hayır vardır. Sen de sağlıkla kucağına al inşallah.

Afilim92 cnm oglumda toz kullandim dalin ama memnun kalamadim,kolayda erimiyordu sonra tanidigimiz, bosch makina servisi, toz bebek deterjanlarinin makineyi bozdugunu soyleyince 3 kere falan anca kullanmisimdir,verdim birine.. Simdi uni baby sivi deterjan aldim hassas ciltler icin ve ilk bugun denedim hipoalerjenik,agartici,fosfat,paraben vs yok icinde, ben begendim odaya serdim miss gibi kokuyor suan...

Kizlar muslin battaniye alaniniz varmi, birde instada mammacoto diye bir yer var gorumcem ordan almak istedi ama modelleri kalmamis gecen senenin urunleriydi demisler, bende gosterdiklerini begenemedim, soluk renkleri sevmiyorum kizlar icinde hep klasik seyler goruyorum, siz nerden alicsksiniz yada aldiniz acaba?

Hay maşallah.rabbim sağlıcakla kucağını almayı nasip etsin. Neden 7 haftalıkta öğrendin.adet üzerimi gebe kaldın.
Amin cnm beklemiyordum çünkü sürpriz oldu, tüp bebek yaptık eylulde tutmadi kasımın 7 nde ogrendim hamile oldugumu yani benim bebis tüp mu yoksa normal mi bilinmiyor yada geç döllenme oldu.

çok yorma kendini gayet yavaş yap bebeklerimiz büyüdü iyice ağrın olmasın kolay gelsin canim

Kızlar benim suyum geldi doğurdum dua edin 25+4tük
canım çok geçmiş olsun Rabbim dağlık şifa versin İnşallah güle güle evinize dönün İnşallah okumayı bilmiyorsan tlfnuna surelerü indir dinle Allah ım büyüktür şifa Allah tan İnşallah

Ben bahsettign yerden aldm gecen ay uçan balonlu ve leylakılı modellerden 120x120 ebatlarda. 4tanede mendil aldm mendilleri yeni aldm gecen haftaydi sanrm

Izinlimisin bugün yoksa rapor falan mı aldın? Bencede çok yavaştan al iş güç halloluyor bir sekilde, ayakta durmak bile yoruyor insanı. Ben bugün rapor aldım bu hafta için haftaya zaten doğum iznine ayrılıyorum. Bende yarın başlayayım diyorum inşallah.

Mothercare outlet mağazası var kozyatağında ben oradan aldım müslin battaniye ikili.

Ben de o siteden aldım ama kargoda henüz. Şuanda kampanyada olan desenlerden beğendim yeni sezon mu eski sezon mu bilemiyorum. Pek önemli değil benim icin.

Kadin doğumcu rapor verdi bu hafta. Güzelce anlattim derdimi işi hafifletmiyolar gece karın agrilarim oluyo dayanamıyorum artık bu iş yüküne dedim sağolsun anlayış gösterdi. Sonraki iki hafta da yıllık izinlerimi tüketip kapatıyorum sezonu inşallah. Maaşım da düşüyor böyle ama napiyim valla doguruvercem cidden çok korkuyorum bazen.
Evde olunca insan istediği an uzaniyo yemeğini de yiyo stres olmuyo. En iyisini yapmışsın canım.

Ben de o siteden aldım ama kargoda henüz. Şuanda kampanyada olan desenlerden beğendim yeni sezon mu eski sezon mu bilemiyorum. Pek önemli değil benim icin.
Anladm cnm saol urunleri guzel ama sanirim oda aliexpressten getirtiyor ithal yani o yuzden sezon urunleri elinde olmuyor..
Mothercare outlet mağazası var kozyatağında ben oradan aldım müslin battaniye ikili.
Baktim cnm sitesinden, bende sanirim olmazsa ordan alicam cok saol...
Ben bahsettign yerden aldm gecen ay uçan balonlu ve leylakılı modellerden 120x120 ebatlarda. 4tanede mendil aldm mendilleri yeni aldm gecen haftaydi sanrm
Ben dondurmali ve flamingoluyu sordurdum ama ikiside yokmus kismet baska model bakicaz artik saol cnm..

Yaa aliexpreste aradım taradim ama yanlış yerlere baktım heralde gördüğüm muslinleri begenmemistim. Bir de sen çift katlı falan mı alcaksin? Ben sadece tek katlı örtü şeklinde istiyorum bir sürü battaniyem var çünkü.

kızlar 75 lik şeker yüklemem yapıldı.
aç: 80
1.saat: 190
2.saat: 117

1 saate yüksek dedi drum

Cnm cift kat degil bambu 120x120 boyutu, alibaba,ve aliexpresste harika modeller var ama kac ayda gelir sorun yasarmiyim bilemedigim icin oralardan deneyemiyorum almayi cnm..

Çok iyi yapmışsın canım iyi bari insaflı bir doktora denk gelmişsin. Benimde maaşım baya bir düşüyor ama elden birşey gelmiyor. Ssk li olunca böyle maalesef.

Kozyatağında tam yeri nerede canım ben hiç dikkat etmemişim. Bi ara uğramak isterim.
By otelin tam karşısı metro dan çilek mobilya yanındaki sokağa girip sola dönüyorsun sokağın sonunda Dem stock yazan bir bina var mother care yazmıyor. Demsa falan yaziyor.

Flamingoluyi baska sitelerdede gormustum ben n11 miydi tam hatrlayamadm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…