2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de sivi tercih edeceğim sanirim .Ama kokusuz bir sey istiyorum.
2 tane e bebekten aldim normal kundak boy .2 tane de baska yerden cift kat aldim ic kismi penye disi muslin miydi ne .

Kızlar çocuk odalarını boyattiniz mi biz daha boyatmadik da bu ay içinde halletcez inşallah ama bana zararı olur mu boya kokusunun odanın kapısını kapatsam camları acsam bir sorun olmaz dmi

Kızlar çocuk odalarını boyattiniz mi biz daha boyatmadik da bu ay içinde halletcez inşallah ama bana zararı olur mu boya kokusunun odanın kapısını kapatsam camları acsam bir sorun olmaz dmi
Uff o sorun bizde de var boyamak istemiyoruz ev degistirebiliriz diye .Ama kotu durumda hic kullanmadik odayi gel gor ki simsiyah is siniyor ve isin kotusu silinemiyor .

Ben de sivi tercih edeceğim sanirim .Ama kokusuz bir sey istiyorum.

2 tane e bebekten aldim normal kundak boy .2 tane de baska yerden cift kat aldim ic kismi penye disi muslin miydi ne .
Cnm friendly organik deterjan var e bebekte satiyor sivi onda esans ve parfum yok diye biliyorum ona bakabilirsin..
Muslini siparis verdim cnm mammacoto dan, bambu dokuma 120x120 olculeri istersen iki kat kullaniliyor, ister kundak,bebek ortusu,havlu ne amacla kullanmak istedigine bagli, birde yaz bebegi olucaklar ya kullanisli olur ins...

Ben lcw dan aldım canım bir tane

Kızlar aliexprstten sipariş verdiğim çanta geldi ben çok beğendim geniş ve bölmesi çok kullanışlı da görünüyor görüntü olarak da sık..
Kim sormuştu hatırlamıyorum ama foto attım

Eklentiler

• IMG_20180416_184912.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 110
Kızlar aliexprstten sipariş verdiğim çanta geldi ben çok beğendim geniş ve bölmesi çok kullanışlı da görünüyor görüntü olarak da sık..
Gule gule kullan cnm, bu ne kadar surede geldi elinize, biz pek cesaret edemiyoruz da bisi almaya, halbuki cok guzel seyler var

Uff o sorun bizde de var boyamak istemiyoruz ev degistirebiliriz diye .Ama kotu durumda hic kullanmadik odayi gel gor ki simsiyah is siniyor ve isin kotusu silinemiyor .
Aynen biz de taşınmayı planliyorduk gerçi kesin değil ama yine de o odaya da güzelim eşyaları koymak istemiyorum eskiden kalma renk taşındığımızdan beri ıvır zıvır odası olarak kullandık diye boyatmadik hiç şimdi napcaz hiç bilmiyorum ama boyama şart yani ama eşim diyor ki kapıyı kapatır cami açarsak sorun olmaz

Selam kizlar nasil gidiyor hamilelik bizimki inisli cikisli surekli bi hastalik grip sinuzut yuvarlanip gidiyoruz bunada sukur yavas yavas eksikleri tamamliyorum sizler neler yaptiniz bakalim

Gule gule kullan cnm, bu ne kadar surede geldi elinize, biz pek cesaret edemiyoruz da bisi almaya, halbuki cok guzel seyler var
Teşekkür ederim cnm
Ben sürekli alıyorum eşim de aynı şekilde hiç sorun yaşamadım sana püf noktalarını fotollu şekilde atarm istersen
20 güne yakın bir sürede geldi

en mantiklisi burda ik kat vermektense ..
iyi günlerde kullan canim

Canim sen yine de cok igrasma ugrasma ve maskeyle dolas

Teşekkür ederim cnm
Ben sürekli alıyorum eşim de aynı şekilde hiç sorun yaşamadım sana püf noktalarını fotollu şekilde atarm istersen
20 güne yakın bir sürede geldi
Fazlada surmemis cnm cok guzel, esimi kandirirsam kesin yazarim yardimci olursann cok sevinirim cnm

Canım hangi satıcıdan aldin? Bir de boyu 40 olanlardan mi 42 mi? Anneler günü indirim yaparlar belki diye bekliyorum ama kafama eserse önceden de alabilirim. Cesaret lazım.

Mide kapagim sanırım artık yok. Yatay pozisyona geçince yemekler ağzıma geliyor ya bu nasıl bişey...
Kızlar temizlik yaparken kimyasal koklamayayim diye sıvı Arap sabunu kullandım banyo fayanslari hep leke oldu sabun izi kaldı bir kez daha silmek zorundayim

Kızlan lansinoh kullanmaya başlayan var mı günde iki kere mi sürüyosunuz.? Eczanede pahalı internetten alın bence ben kazıklandım :)))

Toz deterjanlar var ya canım hani ovalamak için onlardan dök üstünden de uzun kulplu bir fırçayla hafif ovalar gibi yap ve su dök gitsin en kolayı hem eğilmeyeceksin hem de daha parlak temiz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…