- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.101
Çamaşır deterjanı mi?Toz deterjanlar var ya canım hani ovalamak için onlardan dök üstünden de uzun kulplu bir fırçayla hafif ovalar gibi yap ve su dök gitsin en kolayı hem eğilmeyeceksin hem de daha parlak temiz olacak
Teşekkür ederim canımen mantiklisi burda ik kat vermektense ..
iyi günlerde kullan canim
Evet cnm bu sefer hemen geldi diğer siparişlerim 1 ayı buluyordu.Fazlada surmemis cnm cok guzel, esimi kandirirsam kesin yazarim yardimci olursann cok sevinirim cnm
Alina bags Store.Canım hangi satıcıdan aldin? Bir de boyu 40 olanlardan mi 42 mi? Anneler günü indirim yaparlar belki diye bekliyorum ama kafama eserse önceden de alabilirim. Cesaret lazım.
Güle güle kullan canım bende haftasonu sipariş verdim ne zaman gelir bilmiorm merakla bekliyorum. Ama sipariş sayısı en yüksek olan satıcıdan sipariş veremedim nedense türkiyeye gönderim yok deyip duruyordu senin aldığın satıcı o sanırım markası aynı duruyor çünkü nasıl yaptın merak ettim doğrusuKızlar aliexprstten sipariş verdiğim çanta geldi ben çok beğendim geniş ve bölmesi çok kullanışlı da görünüyor görüntü olarak da sık..
Kim sormuştu hatırlamıyorum ama foto attım
Ay canım kac gunde geldi benim hala gelmediKızlar aliexprstten sipariş verdiğim çanta geldi ben çok beğendim geniş ve bölmesi çok kullanışlı da görünüyor görüntü olarak da sık..
Yemek konusunda aynıyım bende yatmaya yakın bir sey yememem lazım. Ben sıvı arap sabununu aldım ama dediğin gibi pek verimli kullanamadım. Eskiden aldığım organik bir ev temizleyici vardı alman malı sodasan diye bir marka ama sadece internette buluyorum artık. Pahalı biraz ama uzun süre gidiyor hemde çok güzel temizliyor.Mide kapagim sanırım artık yok. Yatay pozisyona geçince yemekler ağzıma geliyor ya bu nasıl bişey...
Kızlar temizlik yaparken kimyasal koklamayayim diye sıvı Arap sabunu kullandım banyo fayanslari hep leke oldu sabun izi kaldıbir kez daha silmek zorundayim
Nasıl gelişmeyi durdurdu noldu kiOlabilir bir ihtimal canım bu sonuçlar kesin göstermez ikizi ucuzu tekizi. Ama sanki ikiz için biraz daha hızlı artması gerekiyor gibi yani benim öyle olmuştu üçe falan katliyordu o deger iki günde bir.
Sonra ikizlerden biri gelişmeyi durdurdu benim bhcg değeri de normal artmaya devam etti üçe dörde katlamadi artık
Bhcg değerinin iki günde bir ikiye katlamasi gerekir normal tek gebeliklerde. İstisnalar elbet olur.
Güle güle iyi günlerde kullanın inşallah. Fiyatı ne geçen instgramda denk gelmştm çantalara ama henuz almadım ne kadar zamanda geldı 1 ayda mı ?Kızlar aliexprstten sipariş verdiğim çanta geldi ben çok beğendim geniş ve bölmesi çok kullanışlı da görünüyor görüntü olarak da sık..
Banada banada lütfenTeşekkür ederim cnm
Ben sürekli alıyorum eşim de aynı şekilde hiç sorun yaşamadım sana püf noktalarını fotollu şekilde atarm istersen
20 güne yakın bir sürede geldi
İnşallah çabucak gelir cnmGüle güle kullan canım bende haftasonu sipariş verdim ne zaman gelir bilmiorm merakla bekliyorum. Ama sipariş sayısı en yüksek olan satıcıdan sipariş veremedim nedense türkiyeye gönderim yok deyip duruyordu senin aldığın satıcı o sanırım markası aynı duruyor çünkü nasıl yaptın merak ettim doğrusu
Bende öyle bi seçenek çıkmadı canım ama hayırlısı artık başka satıcıdan sipariş verdim ordaki yorumlarda gayet iyiydi bakalım merakla bekliyorum inşallah bi an önce gelir :) benim aldığım satıcıda da 20 dolardı 4 dolar indirim kuponu kazandım. 66-67 tlye geldi.İnşallah çabucak gelir cnm
Rusya ve cinden gönderim vardı cnm rusyayi seçince olmuyordu ki daha uygundu fiyatı Çin ı seçince oldu
20 günde geldi cnm ne zaman sipariş verdin kiAy canım kac gunde geldi benim hala gelmedi
75 e aldım cnm 20 günde geldiGüle güle iyi günlerde kullanın inşallah. Fiyatı ne geçen instgramda denk gelmştm çantalara ama henuz almadım ne kadar zamanda geldı 1 ayda mı ?
Tamam cnm özelden foto lu anlatacam:)Banada banada lütfen
Zaten aynı çanta sanırım canım yeter ki güvenilir olsun da gerisi önemli değil bak uyguna da gelmiş hadi kısa sürede gelir ıslah foto atarsın gelince cnm:)Bende öyle bi seçenek çıkmadı canım ama hayırlısı artık başka satıcıdan sipariş verdim ordaki yorumlarda gayet iyiydi bakalım merakla bekliyorum inşallah bi an önce gelir :) benim aldığım satıcıda da 20 dolardı 4 dolar indirim kuponu kazandım. 66-67 tlye geldi.
Evet canım muhtemelen aynı çanta markası farklı. Gelsinde atarım fotoğrafını :)20 günde geldi cnm ne zaman sipariş verdin ki
Teslim süresinden önce geldi
75 e aldım cnm 20 günde geldi
Tamam cnm özelden foto lu anlatacam:)
Zaten aynı çanta sanırım canım yeter ki güvenilir olsun da gerisi önemli değil bak uyguna da gelmiş hadi kısa sürede gelir ıslah foto atarsın gelince cnm:)
Yok fayans falan ovalamak için limon kokulu toz deterjanlar olur kutusu da kahve yumuşatıcısının kutusuna benziyor ağzında delikler oluyor ondan ama o bittiğinde toz çamaşır deterjanı da kullanırım ve ya cif gibi ürünleri de deniyorum hangisi varsa yani ovalamayi kolaylaştırsın sıvı olmasınÇamaşır deterjanı mi?
Tamam cnm bekliyorum :)Evet canım muhtemelen aynı çanta markası farklı. Gelsinde atarım fotoğrafını :)
Canım geçmiş olsun burde birisi daha vardı enfeksiyon dr u 4 lt su içmesini söylemiş ona, baya zor ama işe yarar inşş içebilirsinKızlar hamileligim hiç rahat geçmiyor. Kasiklarimda sürekli agri. Değişik bi agri. Bildiğiniz yürüyemiyorum yaa. Bi markete gidip gelsem kasiklarima agri yapisiyo birakmiyo. Ayagimi kaldirip pantolonumu bile zor giyiyorum.
Iki hafta önce aynı şikayetle doktora gitmiştim idrar enfeksiyonum vardi antibiyotik verdi. Antibiyotigin yarısında agrilarim gecti rahatlamistim. Ama ilac bitti ağrılarım başladı çünkü enfeksiyon gecmemis sağlık ocağında tahlil yapildi. Yarin tekrar gidecem doktora. Nasil gececek bu enfeksiyon
benimde hamileliğin başından beri idrar yolu enfeksiyonum var kültür temiz çıktı ilaç kullandım ama tahlilde yine çıktı sağlık ocagindaki hemşire hamilelikte hormonlarla yükseliyor olabiliyor dedi sanırım bizimkide doğuma kadar sürecek bende ağrı yok bir sıkıntı yok ama işte enfeksiyon olunca doğum erken olabilir tek düşüncem oKızlar hamileligim hiç rahat geçmiyor. Kasiklarimda sürekli agri. Değişik bi agri. Bildiğiniz yürüyemiyorum yaa. Bi markete gidip gelsem kasiklarima agri yapisiyo birakmiyo. Ayagimi kaldirip pantolonumu bile zor giyiyorum.
Iki hafta önce aynı şikayetle doktora gitmiştim idrar enfeksiyonum vardi antibiyotik verdi. Antibiyotigin yarısında agrilarim gecti rahatlamistim. Ama ilac bitti ağrılarım başladı çünkü enfeksiyon gecmemis sağlık ocağında tahlil yapildi. Yarin tekrar gidecem doktora. Nasil gececek bu enfeksiyon
Benim yüksek çıktı biraz. 4 gün boyunca yediklerime dikkat edip kanımdan şekeri ölçüp doktora yolladım. Değerlerimi iyi buldu ama doğurana kadar diyet. Kilo alacağıma verdim bu hafta full sağlık :)şekeri yüksek çıkan varmu aranızda kızlar.nasıl bi yol çizdi drunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?