2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

en mantiklisi burda ik kat vermektense ..
iyi günlerde kullan canim
Teşekkür ederim canım
Evet burada çok çok pahalı bir kaç yere baktım ucuz olanlar da görüntü olarak kötü ve küçük
Fazlada surmemis cnm cok guzel, esimi kandirirsam kesin yazarim yardimci olursann cok sevinirim cnm
Evet cnm bu sefer hemen geldi diğer siparişlerim 1 ayı buluyordu.
Tamam cnm olurum tabi ki :)

Canım hangi satıcıdan aldin? Bir de boyu 40 olanlardan mi 42 mi? Anneler günü indirim yaparlar belki diye bekliyorum ama kafama eserse önceden de alabilirim. Cesaret lazım.
Alina bags Store.
Satıcının adı cnm
40 cm olanını aldım cnm bayağı geniş ama iki çocuk için kullanacam ben çok rahat sığar eşyaları
Ben indirimden aldım ama öyle ahım şahım bir indirim olmuyor 85 ti fiyatı 75 e aldım kargo da yok

şekeri yüksek çıkan varmu aranızda kızlar.nasıl bi yol çizdi drunuz

Kızlar aliexprstten sipariş verdiğim çanta geldi ben çok beğendim geniş ve bölmesi çok kullanışlı da görünüyor görüntü olarak da sık..
Kim sormuştu hatırlamıyorum ama foto attım
Güle güle kullan canım bende haftasonu sipariş verdim ne zaman gelir bilmiorm merakla bekliyorum. Ama sipariş sayısı en yüksek olan satıcıdan sipariş veremedim nedense türkiyeye gönderim yok deyip duruyordu senin aldığın satıcı o sanırım markası aynı duruyor çünkü nasıl yaptın merak ettim doğrusu

Yemek konusunda aynıyım bende yatmaya yakın bir sey yememem lazım. Ben sıvı arap sabununu aldım ama dediğin gibi pek verimli kullanamadım. Eskiden aldığım organik bir ev temizleyici vardı alman malı sodasan diye bir marka ama sadece internette buluyorum artık. Pahalı biraz ama uzun süre gidiyor hemde çok güzel temizliyor.

Nasıl gelişmeyi durdurdu noldu ki

Kızlar aliexprstten sipariş verdiğim çanta geldi ben çok beğendim geniş ve bölmesi çok kullanışlı da görünüyor görüntü olarak da sık..
Kim sormuştu hatırlamıyorum ama foto attım
Güle güle iyi günlerde kullanın inşallah. Fiyatı ne geçen instgramda denk gelmştm çantalara ama henuz almadım ne kadar zamanda geldı 1 ayda mı ?

İnşallah çabucak gelir cnm
Rusya ve cinden gönderim vardı cnm rusyayi seçince olmuyordu ki daha uygundu fiyatı Çin ı seçince oldu

İnşallah çabucak gelir cnm
Rusya ve cinden gönderim vardı cnm rusyayi seçince olmuyordu ki daha uygundu fiyatı Çin ı seçince oldu
Bende öyle bi seçenek çıkmadı canım ama hayırlısı artık başka satıcıdan sipariş verdim ordaki yorumlarda gayet iyiydi bakalım merakla bekliyorum inşallah bi an önce gelir :) benim aldığım satıcıda da 20 dolardı 4 dolar indirim kuponu kazandım. 66-67 tlye geldi.

Ay canım kac gunde geldi benim hala gelmedi
20 günde geldi cnm ne zaman sipariş verdin ki
Teslim süresinden önce geldi
Güle güle iyi günlerde kullanın inşallah. Fiyatı ne geçen instgramda denk gelmştm çantalara ama henuz almadım ne kadar zamanda geldı 1 ayda mı ?
75 e aldım cnm 20 günde geldi
Banada banada lütfen
Tamam cnm özelden foto lu anlatacam:)
Zaten aynı çanta sanırım canım yeter ki güvenilir olsun da gerisi önemli değil bak uyguna da gelmiş hadi kısa sürede gelir ıslah foto atarsın gelince cnm:)

Evet canım muhtemelen aynı çanta markası farklı. Gelsinde atarım fotoğrafını :)

Çamaşır deterjanı mi?
Yok fayans falan ovalamak için limon kokulu toz deterjanlar olur kutusu da kahve yumuşatıcısının kutusuna benziyor ağzında delikler oluyor ondan ama o bittiğinde toz çamaşır deterjanı da kullanırım ve ya cif gibi ürünleri de deniyorum hangisi varsa yani ovalamayi kolaylaştırsın sıvı olmasın

Müslin soran arkadaşlar instagramda mutluluff diye bir sayfa var orada da çok güzel modeller var bana fiyatı pahalı geldi ama bakmak isterseniz belki

Kızlar hamileligim hiç rahat geçmiyor. Kasiklarimda sürekli agri. Değişik bi agri. Bildiğiniz yürüyemiyorum yaa. Bi markete gidip gelsem kasiklarima agri yapisiyo birakmiyo. Ayagimi kaldirip pantolonumu bile zor giyiyorum.
Iki hafta önce aynı şikayetle doktora gitmiştim idrar enfeksiyonum vardi antibiyotik verdi. Antibiyotigin yarısında agrilarim gecti rahatlamistim. Ama ilac bitti ağrılarım başladı çünkü enfeksiyon gecmemis sağlık ocağında tahlil yapildi. Yarin tekrar gidecem doktora. Nasil gececek bu enfeksiyon

Canım geçmiş olsun burde birisi daha vardı enfeksiyon dr u 4 lt su içmesini söylemiş ona, baya zor ama işe yarar inşş içebilirsin

benimde hamileliğin başından beri idrar yolu enfeksiyonum var kültür temiz çıktı ilaç kullandım ama tahlilde yine çıktı sağlık ocagindaki hemşire hamilelikte hormonlarla yükseliyor olabiliyor dedi sanırım bizimkide doğuma kadar sürecek bende ağrı yok bir sıkıntı yok ama işte enfeksiyon olunca doğum erken olabilir tek düşüncem o

şekeri yüksek çıkan varmu aranızda kızlar.nasıl bi yol çizdi drunuz
Benim yüksek çıktı biraz. 4 gün boyunca yediklerime dikkat edip kanımdan şekeri ölçüp doktora yolladım. Değerlerimi iyi buldu ama doğurana kadar diyet. Kilo alacağıma verdim bu hafta full sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…