2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İşte canım bende bide ağrı olunca daha çok korkuyorum. Resmen kisitliyo bu agri beni. Bazen lavaboya bile zor gidiyorum ne yapacağımı şaşırdım

İşte canım bende bide ağrı olunca daha çok korkuyorum. Resmen kisitliyo bu agri beni. Bazen lavaboya bile zor gidiyorum ne yapacağımı şaşırdım
evet canım dikkatli ol çok yorma kendini bol bol su iç

Merhaba güzel anneler biz de geldik oğluşumla aranıza:) öncelikle şunu belirtmek isterim 7 yıl sonra alabildik müjdeli haberi yani çok ama çok özlenen bir bebek son adet 1 Kasım 2017 bebeğin gelişimine göre doğum tarihi 31.07.2018 yani büyük ihtimalle Temmuz annesi adayıyım :) Rabb'im hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ve çok kolay ve sağlıklı bir doğum amiiiiin

benide endokrinolojiye yönlendirdi drlarım.yarın bakıcak bakalım İnşallah benimds düzgün olur yemem yeterki zararı olmasın bebeğime, ben onun için yiyordum zaten :)
Benim yüksek çıktı biraz. 4 gün boyunca yediklerime dikkat edip kanımdan şekeri ölçüp doktora yolladım. Değerlerimi iyi buldu ama doğurana kadar diyet. Kilo alacağıma verdim bu hafta full sağlık :)

Günaydın kızlar sabah 6 da uyandım ya. Rüyamda hastane odasındayım kolumda serum doğum yapıcam saf gibi nasıl ağlıyorum sesli sesli korkudan :))) dr git duş al diyo falan öyle uyandım çok heyecanlı rüyası bileeeee :)))

Ilk doğum çok heyecanlı oluyor ama 2.dogum daha heyecanlı stresli çünkü her evrede başına ne geleceğini biliyorsun ilk ama bebeğini gördüğün an paha bicilemez o hepsinde ayrı

Günaydın kizlar .Ruyasinda bebegini gorenlerde ben de varim :) Hic yuzunu net goremesem de
günaydın bende cinsiyetini öğrenicem gün kız oldugunu gördüm doğmuş olarak :) çok tatlıydı Allah ım sağlıkla kavuşalım hepimiz İnşallah

Canim cok geçmiş olsun enfeksiyon için bol bol su içmelisin 2.5 litre en az
Ama bahsettiğin ağrı bende de var öldürüyor beni ben de doktora bunun için acil gitmiştim çok fenaydi ama bende enfeksiyon da çıkmadı dinlen dedi
Dinlenirken bile ağrıyor oluyor
Yarım saat otursam ayağa kalkmaya geldiğim zaman sünnet olmuş çocuklar gibi kalkıyorum dediğin gibi pantolon giymek bile işkence
Merhaba hoşgeldin:)
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah cnm beklenen bebek olunca daha da kıymetli bir süreç oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…