2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar kan degerlerim düşük ilacın fayda etmemis dedi sağlık ocagindaki hemşire siz sabah ictikten nekadar süre sonra kahvaltı ediyorsunuz ben 1 saat beklemiyorum beklemekmi gerekiyor
Demir ilacı mi? Gece yatarken içiyorum ben ama değerim hep düşük ne artıyor ne eksiliyor.

Ben bu topigin başından beri burdayım ama hiç bilmiyordum sende ikiz olup sonra tek kaldığını canım benim şükür ki diğeri devam etmiş Rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin inşallah

Allah diğerni sağlıkla kıcağna almayı nasıp etsin hayırlısı boyleymiş demeki.
Sağolun kızlar Allah hepimize sağlık versin inşallah.

Çok sağol canm

Arkadaşlar kan degerlerim düşük ilacın fayda etmemis dedi sağlık ocagindaki hemşire siz sabah ictikten nekadar süre sonra kahvaltı ediyorsunuz ben 1 saat beklemiyorum beklemekmi gerekiyor

Peynir süt çay gibi besinler ilacın emilimini azaltıyor canım. O yüzden 2 saat olması lazım arasında. Ama ben çalıştığım için sabah içip bekleyemem zaten. O yüzden sabah 8 lerde kahvaltı yapıyorum 10da kan ilacını içiyorum. Sonrasında da çok acıkırsam 1 saat sonra ya meyve ya leblebi falan atıştırıyorum

Merhaba güzel anneler bende ikiz erkek bebeklerimi bekliyorum, bugun cok şükür 25+1 olduk 40 haftamiz temmuz sonunda doluyor ama ikiz oldugu icin acele etmezlerse 37de yani temmuz basi gibi nasipse miniklerimi kucagima alicam.sizler seker yuklemesi yaptirdinizmi,ben toplam 8kilo aldim,doktorum fazla aldigimi soyledi ve seker yuklemesi istedi ama yuklemeye olumsuz bakan bi görüşte oldugu icin kararsiz kaldim.sizler kaç kilo aldiniz,yukleme yaptirdinizmi,kac haftaya kadar yaptirilabiliyor

Merhaba canım hoşgeldin
İkizlere göre bence çok kg almamışsın gayet iyi aldığın kilo doktorun neden fazla buldu ki
Ben 7 kg aldım doktorum çok normal görüyor
Şeker yüklemesi ben yaptırmadım ama doktorum istemedi açlık tokluk şekerim e baktı
İlkinde yapmıştım sıkıntı yaşamadım
Bence doktorunu dinle ne diyorsa o şekilde hareket et sonuçta onlar daha iyi bilir gerek görmüşse demek ki :)

Merhaba kızlar izmirde sıcaklar başladı geceleri rahat uyuyamaz oldum artık hem sıcak hem hamilelik şimdiden yormaya başladı. Bebiş nasıl dayancak bilmiyorum. Mustela nın şampuanını alan arkadaşlar hangisinden aldı acaba dört çeşidi var aklım karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…