2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Sabahtan beri anca yazabildim. Ben kan ilacını sabah bi ara wcye kalkıyorum 6 gibi o zaman içip yatıyorum. Uyanınca kahvaltı yapıyorum. Benimde alt sınırın biraz altında seyrediyor tahlillerde. Zaten kan hemen yükselen bişey olmadığı için şuan da bebişimizle ortağız herşeye normal diye düşünüyorum.

şekeri yüksek çıkan varmu aranızda kızlar.nasıl bi yol çizdi drunuz
Ben varım. 182 çıktı Doktorum diyetisyene gitmemi önerdi. Bir diyetisyenle irtibata geçtim. Çok da tatlı bir bayan ama sonra araya bir sürü şey girdi. Boşladım. Hayatım boyunca diyet yapmayı sevmedim zaten. Tatlı yememeye gayret ediyorum. Tek sorunum meyvesiz duramıyorum. Yediğim meyveler sanırım çok şeker içeriyor. Allah sonumu hayır etsin

Arkadaşlar kan degerlerim düşük ilacın fayda etmemis dedi sağlık ocagindaki hemşire siz sabah ictikten nekadar süre sonra kahvaltı ediyorsunuz ben 1 saat beklemiyorum beklemekmi gerekiyor
Canım ben kalkar kalkmaz hemen ilacımı içiyorum sonra WC sonra kahvaltı hazırlığı sonra eş uyandırma falan ondan sonra kahvaltımızı yapıyoruz yani saat tutmuyorum hiç kaç dk geçti diye , kan için iğne de yapıyorlar ama hamilelere de yapılıyor mu bilmiyorum 4-5 tane iğne oluyor baya yükseltiyor kanı doktorun bakalım ne önerecek , bir de kuru siyah erik ve kuru siyah üzüm çok kan yapar diye biliyorum günde 4-5 tane onlardan da ye inşallah şifa olur

Ben de onu sorcaktim yenidogan sampuani var hem sac hem vucut olani var

Canım valla herşeye bir olumsuzluk söyleniyor da etrafımda gebeliği boyunca esirgemeyen çok örnek var günde bir fincan içip beyin gelişimi için iyi olduğunu söyleyen ve gayet sağlıklı çocukları olanlar. Çok sakınmamak en iyisi bence herşeyi ne kadar sakınırsan o kadar sorun yaşanıyor biraz akışı da önemli bence sonuçta ne bir sigara ne bir içki türk kahvesi dimi

Kızlar selammm aliexpressten bu çantayı alanınız var mı acaba şimdi sipariş verdim nasıl gelicek bakalım.
Canım ben aliexpressten almadım ama türkiyede kalehanbebe mi ne var instada ordan aynısını aldım. Gayet güzel sırta da takılıyor bebek arabasına da. Ağız kısmı metal destekli açınca kalıp gibi duruyor. Ben çok beğenerek aldım.

Çok güzel duruyor canım çok beğendim güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…