2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Renk konusunda mi kararsız kaldın canım model mi :)

Elime ulaştı canım çok beğendim
20 gün gibi kısa bir sürede geldi
Sayfa 3109 da fotoları cnm bakabilirsin
Şimdi geçmiş gönderilerinden baktım çok kaliteli duruyor güle güle kullan tatlım inşallah benimse aynı gelir 77tl aldım en çok türklerin aldığı bi çantaydı acaba aynısı mı merak ettim

Şimdi geçmiş gönderilerinden baktım çok kaliteli duruyor güle güle kullan tatlım inşallah benimse aynı gelir 77tl aldım en çok türklerin aldığı bi çantaydı acaba aynısı mı merak ettim
Teşekkür ederim kuzum evet çok şık ve kullanışlı duruyor:)
Aynısı sanırım attığın foto öyle görünüyor
Ben de de Türk alıcı çokta yorumlarda hangi satıcıdan aldın

Cevap gelmedi sanirim mustela alanlar hangi sampuani tercih etti acaba canlar ?

Kızlar yaaa kilo almıyorum????
Şuana kadar 5kilo aldım daha ve 2haftadır hala aynıyım. Tedirgin oluyorum artık bebek de almıyor o zaman tartı aynı kiloyu gösterdiğine göre???
Kontrolüm 8mayısta gitsem mi doktora önceden. Benim gibi olan var mı?

bende alıyorum diye stresteyim.. toplamda sanırım 12-13 kilo aldım yarın belli olacak bende doktordan korkuyorum bişi diyecek diye

Bende 6 kilo aldım canım bebisin aliyordur sıkma canını tartiya yansimaz belki ama aliyordur diye düşünüyorum

Renk konusunda mi kararsız kaldın canım model mi :)

Elime ulaştı canım çok beğendim
20 gün gibi kısa bir sürede geldi
Sayfa 3109 da fotoları cnm bakabilirsin
Hangi kartla aldın canım normal kredi kartı mi ? Ben hiç yurt dışından alış veriş yapmadım da

Hangi kartla aldın canım normal kredi kartı mi ? Ben hiç yurt dışından alış veriş yapmadım da
Ben hesap kartı kullanıyorum kredi kartı limiti yüksek ne olur ne olmaz diye ama diğer alışverişlerimde hiç bir sorun yaşamadım zaten bence aliexpres güvenilir

Kızlar bişey sormak istiyorum göğüs uçlarında böyle yağ bezesi gibi şeyler sizdede çıkıyor mu ? Nedir onlar öyle?

Canım benim görümcem 76 kiloyla hamile kaldı 82 ile doğum yaptı yani 6 kilo falan aldı ama 4160 kilo oldu bebişimiz.

Canım bebeklerin kilo alımı çok yavaş yavaş ilerlediği için yani en fazla bir kaç yüz Gr alıyorlar onu da tartıda hissedemiyoruz ayrıca bebeğin kilosunu hissetmen için bebeğin kilo alması değil boyunun uzaması lazım çünkü kemikler daha ağır basar ve bu haftalarda artık neredeyse doğacagi zamandaki boya ulaştı hemen hemen yanı artık boyu çok yavaş uzayacaktır bu yüzden bebeğin kilo aldı mı almadı mı bunu pek anlayamayacaksin yani hepimiz öyle olcaz bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…