2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hesap kartı kullanıyorum kredi kartı limiti yüksek ne olur ne olmaz diye ama diğer alışverişlerimde hiç bir sorun yaşamadım zaten bence aliexpres güvenilir
Yani limiti düşük herhangi kredi kartıyla alış veriş yapa bilir miyim ?

Kızlar ilk bebegimde sütüm az oldu ve pek de doyurucu değildi ek olarak mama vermek zorunda kaldim bu defa da aynı mı olur acaba ikinci üçüncü hamileliği olan anneler ne düşünüyorsunuz ?

Kızlar ilk bebegimde sütüm az oldu ve pek de doyurucu değildi ek olarak mama vermek zorunda kaldim bu defa da aynı mı olur acaba ikinci üçüncü hamileliği olan anneler ne düşünüyorsunuz ?
canım ablam ilk bebekte hiç emziremedi 2. Bebek 11 aylık oldu ve ablam 3.ye hamile olmasına rağmen hala gayet güzel emiyor :)

Ay hadi yaaa tüh keşke önce sorsam öyle alsaydım bakalım bendeki nasıl gelecek iptal mi etsem dedim bir an ama ona da cesaret edemedim teferruatlı olur şimdi diye şans inşallah aynısından gelir canım
Yok canım hiç iptal etme uğraştırici bir süreç olur senin için bana özelden çantanın linkini at istersen saticiya bakıyım

bende ilk bebegimi hem emzirdim hem mama verdim ikincide sadece emzirdim sütum yetti yani ilk bebegime göre daha fazlaydi

Dene bakalım canım dikkatli ol tabi satıcının puanı yüzde 97 yi geçmiş olsun yorumlara bak iyice bir de kargonun ücretsiz olmasına dikkat et :)
Bunları söylediğin iyi oldu canım ekran görüntüsü aldım unutursam diye :) çok teşekkür ederim

Yani limiti düşük herhangi kredi kartıyla alış veriş yapa bilir miyim ?
Bence yapabilirsin limit düşük olması çok daha iyi benimde hesap kartının en az eksi harcama limiti 500 diye onu kullanıyorum dolandırıcılık olursa da çok dolandırılmam en azından diyorum ama dediğim gibi güvenilir sayfa siparişlerini tamamen onaylamadan satıcılara parayı vermiyor elinde tutuyor sen onaylayınca veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…