2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

GittiGidiyor gibi o zaman dmi :) baya gaza geldim ya :))

GittiGidiyor gibi o zaman dmi :) baya gaza geldim ya :))

Doktorun tartısinda 2. 3 kg fazla çıkıyor canım evde tartilmak daha doğru sonuç veriyor
Benim evde de var doktorda en az 2 kg farkediyor dedim doktora doğru diyorsun evde tartilmak daha doğru dedi
Bende evde sabah aç tartılıp sonra gidiyorum doktora söylüyorum sonuçta üzerimizde giysiler falanda oluyor onların tartısı çokça da kullanılıyor en iyisi kendin tartılmak.

Bende evde sabah aç tartılıp sonra gidiyorum doktora söylüyorum sonuçta üzerimizde giysiler falanda oluyor onların tartısı çokça da kullanılıyor en iyisi kendin tartılmak.
Aynen canim hem kıyafet oluyor hem tok karna gidiyoruz 1 bardak su içsen yarım kg çıkıyor tartıda
Sizin tartı bozuk dedim bir ara yok dedi bakımı yapılıyor sürekli yok dedim valla bozuk ben evde tartildim da geldim aynı kıyafetle aynı yiyecekle:) :) :) olabilir o zaman dedi

28. haftaya kadar yaptırılabiliyor kaç kilo ile hamileliğiniz başlamıstı bir de açlık tokluk kan şekkeri ile kanda hemoglobin a1c değerine de bakılabiliyormuş bunları önerebilirsiniz

Kizlar ben bu cin mallarina güvenemiyorum mesela kiyafet .Kullanilan boyalar ne kadar kimyasal ne kadar zararli diye dusunuyorum.Canta vs tamam ama kiyafet cok daha onemli .Burdan aldiklarimiz eger bilindik markaysa zaten saglikli .Kac kez yıkasan da renk atmiyor mesela .

28. haftaya kadar yaptırılabiliyor kaç kilo ile hamileliğiniz başlamıstı bir de açlık tokluk kan şekkeri ile kanda hemoglobin a1c değerine de bakılabiliyormuş bunları önerebilirsiniz
Boyum 1.70, 68kilo ile hamile kaldim suan 75-76 falanim. O bahsettigin tahlilde yukleme yapilmiyormu,tokluk sekerine normal yiyecekler sonrasindami bakiliyor

Ben varım canım bir bucuk aydır 51-52 arasindayim. Kontrolüme de çok var daha...

Boyum 1.70, 68kilo ile hamile kaldim suan 75-76 falanim. O bahsettigin tahlilde yukleme yapilmiyormu,tokluk sekerine normal yiyecekler sonrasindami bakiliyor
bence kilo çok değil,açlığı aç tokluğu tok olarak yemekten 2 saat sonra bakılıyor yükleme olmuyor hiçbirinde ama yükleme düşünmezsen her ay tokluk kan şekeri takibi yapılmasını öneriyor doktorlar

bence daha özenli olmalısın bebeğin için çünkü onun elinden gelmior ve etkilenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…