2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün yine gittim. Yine enfeksiyon var 3 tane serum yedim canim çok şükür ki bebeğim iyi. böyle giderse zor geçecek dogurana kadar

Kızlar ben bugün doktora gittim. Enfeksiyonum geçmemiş tekrar antibiyotik yazdi. Ben zaten yeni kullanmıştim antibiyotigi doktorum da biliyo bunu. Ben serum yerken hemşire getirdi receteyi doktora soracaktım sezeryana çıkmış konuşamadim da. Bebegime bi zarari olurmu kullansammi kafam karıştı

sanada pek yakismisa benzio canm gule gule kullan nerden nekadara aldn
Çok teşekkür ederim canım haftaya kızımın doğum günü var giyerim dedim onun kıyafetiyle aynı renk olur
Moda labio dan aldım cnm kapıda ödeme ve kargo ücreti dahil 130 a geldi

canım ablam ilk bebekte hiç emziremedi 2. Bebek 11 aylık oldu ve ablam 3.ye hamile olmasına rağmen hala gayet güzel emiyor :)
Bende oglumu iki yas emzirdim cok sukur umarim buda ole olur sutumde iyiydi... bugun ruyamda bebisimi dogurmusum marlet market mama ariyorum acaba diorum hangisi iyi olur ruyamda bile size yaziorum kizlarrr :) bilinc altima yerlesmisiniz

Cok gecmis olsun, ard arda antibiyotik kullanimi hakkinda en dogrusunu dr unuz bilir ki bilerek yazmis, arayip tekrar danisin bence, birde ayni antibiyotikmi oda onemli bazi insanlara bazi antibiyotikler etki etmiyor sebebi buda olabilir

Cok gecmis olsun, ard arda antibiyotik kullanimi hakkinda en dogrusunu dr unuz bilir ki bilerek yazmis, arayip tekrar danisin bence, birde ayni antibiyotikmi oda onemli bazi insanlara bazi antibiyotikler etki etmiyor sebebi buda olabilir
Sağol canim. Hayir farkli antibiyotik

Ben varım canım bir bucuk aydır 51-52 arasindayim. Kontrolüme de çok var daha...

Toplamda kaç kilo aldın canım sen? Ben 55le başladım şu an 60ım. İki haftadır da aynıyım. En son 2hafta önce gittik doktora 986gr çıktı bebiş. Gelişimi iyi dedi doktor.Tedirgin oldum ama ben. Vitamin kan ilacı vs kullanıyor musun sen?onlar da etkiliyor diyorlar. Ben sadece kan şurubu kullanıyorum. Hap yutamıyorum.

Elbisem geldi kızlar ben çok beğendim rengi de çok güzel

Güle güle giy çok güzel olmuş canım. Ben de aynı yerden sipariş verdim. 38beden bebe mavisi ama baya bol geldi. Değişim yaptım. Şimdi 36bedeni gönderecekler. İnş o olur. Seninki kaç beden pot durmamış sende? Eteğinin uçlarından kestirecek misin?

Kızlar Ankara'da hamile giyim satan yer soran vardı. Arkadaşımın tavsiyesi ile bugun Kızılayda bir yer keşfettim. Bac hamile giyim. Ellerinde çok bol çeşit var ve malları kaliteli. Ben iki elbise bir bluz aldım, tavsiye ederim.

serum niçin yedin antibiyotik kullaniliyor canım mecbur kalinca

Kızlar deterjan sormuştunuz ben dalan roxy almıştım sabun tozu daha denememiştim. Bugün yatakla hediye verdikleri mevresim takımı cibinlik vs (bej rengi) onları yıkadım. 1 ölçü koydum makinaya 60 derecede yıkadım ve gayet güzel yıkandı ve durulandı. Annemin 30 senelik makinası var 3 çocuğunun çamaşırlarını sabun tozuyla o makinada yıkamış ve hala çalışıyor. :) hatta gaza geldim beyazlarımızı da 60 dereceye attım roxyle şimdi yıkanıyor. renkliler için 30 derecede yıkamayı önermiş pakette renk soldurur mu bilemem ama tavsiye ederim ben.

Son düzenleme:
Cevap gelmedi sanirim mustela alanlar hangi sampuani tercih etti acaba canlar ?
Ben bunu aldım canım, ama alınca hemen açma 6 ay kullanma ömrü varmış boşu boşuna miyadından gitmesin. Büyük boy aldım ben.

Kızlar bişey sormak istiyorum göğüs uçlarında böyle yağ bezesi gibi şeyler sizdede çıkıyor mu ? Nedir onlar öyle?

Var canım bende de var. Süt bezleri üretiyo galiba, benimkiler sarı kuruyor ucunda. Ayrıca benim kahverengi kısmın bazı yerleri de kurumuş sertleşmiş, lanolinli krem sürmeye başladım.

Benim de merak ettiğim göğsümde çil gibi kahverengi lekeler oluştu üst bölgelerinde bunlar geçiyor mu acaba sonradan? Yani tamamen geçiyor mu bilgisi olan?

Eklentiler

• IMG_20180417_182928.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 73
Tamam canim tesekkur ederim ben de su an urun seciyorum siparisi bir an once tamamlasam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…