- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.681
Canim ben de oda kokusu dusundum hatta kendim yapayim dedim ama süsü sisesi icinin kokusu ve cubuklarla hazir fiyatini geciyordu .Hatta bebek hediyeligi yapan 2 kere sordum .Oyle olunca hazır alcak gibiyim.Kızlar merhabalar? Nasılsınız?
Hediyelik konuşmuştuk bir ara şimdi bir şey gördümde sizin de fikrinizi almak istedim kolonya var sanırım ama plastik şişe içinde
Plastikse pahalı olur canım çünkü içine kolonyası keçesi süsü püsü baya maliyetli oluyor yine sen bilirsin tabi, bende hala ne yapacağıma karar veremedimBenimde camlar hoşuma gidiyorda böyle uyguna getirebilir miyim acaba dedim.Boş şişeleri canım 90 tl 100 taneydi gittigidiyordan buldum pek araştırmadım belki daha ucuzlarıda vardır
Oda kokusunu bende düşündüm canım hastaneye gelcekler için 10 tane falan yaptırayım masada şık olsun diye ama dediğin gibi çok pahalıya geliyor sanırım ben hastane için hediyelim yaptırmayacağım kurabiye çikolata yeter. plastikler bile pahalıCanim ben de oda kokusu dusundum hatta kendim yapayim dedim ama süsü sisesi icinin kokusu ve cubuklarla hazir fiyatini geciyordu .Hatta bebek hediyeligi yapan 2 kere sordum .Oyle olunca hazır alcak gibiyim.
Bir de plastikse pahali camlar bile 1.5 tl ye var .
Plastik canım doğru söylüyorsun daha etiketi tülü falan olcak yine pahalıya patlıcak bana. Bu gidişle ben hastane için bir şey yaptıramıcam kurabiye çikolata yetcek gibi içime sinen hiçbir şey olmadı daha. Gelenlere tutmak için bir kolonya şişesi süsletirim belki sadece. Ben eve gelenlere havlu vericem canım mevlütede lavanta kesesi yaptırmak var şuan aklımda ama fiyat araştırması yapmadım hiç 100 tane yaptırmam lazım benim mevlüdüm 2 taraftada olacak çünkü çok pahalı olursa vazgeçerim gerçektn fuzuli yani ama mecbur kalıyor insan yapmazsan arkandan bir sürü laf oluyorPlastikse pahalı olur canım çünkü içine kolonyası keçesi süsü püsü baya maliyetli oluyor yine sen bilirsin tabi, bende hala ne yapacağıma karar veremedim
Mevlüt için en az 100 tane yaptırmam lazım çok tutmasın diye kendim yapmak istiyorum ama maliyeti düşük bişey olmalı, hastane ve eve gelenler içinde yine 40-45 tane yapmam lazım çünkü ben biliyorum ki ayy şuna da alayım buna da alayım diyecek çok kişi var o yüzden onunda maliyetli olmamasını istiyorum çünkü zaten masrafımız çok fazla bunlar fuzuli geliyor bi yandan da
Maşallah size, yarın bizde 29 u bitirip yanınıza geliyoruz inşallah. Bu arada göğüsler büyümedi demişsin benim görümcemde hiç göğsü büyümemişti ama bebek doğduktan sonra çok iyi sütü gelmişti benim azda olsa büyüdü ama ciddi bir fark yok bende de.Kızlar 30. Haftadan herkese merhaba..
30lu haftalara geldim ve bende bir korku salınmaya başladı. Geçen hafta 35. De arkadaşım erken doğum yaptı, bebek falan çok şükür iyi küveze bile girmedi ama ben korkuyorumm.. ve bu haftasonu tüm alışverişlerimi bitirip, valiz hazırlamaya başlayacağım.
Bu arada Ben daha iyiyim. Bebeğimin babası dava sonrası da olsa bizimle ilgilenmeye başladı.
Merak ettiğim konu ise şu, benim memelerim zaten küçüktü, 75 b cup ancaydı yani o derece :) şimdi hala öyle, ne meme büyüdü ne koyu halka büyüdü, ben bu bebeği neyle emzireceğim? Süt üretiminin, emzirmenin meme boyutu ile alakası varmı?
Birde göbeğimde o çizgi oluşmadı, bu da normal mi?
Uygunmuş o halde evet yarı yarıya gibi. Kecesini falan sen mi yapcaksinResmi pinterestten buldum gittigidiyorda buna benzer şişe buldum 100tane 40 mllik 90 tl canım
Kızlar 30. Haftadan herkese merhaba..
30lu haftalara geldim ve bende bir korku salınmaya başladı. Geçen hafta 35. De arkadaşım erken doğum yaptı, bebek falan çok şükür iyi küveze bile girmedi ama ben korkuyorumm.. ve bu haftasonu tüm alışverişlerimi bitirip, valiz hazırlamaya başlayacağım.
Bu arada Ben daha iyiyim. Bebeğimin babası dava sonrası da olsa bizimle ilgilenmeye başladı.
Merak ettiğim konu ise şu, benim memelerim zaten küçüktü, 75 b cup ancaydı yani o derece :) şimdi hala öyle, ne meme büyüdü ne koyu halka büyüdü, ben bu bebeği neyle emzireceğim? Süt üretiminin, emzirmenin meme boyutu ile alakası varmı?
Hoşgeldin canım ben de seni etiketleyip kizcaktim artık dön diye.Kızlar 30. Haftadan herkese merhaba..
Bu gidişle bende yaptırmıycam canım, en çok bu konuyu düşünüp araştırıyorum ama içime sinenler çok pahalı uygun olanlarda içime sinmedi. Düşününce hastaneye yada eve gelenlere bişey alsam eminim herkes kızına Torununa da götürmek istiycek. Vermesen laf edecekler Şehir dışında yaşıyorum 10 kişi gelse kesin 50 tane alırlar düğünümde de öyle olmuştu aa ne güzel yaptırmış dağıttı demediler de ayy şuna istedim kalmadı vermediler diye dedikodum yapıldı arkamdan. Bu yüzden kırılanlar bile olmuş.Oda kokusunu bende düşündüm canım hastaneye gelcekler için 10 tane falan yaptırayım masada şık olsun diye ama dediğin gibi çok pahalıya geliyor sanırım ben hastane için hediyelim yaptırmayacağım kurabiye çikolata yeter. plastikler bile pahalı
Plastik canım doğru söylüyorsun daha etiketi tülü falan olcak yine pahalıya patlıcak bana. Bu gidişle ben hastane için bir şey yaptıramıcam kurabiye çikolata yetcek gibi içime sinen hiçbir şey olmadı daha. Gelenlere tutmak için bir kolonya şişesi süsletirim belki sadece. Ben eve gelenlere havlu vericem canım mevlütede lavanta kesesi yaptırmak var şuan aklımda ama fiyat araştırması yapmadım hiç 100 tane yaptırmam lazım benim mevlüdüm 2 taraftada olacak çünkü çok pahalı olursa vazgeçerim gerçektn fuzuli yani ama mecbur kalıyor insan yapmazsan arkandan bir sürü laf oluyor
Çok güzel olmuş canım elinize sağlık hazırlarına taş çıkartır :)Biz de halamızla beraber hediyelikleri bitirdik
Kuzu ve kelebek sabunlar yaptık süsledik
Bende haftaya hazırlıycam canım dursun kenarda ne olur ne olmaz.Kızlar 30. Haftadan herkese merhaba..
Çok güzel olmuş canım ellerinize sağlıkBiz de halamızla beraber hediyelikleri bitirdik
Kuzu ve kelebek sabunlar yaptık süsledik
Evet canım yaparsam ben yapıcam etiket falan çıkartmayıda ben yapıcam öyle yine pahalıya patlıcak gibi. Sanırım ben hastane için hediyelik yapmıcam hiç içime sinen olmadı henüzUygunmuş o halde evet yarı yarıya gibi. Kecesini falan sen mi yapcaksin
Çok güzel olmuş canım elinize sağlık hazırlarına taş çıkartır :)
Çok güzel olmuş canım ellerinize sağlık
Hastaneye 100 kişi mi gelecek? 100 tane evet çok öyle pahalı biraz başka şeyler de yapacakmışsin ama mesela ben 40 tane kolonya yaptırıp hem hastaneye hem bebek görmeye gelenlere vercem başka da bişey yok. Fazla almak isteyen olursa da sayılı bunlar dicem.Çok güzel olmuş canım ellerinize sağlık
Evet canım yaparsam ben yapıcam etiket falan çıkartmayıda ben yapıcam öyle yine pahalıya patlıcak gibi. Sanırım ben hastane için hediyelik yapmıcam hiç içime sinen olmadı henüz
Maşallah size, yarın bizde 29 u bitirip yanınıza geliyoruz inşallah. Bu arada göğüsler büyümedi demişsin benim görümcemde hiç göğsü büyümemişti ama bebek doğduktan sonra çok iyi sütü gelmişti benim azda olsa büyüdü ama ciddi bir fark yok bende de.
Davanız sonuçlandı mı peki inşallah o konuda senin istediğin şekilde gelişir.
Erken doğum konusunu hiç sorma ben hergün o psikolojideyim hele laiyka'nin durumu çok sarstı beni. Ama Allah'ın izniyle iyi geldik bu haftalara. Sonunuda sağlıkla görürüz inşallah.
Ben çantam için eşyaları yikamaya başladım bir yandan onlar kurudukça ütüye başlayacam. Bu hafta sonu çantamı hazır etmek istiyorum.
benimde gögüslerimde bi değişiklik yok canım.. herkeste bir olmuyor sanırım... illaki süt üretimi yapacaktır endişe etme...
göbek çizgisine gelince bende de yeni çıktı o çizgi bikaç gündür belirgin hatta... bende bütün alışverişi bitirdim çok şükür bikaç ufak eksik kaldı onun dışında hepsi tamam... Allah izin verirse hafta sonu yıkayıp ütüleyip kaldırmak istiyorum ne olur ne olmaz hazırda dursun kokacak değil ya
Kızlar 30. Haftadan herkese merhaba..
Hoşgeldin canım ben de seni etiketleyip kizcaktim artık dön diye.
Aynı şeyleri düşünüyorum benim de goguslerim a cuptu b cup oldu gibi tam olamadı ama ortada kaldı. Kahverengi kısım da küçücük. Yani çocuğu te omzuma kaldırcam heralde emebilsin diye. Emzirme forumlarında israrla meme büyüklüğü ile sütun alakası olmadığı yazıyor inşallah avutmak için söylenen bir sey değildir. Bir o kadar küçük emzirme sütyeni yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?