2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişim yine önden önden gidiyor 26+4uz 1150 gr olmuş fazla kilosu suan haftasına göre. şeker yüklemesi de yapıldı normal cikmisti. umarım normaldir doktor ilerde gidiyor gelişimi iyi dedi
Maşallah canım çok iyi
Şekerin yoksa hiç sorun yok gelişiminin önde gitmesinin.
Biraz Tombis olsun ya çok severm ben :)

Bebişim yine önden önden gidiyor 26+4uz 1150 gr olmuş fazla kilosu suan haftasına göre. şeker yüklemesi de yapıldı normal cikmisti. umarım normaldir doktor ilerde gidiyor gelişimi iyi dedi
benimde başından beri önde gidiyor kuzum... önemli olan doktorunun gelişimi iyi demesi

Maşallah canım çok iyi
Şekerin yoksa hiç sorun yok gelişiminin önde gitmesinin.
Biraz Tombis olsun ya çok severm ben :)
babasına çekiyor gibi suan eşimde 5kg ya yakın doğmuş şekerim yok şükür inşallah problem olmaz ileri gitmesi

benimde başından beri önde gidiyor kuzum... önemli olan doktorunun gelişimi iyi demesi
İyi dedi canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
maaşallah bebeğine:)
teşekkür ederiz :)

Masallah bebise.rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.benimkinide fazla ölçtü sanirim.26+3dedi.ama ultrasondan ultrasyona değişebiliyor ölçümler.

Kızlar merhabalar? Nasılsınız?
Hediyelik konuşmuştuk bir ara şimdi bir şey gördümde sizin de fikrinizi almak istedim kolonya var sanırım ama plastik şişe içinde

Eklentiler

• image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 78
laiyka canım şimdi gördüm başın sağolsun rabbim diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah sağlıklı ömür versin rabbim sana da güç kuvvet versin

Kızlar merhabalar? Nasılsınız?
Hediyelik konuşmuştuk bir ara şimdi bir şey gördümde sizin de fikrinizi almak istedim kolonya var sanırım ama plastik şişe içinde
Fiyatı nasıl uygun mu? Eğer cam kolonyalarla aynıysa camlar daha gösterişli ama uygunsa düşünülebilir tabiki.

Kızlar haftasonundan beri boğazımın solunda yutkunma problemi vardı. Takip ettim sanki tahriş olmuş gibi görünüyordu. Yutkunma sorunu düzeldi ama bugün boğazımın sağ tarafında küçücük beyazlık gördüm. Şimdilik hiç bir yan etkisini görmedim yani kontrol etmesem fark etmezdim. Bu nasıl geçer ki illa antibiyotik mi verir doktor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tonsilit canım o antibiyotikle kendi çıkabiliyor bazen de dışardan sivilce patlatır gibi alıyor doktorlar. Bademciğin delikli bir yapıda olunca içlerine doluyor yediklerin vb bademcik enfeksiyonu yapabiliyor. Gargara yap. Dişlerini sık fırçala. Bende çok olur.

Ben dün doktora gittim canım kızarıklık var dedi ama antibiyotik kullanmayalım hemen dedi, gargara verdi. Inşallah işe yarar.

Güzelmiş canım ama benimde camlar hoşuma gidiyor
Sadece şişeleri mi 90 tl canım yoksa yanılmış hali mi
Benimde camlar hoşuma gidiyorda böyle uyguna getirebilir miyim acaba dedim.Boş şişeleri canım 90 tl 100 taneydi gittigidiyordan buldum pek araştırmadım belki daha ucuzlarıda vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…