2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten çok büyük saçmalamış,almak istemiyor işte çok belli...

Özele gidiyorum canım doktorum salı gününe kadar yokmuş
Önce çok korktum sonra oturup sakince düşününce tün kontrollere düzenli gidiyorum plasenta her dk hareket eden bişey değil zaten kötü bir durum olsa doktorum mutlaka benimle paylaşırdi ki her şeyi konuşuyoruz gidince yarım saat içeride kalıyorum neredeyse..
Şimdi doktoruma söylersem de niye başka doktora gittin diye triplere girecek önceden yapmıştı çünkü.
Bir dahaki kontrol 3 hafta sonra olur artık 32 haftalık olurum canım o süreye kadar acil bişey olmazsa inşallah sakın kalmaya çalışacam bugün söylenenleri de unutacam
Çok şükür bebeğin gelişimi iyi hatasıyla uyumlu 4 boyutlu gördük ağzını açıp kapiyordu poz alamadık eliyle yüzünü kapadı sonra boyu 38 cm kilosu 1200 gram olmuş 3 hafta önce 850 gramdi :)
Çok teşekkür ederim canım destek olduğun için iyi geldi...

gerçekten çok büyük saçmalamış,almak istemiyor işte çok belli...
eşimde kızdı kapattı başkada bi cevap vermedi.msj yazıo Allah zamanında versin İnşallah öle bişe olmaz şu bu.hiç cvp vermedik.Allah dan durumumuz yetio hafif sıkışcaz sadece ama lohusalık doğum stresi adı altında ona tüm sinirimi kuscam zamanı gelince gerizekalı kadın.anneme söyledim erken doğum olsa ne lazım olur anne kızım hepsi lazım dio.ta eskilerden bile öle dio 92 den bahsedio kadın.doğum yaptık aoyunduk giyindik gelinin bi kadının bebeğini gwtrdiler ne giydirio ne bişe edio kumaşta sarılı duruo nie giydirmion dedik hiç bişeyim yok demiş.herkes birer takım bez şu bu vermişler.bi çöp bile lazım dio.bunu annem bilioda o salak kadın bilmiomu.işi gücü pislik ya çok sinir oldum.sevdirmicem uykusu var vs vs deyip alcam sürwkli kucağından bebeğimi.kurban olsun toruna.üstelik yurt dışında çalışıo durumu olmasa neysede kokoşluğu ii bilio bunu bilmio

Ben bebek odasına ikeadan bir koltuk ve puff aldım. İlerde de salona koyabileceğim tarzda bir şey tercih ettim, rahat ama baya. Emzirme koltuğu derken sırf bu iş için özel bir koltuk mu var?
Evet, yani o isimle satıyorlar ama ikeadaki bir koltuğa benziyor aslında, bir de pufu var. Normalde 1200 civarında fiyatı var, 930a inmiş şimdi. İkeadaki ne kadara mal oldu?

bence kendi dr geldiğinde bi git istersen canım ,kafanı rahatlatırsın..

Ya hep derlerdi son dönemler geçmek bilmez diye ama o zaman da hep hele bir sona sağ salim ulaşalım da varsın geçmek bilmesin derdim şimdi pişmanım öyle dediğime

Evet cnm, ilk 12 hafta düşük riski geçsin diye bekledik, 12 de ikili tarama sonucu bekledik, 13-16 hafta arası cinsiyet kesinleşmesi bekledik, 20. Hafta ayrıntılı ultrason bekledik, 24. Hafta şeker yüklemesi bekledik, 24ten sonra bekleyecek bi şey kalmadı, bebek bekliyoruz, bu seferde zaman geçmiyor :)

Neyse alışveriş, hazırlık, çanta hazırlama falan derken 2-3 hafta daha geçer herhalde :)

Muhtemelen ondan canım. Bir de bende ne hikmetse son dönemlerde süt ve bazı peynirler sıkıntı yaratmaya başladı.

Güzel fiyata almışsınız gerçekten öyleyse. Güle güle kullanın canım.

Güzel fiyata almışsınız gerçekten öyleyse. Güle güle kullanın canım.
Teşekkürler canım. Fotosu da bu. Tamamı ağaçmış o yüzden fiyatları fazlaymış adam öyle dedi biz 800 civarına aldık sanırım. Geçen hafta bursa ikeadaydık. Oradaki sandalyeler 400 civarıydı pufunu bilmiyorum ona bakmadım canım.

Aynen canim bir daha da başka doktora gitmem pişman oldum.. yol uzun diye boş dönmek istemedik
Ben farklı doktorlara gitme taraftarı değilim canım. Zaten az kaldı gitme bence de. Kafa karışıklığından başka bişey değil. Hepsinin tarzı farklı. Ben gebeliğimden beri hiç başka bir dr yüzü görmedim. Artık az kaldı hiç kafa karıştıramıcam doktorum bırakmazsa hastalarını. Gitmeden 1 gün önce ararsın olmadı doktorunu bundan sonra var mı yok mu yol uzaksa.

Evet, yani o isimle satıyorlar ama ikeadaki bir koltuğa benziyor aslında, bir de pufu var. Normalde 1200 civarında fiyatı var, 930a inmiş şimdi. İkeadaki ne kadara mal oldu?
Annemler hediye aldı bana ama şimdi internetten baktım koltuk 750 puff 230 tl gözüküyor.

Ben de 2 yıl önce ikeadan sırt ve bel destekli tekli koltuk almıştım, onu yatak odasına koyacağım çok rahat bir koltuk iyi ki almışım zamanında şimdi daha bi kıymete bindi.

Burası yağmurlu ve benim gözümden uyku akıyor kızlar... fırsat buldukça dinleniyorum. Siz de yormayın kendinizi dünyanın işi bitmez

Günaydın kızlar
İlk olacağı için bilemiyorum kollu kolsuz zıbın tulum filan kaçar tane almak lazım. 0-3 , 3-6 ne kadar ihtiyacımız olur
Fazla alma cok ihtiyac olmaz fazla hemen buyuyor, misal ben kızında buyuk diye giydiremediğim tulum 15 gün sonra olmadı.

birinci saat yüksek.benim 190 dı diyet verdiler.diyette hergün ölçüyorum 1 hafta sonra değerler normal olursa iğneye gwrek yok ama diyetle bile yüksek çıkarsa iğne veriolar insulin
Çok mu yüksek sağlk ocağndaki dktor normal dedi ama bu değerle sürekli diyet mi dedi doktorunz

Çok mu yüksek sağlk ocağndaki dktor normal dedi ama bu değerle sürekli diyet mi dedi doktorunz
evet benim 0.saat 80 1. saat 190 2 saat 117 çıktı ve bir hafta diyet verdi günlük ölçücem diyetle değerler normal ise diyete devam ama insuline gerek yok dedi

Kızlar bebeğin odasını boyamaya eşimi bir türlü ikna edememiştim zaten boş oda 2 yıllık yeni ev duvarda biraz çizikler vardı sadece. İki duvara duvar kağıdı yapalım dedim en başta tamam dedi sonra onun da fiyatı çok geldi usta işinden de nefret ediyo ondan da caydı . Duvarlar dümdüz krem rengi gibi şöyle bir sticker kurtarır mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…