- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.921
kızlar kv beni deli edio.eşim iş değişikliği yaptığı için maaş gününde aksama olacak ona göre harcamamız kısıtlandı.dr um açılmam var die çantanı hazırla hazır bekle dedi.eşim kv ye söyledi gerizekalı kadın ilk öğrendiğimizde salarım herşeyini alırsınız diyodu şimdi diyoki erken doğum olursa alıp küveze koyuyolar bişeye ihtiyaç olmuoki dio.afedersiniz ama bu kadın tam bi mal.bi tane oğlunun ilk evladı olcak ya.lafa bak.eşimde kızdı bu ne saçma bi cümle ya
Kızlar 75lik şeker yüklemesi yaptrmştm
0 saat 88
1 saat 194
2 saat 13 sonucum nasıl sizce kızlar ben anlamıyorumda
Özele gidiyorum canım doktorum salı gününe kadar yokmuşMubarekler felaket tellalı resmen. Korkma bence okadar vahim değildir durum. Her biri ayrı birşey söylüyor kendi doktorun geldiğinde ona gidersin bunlarıda sorarsın yarın hastanede olurmu doktorun? Özele mi gidiyosun bilmiyorum doktorun numarası varsa arayıpta sorabilirsin içini ne rahatlatır bilmiyorum ama diyeceğim şey sakın korkma olurmu canım strese girme boştan yere
eşimde kızdı kapattı başkada bi cevap vermedi.msj yazıo Allah zamanında versin İnşallah öle bişe olmaz şu bu.hiç cvp vermedik.Allah dan durumumuz yetio hafif sıkışcaz sadece ama lohusalık doğum stresi adı altında ona tüm sinirimi kuscam zamanı gelince gerizekalı kadın.anneme söyledim erken doğum olsa ne lazım olur anne kızım hepsi lazım dio.ta eskilerden bile öle dio 92 den bahsedio kadın.doğum yaptık aoyunduk giyindik gelinin bi kadının bebeğini gwtrdiler ne giydirio ne bişe edio kumaşta sarılı duruo nie giydirmion dedik hiç bişeyim yok demiş.herkes birer takım bez şu bu vermişler.bi çöp bile lazım dio.bunu annem bilioda o salak kadın bilmiomu.işi gücü pislik ya çok sinir oldum.sevdirmicem uykusu var vs vs deyip alcam sürwkli kucağından bebeğimi.kurban olsun toruna.üstelik yurt dışında çalışıo durumu olmasa neysede kokoşluğu ii bilio bunu bilmiogerçekten çok büyük saçmalamış,almak istemiyor işte çok belli...
Evet, yani o isimle satıyorlar ama ikeadaki bir koltuğa benziyor aslında, bir de pufu var. Normalde 1200 civarında fiyatı var, 930a inmiş şimdi. İkeadaki ne kadara mal oldu?Ben bebek odasına ikeadan bir koltuk ve puff aldım. İlerde de salona koyabileceğim tarzda bir şey tercih ettim, rahat ama baya. Emzirme koltuğu derken sırf bu iş için özel bir koltuk mu var?
Özele gidiyorum canım doktorum salı gününe kadar yokmuş
Önce çok korktum sonra oturup sakince düşününce tün kontrollere düzenli gidiyorum plasenta her dk hareket eden bişey değil zaten kötü bir durum olsa doktorum mutlaka benimle paylaşırdi ki her şeyi konuşuyoruz gidince yarım saat içeride kalıyorum neredeyse..
Şimdi doktoruma söylersem de niye başka doktora gittin diye triplere girecek önceden yapmıştı çünkü.
Bir dahaki kontrol 3 hafta sonra olur artık 32 haftalık olurum canım o süreye kadar acil bişey olmazsa inşallah sakın kalmaya çalışacam bugün söylenenleri de unutacam
Çok şükür bebeğin gelişimi iyi hatasıyla uyumlu 4 boyutlu gördük ağzını açıp kapiyordu poz alamadık eliyle yüzünü kapadı sonra boyu 38 cm kilosu 1200 gram olmuş 3 hafta önce 850 gramdi :)
Çok teşekkür ederim canım destek olduğun için iyi geldi...
Ya hep derlerdi son dönemler geçmek bilmez diye ama o zaman da hep hele bir sona sağ salim ulaşalım da varsın geçmek bilmesin derdim şimdi pişmanım öyle dediğime
Muhtemelen ondan canım. Bir de bende ne hikmetse son dönemlerde süt ve bazı peynirler sıkıntı yaratmaya başladı.Evet evet hergece terliyorum cam da açık ama uyurken sıcak basıyor nedense haklısın büyük ihtimalle üşütmüş olabilirim çünkü sıcaklayinca üstümü açıyorum ve kim bilir ne kadar süre öyle üstü açık uyuyorum
Güzel fiyata almışsınız gerçekten öyleyse. Güle güle kullanın canım.Biz mobilyaları alırken satıcı %50 indirim yapmıştı emzirme sandalyesine aldık canım ama gerçekten pahalı 1200-1500 arası fiyatı vardı. İşe yarar mı bilemiyorum ama bi zşimdi eşimle oğluşun odasına atıyoruz kendimizi emzirme sandalyesine oturup kendi kendimizi bebek severken yakalıyoruz. Umarım işe de yarar çünkü baya yer kaplıyor.
Aynen canim bir daha da başka doktora gitmem pişman oldum.. yol uzun diye boş dönmek istemedikbence kendi dr geldiğinde bi git istersen canım ,kafanı rahatlatırsın..
Ben farklı doktorlara gitme taraftarı değilim canım. Zaten az kaldı gitme bence de. Kafa karışıklığından başka bişey değil. Hepsinin tarzı farklı. Ben gebeliğimden beri hiç başka bir dr yüzü görmedim. Artık az kaldı hiç kafa karıştıramıcam doktorum bırakmazsa hastalarını. Gitmeden 1 gün önce ararsın olmadı doktorunu bundan sonra var mı yok mu yol uzaksa.Aynen canim bir daha da başka doktora gitmem pişman oldum.. yol uzun diye boş dönmek istemedik
Annemler hediye aldı bana ama şimdi internetten baktım koltuk 750 puff 230 tl gözüküyor.Evet, yani o isimle satıyorlar ama ikeadaki bir koltuğa benziyor aslında, bir de pufu var. Normalde 1200 civarında fiyatı var, 930a inmiş şimdi. İkeadaki ne kadara mal oldu?
Güle güle kullan canım. Benim baktığım farklı bir modeldi. Bu da çok şıkmış. Yukarıdaki 400 lira falandı.Annemler hediye aldı bana ama şimdi internetten baktım koltuk 750 puff 230 tl gözüküyor.
Eki Görüntüle 2138840
Fazla alma cok ihtiyac olmaz fazla hemen buyuyor, misal ben kızında buyuk diye giydiremediğim tulum 15 gün sonra olmadı.Günaydın kızlar
İlk olacağı için bilemiyorum kollu kolsuz zıbın tulum filan kaçar tane almak lazım. 0-3 , 3-6 ne kadar ihtiyacımız olur
Çok mu yüksek sağlk ocağndaki dktor normal dedi ama bu değerle sürekli diyet mi dedi doktorunzbirinci saat yüksek.benim 190 dı diyet verdiler.diyette hergün ölçüyorum 1 hafta sonra değerler normal olursa iğneye gwrek yok ama diyetle bile yüksek çıkarsa iğne veriolar insulin
Çok mu yüksek canm diyet mi diycek doktor sağlk ocağndaki doktrda normal dedi1.saat yüklemen yüksek çıkmış canım..
evet benim 0.saat 80 1. saat 190 2 saat 117 çıktı ve bir hafta diyet verdi günlük ölçücem diyetle değerler normal ise diyete devam ama insuline gerek yok dediÇok mu yüksek sağlk ocağndaki dktor normal dedi ama bu değerle sürekli diyet mi dedi doktorunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?