- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.961
Maşallah minnoşa kocaman oluyorlar artık :)hadtanedeyim bebegim 1kilo 232 gr olmus. kan uyusmazligi testi verdk sorun varmi diye. sizlere sorun yoksa da igne yapildimi kizlar
Masallah kuzucugahadtanedeyim bebegim 1kilo 232 gr olmus. kan uyusmazligi testi verdk sorun varmi diye. sizlere sorun yoksa da igne yapildimi kizlar
Maşallah minnoşa kocaman oluyorlar artık :)
Masallah kuzucuga
Benim de randevum yarin 11 de .Dr u aradim ben o saate kadar ac duramam diye .Tamam 8.30 da gel tahlilleri hallet once dedi .Seker yuklemesi isteyecek insallah sorun cikmaz.
Bende sıkıntı çıkmadı ama yinede yapıldıhadtanedeyim bebegim 1kilo 232 gr olmus. kan uyusmazligi testi verdk sorun varmi diye. sizlere sorun yoksa da igne yapildimi kizlar
Ben de sorayim belki 3 haftaya düşürürKocaman oluyolar yavas yavas. Artk 2haftada bir gel dedi. Çikmaz insallah canm
bana bir ay sonraya randevu verdiler... sanırım gittiğimde de nst ye alınıcam çünkü hemşire 30. haftada başlıyor nst dedi ben 32+ da gidicem hem muayene hem rapor alıcamBen de sorayim belki 3 haftaya düşürür
Maşallah canım kocaman olmuş:)Kocaman oluyolar yavas yavas. Artk 2haftada bir gel dedi. Çikmaz insallah canm
B Bugunneselibirgun canım çok geçmiş olsun perinatoloğa da görün bakalım o ne diyecek çok duydum perinatoloğa gidip de mutlu şekilde dönenleri inşallah sende de öyle olur dualarını esirgeme Rabbim korusun bebişini de seni de
@Balonum canım herkes söyledi ama ben de tekrar söyleyeyim o havuç suyu mucize gerçekten çoğu kadın 2 hafta içerisinde toparladı kendini yalnız kendin sıkmaya çalışma suyu az çıkar meyve sıkacağı kullan mutlaka ve onun dışında bolca su iç ve mutlaka dinlen ayağa kalkma sakın inşallah tez zamanda toparlarsin canım
@sonsuzzz ah keşke süt memenin büyüklüğü ile bağlantılı olsa o zaman benim süt kaç çocuğa yeterdi :) benim goguslerim biraz büyük ama sütüm çok az oldu maalesef ek olarak mama da verdim ama gelinimizin memesi yok denecek kadar küçük yani sütyen takmadığında dümdüz oluyor ama maşallah bebeği 2 yıl emdi ve hiç mamaya gerek kalmadı şimdiden sütü düşünüp üzme kendini çocuklar bir doğsun inşallah o zaman da süt arttırıcı şeylerden konuşcaz burda destek oluruz bir birimize hiç merak etme , ayrıca babanızın da sizinle ilgilenmesi çok güzel haber çok şükür çok sevindim inşallah çok iyi baba olur da destek olur sana hep
Afilim92 maşallah canım ellerine sağlık çok güzel olmuş oğluşun sağlıcakla giysin inşallah
Kizlaaaar mide bulantıları geri dönen var mı benim 3 gündür ara ara bulanıyor öyle dayanılmayacak kadar da değil ama rahatsız ediyor yine de
Canim o ağrılar sanırım hepimizde var bugün misafirlikteydim çok oturuncada agrilarim oldu yani yorulsakta yorulmasakta ağrılar oluyor galibaAynen canım inşallah
Öyle olur..
Kızlar benimde ağrım ve sancim var.
Bacak ile kasiklarin birleştiği yer ağrıyor
Bazı arkadaşlar yorgunluktan işten olur demişti.
Acaba ondan mi.
Ben kasılmalari hissetmiyorum
bence gayet güzel olmuş canımKızlar terziden geliyorum. Verdim elbiseyi. Omuzlardan alıp boyu da kısaltacak biraz. Şu karnıma ne koysam diyodum orda öylesine çiçek koydu Kadın.istersen elbiseye dikelim direk dedi. Kararsız kaldım. Sonra haber vericek dedim. Olmazsa kurdeleye dikeyim sonra çıkarırım en azından diyorum. Ne dersiniz? Alakasız mı oldu ki?
Canim o ağrılar sanırım hepimizde var bugün misafirlikteydim çok oturuncada agrilarim oldu yani yorulsakta yorulmasakta ağrılar oluyor galiba
Maşallah bak hersey yolunda gidiyor Allahın izniyle boşver o gördüğün güzelliğin tadını çıkar bugunlerimizi özleyeceğiz çünkü :) Rabbim sağ salim vaktiyle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♡Özele gidiyorum canım doktorum salı gününe kadar yokmuş
Önce çok korktum sonra oturup sakince düşününce tün kontrollere düzenli gidiyorum plasenta her dk hareket eden bişey değil zaten kötü bir durum olsa doktorum mutlaka benimle paylaşırdi ki her şeyi konuşuyoruz gidince yarım saat içeride kalıyorum neredeyse..
Şimdi doktoruma söylersem de niye başka doktora gittin diye triplere girecek önceden yapmıştı çünkü.
Bir dahaki kontrol 3 hafta sonra olur artık 32 haftalık olurum canım o süreye kadar acil bişey olmazsa inşallah sakın kalmaya çalışacam bugün söylenenleri de unutacam
Çok şükür bebeğin gelişimi iyi hatasıyla uyumlu 4 boyutlu gördük ağzını açıp kapiyordu poz alamadık eliyle yüzünü kapadı sonra boyu 38 cm kilosu 1200 gram olmuş 3 hafta önce 850 gramdi :)
Çok teşekkür ederim canım destek olduğun için iyi geldi...
Benim de yarin bu rapor ve dogum seklini konusmam lazim .Gerginim biraz .Doktorum normal doğumu destekliyor .Ben simdiden sezeryan diye tutturcam hayirlisibana bir ay sonraya randevu verdiler... sanırım gittiğimde de nst ye alınıcam çünkü hemşire 30. haftada başlıyor nst dedi ben 32+ da gidicem hem muayene hem rapor alıcam
O bile fazla şükretsinler bunca şeyin arasında düşünüyosun küçük bi hobby nelerine yetmiyoBende uzağım ama heves etmiştim dün vazgeçtim
Hem masraf hem gereksiz geldi hemde ben kendi akrabalarımla başa çıkamam alırlar yetmez versen beğenmezler dünya tantana bi çikolata yeter :)
Seni okadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayızOff kızlar çook bunalıyorum. Hamile kalınca işten ayrıldım çünkü sürekli trafikte araç kullanıp sanayilerdeydim eşim istemedi. Şimdi de evde bekle bekle zaman geçmiyor. 2 ay boyunca da eşim gece 10 a doğru gelecek eve proje sonu. Kpss çalışayım ddm bari 3 ay ona da oturamıyorum bir türlü. Kimsem de yok burda yalnızım. Annem 10 saat uzakta. Kendi düzenini bozmaktan çok hoşlanmaz ki bende öyleyim evimden başka yerden hoşlanmam ona kızamam bu yüzden.Bazen sesimi bile duymadığımı farkediyorum akşama kadaroğluşum gelse de onunla vakit geçirsem diyorum artık.
Benim bahsettiğim de aynen böyle birşey.Eki Görüntüle 2138833
Teşekkürler canım. Fotosu da bu. Tamamı ağaçmış o yüzden fiyatları fazlaymış adam öyle dedi biz 800 civarına aldık sanırım. Geçen hafta bursa ikeadaydık. Oradaki sandalyeler 400 civarıydı pufunu bilmiyorum ona bakmadım canım.
:)Benim bahsettiğim de aynen böyle birşey.
Herşey ateş pahası yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?