2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hadtanedeyim bebegim 1kilo 232 gr olmus. kan uyusmazligi testi verdk sorun varmi diye. sizlere sorun yoksa da igne yapildimi kizlar
Masallah kuzucuga
Benim de randevum yarin 11 de .Dr u aradim ben o saate kadar ac duramam diye .Tamam 8.30 da gel tahlilleri hallet once dedi .Seker yuklemesi isteyecek insallah sorun cikmaz.

Aynen canım inşallah
Öyle olur..

Kızlar benimde ağrım ve sancim var.
Bacak ile kasiklarin birleştiği yer ağrıyor

Bazı arkadaşlar yorgunluktan işten olur demişti.
Acaba ondan mi.
Ben kasılmalari hissetmiyorum

Canim o ağrılar sanırım hepimizde var bugün misafirlikteydim çok oturuncada agrilarim oldu yani yorulsakta yorulmasakta ağrılar oluyor galiba

Kızlar terziden geliyorum. Verdim elbiseyi. Omuzlardan alıp boyu da kısaltacak biraz. Şu karnıma ne koysam diyodum orda öylesine çiçek koydu Kadın.istersen elbiseye dikelim direk dedi. Kararsız kaldım. Sonra haber vericek dedim. Olmazsa kurdeleye dikeyim sonra çıkarırım en azından diyorum. Ne dersiniz? Alakasız mı oldu ki?

Eklentiler

• 55FB4604-8F9C-4979-A982-B929721A6ACE.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 100
bence gayet güzel olmuş canım

Maşallah bak hersey yolunda gidiyor Allahın izniyle boşver o gördüğün güzelliğin tadını çıkar bugunlerimizi özleyeceğiz çünkü :) Rabbim sağ salim vaktiyle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♡

bana bir ay sonraya randevu verdiler... sanırım gittiğimde de nst ye alınıcam çünkü hemşire 30. haftada başlıyor nst dedi ben 32+ da gidicem hem muayene hem rapor alıcam
Benim de yarin bu rapor ve dogum seklini konusmam lazim .Gerginim biraz .Doktorum normal doğumu destekliyor .Ben simdiden sezeryan diye tutturcam hayirlisi

Off kızlar çook bunalıyorum. Hamile kalınca işten ayrıldım çünkü sürekli trafikte araç kullanıp sanayilerdeydim eşim istemedi. Şimdi de evde bekle bekle zaman geçmiyor. 2 ay boyunca da eşim gece 10 a doğru gelecek eve proje sonu. Kpss çalışayım ddm bari 3 ay ona da oturamıyorum bir türlü. Kimsem de yok burda yalnızım. Annem 10 saat uzakta. Kendi düzenini bozmaktan çok hoşlanmaz ki bende öyleyim evimden başka yerden hoşlanmam ona kızamam bu yüzden.Bazen sesimi bile duymadığımı farkediyorum akşama kadar oğluşum gelse de onunla vakit geçirsem diyorum artık.

Bende uzağım ama heves etmiştim dün vazgeçtim
Hem masraf hem gereksiz geldi hemde ben kendi akrabalarımla başa çıkamam alırlar yetmez versen beğenmezler dünya tantana bi çikolata yeter :)
O bile fazla şükretsinler bunca şeyin arasında düşünüyosun küçük bi hobby nelerine yetmiyo

Seni okadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayız

Benim bahsettiğim de aynen böyle birşey.
Herşey ateş pahası yahu...
Benim de tamamım insan ama acıyıp maaşa fazla zam yapan yok

Benim bahsettiğim de aynen böyle birşey.
Herşey ateş pahası yahu...
:)
Evet canım ben aldıklarımızı en küçüğünden mobilya doğum foto vs dahil hepsini hesapladım. 15 bin civarı harcamamız olmuş bebek için. Düşününce abarttık mı diyorum ama bikaç zevk için aldığımız dışında ihtiyaç hepsi. Özelde doğumlar da çok pahalı. 3bin 4 bin. Allah herkese kolaylık versin çocuk sahibi olmak yetiştirmek kolay değilmiş gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…