2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende uzağım ama heves etmiştim dün vazgeçtim
Hem masraf hem gereksiz geldi hemde ben kendi akrabalarımla başa çıkamam alırlar yetmez versen beğenmezler dünya tantana bi çikolata yeter :)

Bugün kendime bi pijama takımı daha aldım kızlar, lacivert pembe aldım leke olursa diye bi tane koyu renk olsun dedim. bi gecelik bi lohusa pijama takımı bi normal pijama takımım oldu. Yeterli sanırım. İç çamaşırı kaç tane almak lazım hastane için 3 tane aldım ama yeterli mi?

Bence yeter zaten bir gün kalınıyor, depend kullanırsak onun üzerine çamaşır giyilmiyo sanırım o çok geniş bişey

gayet yeterli canım... bende bir pijama takımı birde gecelik aldım iç çamaşırı da 2 adet aldım

Aynen canim kesinlikle katılıyorum sana kafa karışıklığı dan başka bişey değil
Özlemden oluyor hep bunlar :)
Normalde hep 1 gün önce de ararm ya da randevum öğleden sonra ise sabah ararım
Bu sefer aramayasim tuttu aksilik olacak ya işte..

çok hoş olur bence :)

Bence yeter zaten bir gün kalınıyor, depend kullanırsak onun üzerine çamaşır giyilmiyo sanırım o çok geniş bişey
Depend hiç bakmadım canım ama ben baya kiloluyum olur mu bana bilmiorm ki normal hasta bezi almayı düşünmüştüm
gayet yeterli canım... bende bir pijama takımı birde gecelik aldım iç çamaşırı da 2 adet aldım
Bende pijamanın birini evde de bırakabilirim canım yanımda yük olmasın evde giyerim. Lazım olursa getirirler.

Ben de yeni pijamalar aldim . Bugun geldi .Hastaneden sonra evde giyerim .Hatta simdiden giycem cunku dogum icin 1 gecelik 2 pijama zaten aldim .Bunlar da yedegi olsun .Bebekle evde rahat ederim

Aynen canım ya :) Allah'tan yaza doğru gidiyoruz diye dışarı çıkarız gezeriz falan da vakit geçer ya kış olsaydı kararmış yağmurlu soğuk havalar iyice kasvet başardı :)

Muhtemelen ondan canım. Bir de bende ne hikmetse son dönemlerde süt ve bazı peynirler sıkıntı yaratmaya başladı.
Süt bende de yaptı şişip oturuyorum catliycak gibi oluyorum peyniri de keçi peyniri alıyor eşim tadını çok beğendim 3 aydır ondan yiyorum sıkıntı yapmadı hiç bir dene istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…