2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende sıkıntı çıkmadı ama yinede yapıldı
Bendede sıkinti cikmadi yaptr dedi. Ama igne yaptrmak icin bide hastaneye yats yaptrmak gerekiomus yats parasi igne parasi çok geldi bana sali gunu gidip devlette yaptiricam yada daha uygun bir ozel hastanede. Sen nekadara yaptrdn igneyi sadecw igne parasimi verdn sendede yats yapildimi

Çok tatlı bence. Zaten duvar kağıdı hiç önermem, iyi yapıkmayınca çok kötü bir görüntüsü oluyor. Biz geçen yıl yaptırdık, bu yıl söktürüp boya yaptırdık. Şimdi de alttan alaca bulaca yapışkan izleri görünüyor boya astarsız yapılmış diye. özetle duvar kağıdına pek bulaşmayın. Sticker candır. Ben de öyle bir şey yapacağım.

Benim arkadaşımda özele gidiyor canım fiyatı yüksek gelince devlete gitti yaptırdı sadece iğne parası verdi yatış gösterdiler ama yatmadı diye hatırlıyorum.

Hastane cantasi icin minik boy hurç alfim kizlar. Cantaya boyle koyacagim. Mesela hastane cikisi 2 adet bez bir paket islak mendili bi hurca koyacagim. O direk hemsireye verilir. Temizlik malzemelerini ayri hurc yapacağım. Kendime ayri hurc. Hepsini de valize koycam. Minicik minicik hurclar buldum

Kendini oyalayacak bişeyler mi yapsan canım acaba? Hediyelik, hamilelik ve çocuk bakımı kitapları okuma vs. Birşey yapmadan çok bunalır insan, bir de çalışmaya alışmışsan daha zor , artık ev işi falan da zor.

Oy oy daha bu çocukların okulu, bakıcısı, eğlencesi, ıvır zıvırı olacak. Biraz deli işi bu devirde çocuk yapmak, daha doğrusu herşeyini tam yapmaya çalışmak. Ben sürekli indirim kovalıyorum ve masrafları toplamaya cesaret edemedim daha :)

Canım inan kitap okuyorum ütü yapayım diyorum her bulduğumu ütülüyorum evi de süpürüyorum ama gerçekten geçmiyor zaman. Hergün gezmeye gitsen nereye kadar. Akşam da bu saatlerde gelse eşim en azından muhabbet olur o da 10 da gelip uyuyakalıyor. İnş biran önce geçer zaman.

Kızlar aranızda saç boyatan var mı?
Ben boyatmıycam dedim ama beyazlarım aşırı fazla saçımı açıp gezemiyorum hep toplu,doğum yaklaştıkca rahatsız olmaya başladım ne yapsam bilemedim.

Şimdiden iyi yolculuklar canım bende 20 gün önce geldim 7-8 saat sürüyor benimde ama ben hiç zorlanmadım şükür, inşallah seninde kolay geçer.
teşekkür ederim canım annem tereddüt ediyor uzun yol diye ama severek gideceğim için hiç umrumda değil gibi :) artık arka koltukta yatarak giderim

Bilemedim canım ne desem. Ben resim yapmayı severim mesela, vaktim olsa ona meylederim. Senin öyle zevk aldığın bir hobin var mı?

Aynen bizde herşeyi indirimden kampanyalı ürünlerden topladığımız halde böyle. Tek tesellim ilk çocuk ya ikinciye de yatırım olur ona kalır diyoruz büyük şeyler :) ama benim o bulantılardan sonra 2. Ye de pek cesaretim kalmadı :) sonumuz hayrolsun. Fazla düşünüyoruz herhalde çoğumuz eşimin iş arkadaşının eşi 40+ da hala doğmadı bebiş ve beşik bile almamışlar daha. Gayet relaxlar :)

Maşallah çok tatlı duruyor :)

teşekkür ederim canım annem tereddüt ediyor uzun yol diye ama severek gideceğim için hiç umrumda değil gibi :) artık arka koltukta yatarak giderim
Benim rahat hattı canım ben ikili koltuklardan almıştım yanım boştu biraz arkalardan aldım, serpile serpile gittim, dönüşte yanım doluydu ama yine çok rahattım :)

Kızlar aranızda saç boyatan var mı?
Ben boyatmıycam dedim ama beyazlarım aşırı fazla saçımı açıp gezemiyorum hep toplu,doğum yaklaştıkca rahatsız olmaya başladım ne yapsam bilemedim.
Canım ben boyatacağım şööyle baştan uca ombreli falan kesin karar verdim ama kuaförüm hep dolu düğün düğün . Boyatacağım ama bişey olacağını sanmam boya sürülünce bahçede açık havada otururum koku etkilemez diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…