2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bi kuaföre sordum, boyarız ama ilk sütünü sağıp at kimyasal karışır demişti çok mantıklı gelmedi ama insanın aklına takılıyor

Canım bişeyler örmeyi denesen belki zaman geçer

Yolculuk nereye Konya'dan kaciyorsun demek
hazır 23 nisan tatilide girmişken kacayim canım az izmir havası alayım :)) deniz görmeyi özledim .. Tam tatil denmez aslında gorumcem izmire gelin gidecek onun eşyaları yerleşecek o yüzden gidiyoruz ama ben tatil gözüyle bakıyorum nede olsa bana bişey yaptirmayacaklar

Bilemedim canım ne desem. Ben resim yapmayı severim mesela, vaktim olsa ona meylederim. Senin öyle zevk aldığın bir hobin var mı?
Valla hiç el işi örgü falan bana uymuyor mutfaktan nefret ederim yemekleri eşim yapar genelde. Oğluşuma günlük yazıyorum. Ama aslında insan biraz muhabbet sohbet istiyor. Ailemden hiç kimse yok burda komşuna da hergün hergün gidemezsin ki çoğu çalışıyor. Sizinle dertleşmek iyi geliyor ama iyiki varsınız.

Ben bi kuaföre sordum, boyarız ama ilk sütünü sağıp at kimyasal karışır demişti çok mantıklı gelmedi ama insanın aklına takılıyor
benim kuaforumde doğuma yakın bitkisel boyariz dedi zaten doğuma bu beyazlarımla girememm anne olmadan nine olmuş gibi :)))

Bide dış çekim yapıcaz ozaman da spreyler var onlardan kullanacağım

Hayirli yolculuklar kuzum .Gez gel stresini at .

Alakasız olmamış canım gayet hoş duruyor ama dediğin gibi kurdeleye olabilir iki şekikde de kullanırsın

Yatış parası mı? 2 dk lık işlem için neye yatış parası alıyorlar ya ? Ben 30 tl ödedim iğneye 10 dk bekledim hemşire yaptı iğneyi çıktım hastaneden. Ne kadar saçma bir hastane orası.

benim kuaforumde doğuma yakın bitkisel boyariz dedi zaten doğuma bu beyazlarımla girememm anne olmadan nine olmuş gibi :)))

Bide dış çekim yapıcaz ozaman da spreyler var onlardan kullanacağım
Bende istiyorum ama doktorum boyatma tavsiye etmem dedi, zaten ne sorsam tavsiye etmem diyo o ayrı bi konu, ama dediğin gibi bende nine gibi duruyorum boyatasım var cesaretim yok :)

Bende istiyorum ama doktorum boyatma tavsiye etmem dedi, zaten ne sorsam tavsiye etmem diyo o ayrı bi konu, ama dediğin gibi bende nine gibi duruyorum boyatasım var cesaretim yok :)
benim doktorumda önermiyorum demişti o yüzden boyatamadim ama doğuma böyle girmem Oğluşum yaşlı anne görmesin :))))

Kızlar bu kan uyuşmazlığı konusunda ilk bebekte kanama bile olsa sıkıntı olmaz demiş meşhur bi prof arkadaşıma. İlk gebelikte doğum sonrası bebek pozitifse yapılır demiş sıkıntı yapmayın demiş. Bazı doktorlar pimpirikli oluyor. Ben doğum yapınca hastanede yatış halindeyken vurduracağım yine 27sinde kontrolde soracağım ama doktorum da böyle düşünecek diye tahmin ediyorum.

Kızlar netten gecelik siparişi verenler kac beden verdiniz sipariş son ay biraz kilo alıyoruz ya ben 73 kg şuan pijama takimi L beden almıştım gebelikte kararsiz kaldim. Son ay kilo alırsam pijama takimini degistircem zaten mağazadan almıştım.

Benim doktorumda doğumdan sonra yaparız dedi ama istersen şimdide yaptırabilirsin dedi bende yaptırdım. Doğumdan sonrada yapılıyor ama

Ben boyatacağım. Bu mantıkla kuaför olup 9 ay saç boyayan annelerin hamilelikte dükkanı kapatması lazım. Herşeyi çok abartmamak lazım bence. Literatüre geçmiş saç boyasından hasta doğan bebek diye bir vakaa yok. 9 ay boyunca 130 kilo ağırlık çalışıp doğuran kadınlar var. 4 aylık dönemi de geçtik. Birşey olmaz.

hoş olmus aslında ama bir kurdela üzerine yaptırırsan ilerde düzde kullanabilirsin..

Kızlar hastane çıkışı kaç tane almayı düşünüyorsunuz? 2 tane 10lu set 1 tane 5li set yeterli olur mu? Birde hediyelik olarak Sukulentler den yapmayı düşünüyorum ama doğum erken olursa diye önceden hazırlasam evde bozulur mu acaba.

Sabah yukleyememistim prensesimi
Sonuclar cikti kizlar
Aclik 78
60 dk. 103
Umarim birdaha yukleme gerekmez
Bide idrarda lokosit positif ve bakteri 258 cikti. Acaba antibiyotikmi verir

maşallah miniğime çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…