2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru söylüyorsun canım bende boyatma kararı aldım 35.haftada boyatsam geç yada erken olmaz sanırım :)

Ben 1 tane 10lu 2 tane 5li aldım canım. Yedek battaniye de koyucam yeter diye düşünüyorum

Evet şuanda başımıza ne gelceğini bilmiyorum ama ikinci olsaydı daha stresli olurdum sanırımm :))aynı acıları yine yaşıcaaaammm :)))
Valla benim 3. İnanılmaz stres basladb.bazi geceler onu düşünüp içim sıkılıyor ve resmen uyuyamıyorum panik atak gibi bişey oldum sanki kalbim ağzımda atıyor sanki fena darlaniyorm.
Halbuki iki doğumumda da farklı ama sıkıntısiz bir süreç geçirdim neden böyle stres bastı bunda anlayamadım

Canim bu lohusa icin olanlarda beden farkli oluyor .Benim pijama S verdi bu sana olur dedi adam bi actim gercekten normal L gibi.Ama bugun gelenler L gunluk kullanim icin aldim simdi biraz bol 1 aya denklesir uzerime

Canim ben 1 tane 10 lu 2 tane 5 li aldim . Eger 10lulari hazırlamadıysan sen de oyle yap 10lu olanlar cok pahali ayrica hemen buyuyor bebekler max 1 ay kullanılır.

Sanırım aynı şeyleri yaniden yaşıcaksınız ne yaşıcağınızı biliyosunuz o yüzden daha bi stres olur insan. Bende çok korkuyorum canım da çok tatlıdır hemen açır :))) Allah büyük dua edelim 1,2 saatte doğuran biliyorum ben

Doğru söylüyorsun canım bende boyatma kararı aldım 35.haftada boyatsam geç yada erken olmaz sanırım :)
Ben dip ombre genel boyayı yaptıracağım bu hafta canım çünkü hiç boyamadım ve beyazlarla 3 renk oldu saçlarım. Sonra doğuma yakın aşırı dip boyam gelirse tekrar bi rötuş yaptıracağım. İhtiyacına göre karar verebilirsin.

Benim düz renk son zamanlarda yaptırsamda olur yani :)

kızlar lohusa sepetinden pijama alıcam fakat bedenleri nasıl acaba alanınız varmı

kızlar lohusa sepetinden pijama alıcam fakat bedenleri nasıl acaba alanınız varmı
Canim musteri hizmetlerini arayinca beden konusunda yardimci.oluyorlar diye biliyorum. Su anki kilonu soyluyorsun kacinci haftanda oldugunu filan soyluyorsun .

İkiside sezeryanla oldu.İlk genel anestezi idi uyanma anı beni rahatsız etti uyaniğim ama bir türlü kafamı toparlayamadim resmen.ikinci spinal oldu o cok güzel rahat ve kolay idi birde ne olucagini bilmediğim için rahat geçti şimdi nerden çıktı anlamadım bir huzursuzluk

Ben de genel anestezi istemiyorum .Rahim ameliyatimda genel anestezi almistim.Uyanmaya yakin olan an her seyi duyup tepki verememek ,uyaninca beyindeki tuhaf sorular ,her sey hayal meyal igrenc bir olaydi .O yuzden bilincimin tekrar kapandigini düşünmek beni cok rahatsiz ediyor .Insallah o ortamda panikleyip beni uyutun filan demem .

Yatış parası mı? 2 dk lık işlem için neye yatış parası alıyorlar ya ? Ben 30 tl ödedim iğneye 10 dk bekledim hemşire yaptı iğneyi çıktım hastaneden. Ne kadar saçma bir hastane orası.
teset icin 60 tl verdim ignede o civar biseyms ama tam fiyatini bilmiyorum. yatışda 150 tl mis kal geldi bana sadecw testi yaptrdm igneyi baska yere yaptrcam

İtiraf edeyim Kk beni biraz gaza getiriyor alım konusunda. Etrafımdaki diğer hamileler ağırdan alıyor. Ama senin bahsettiğin de epey rahatmış yani :)

Sabah yukleyememistim prensesimi
Sonuclar cikti kizlar
Aclik 78
60 dk. 103
Umarim birdaha yukleme gerekmez
Bide idrarda lokosit positif ve bakteri 258 cikti. Acaba antibiyotikmi verir
Oy masallah minnosa ne guzel de poz vermis. Kime benzedigini secebilirsiniz bile. Benim nazli oglus inatla sakliyo yuzunu. İns 30. hafta kontrolunde gosterir. Sekerin de gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…