2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim musteri hizmetlerini arayinca beden konusunda yardimci.oluyorlar diye biliyorum. Su anki kilonu soyluyorsun kacinci haftanda oldugunu filan soyluyorsun .
arayım bakalım ne dicekler eakişehirde girmediğim mağaza kalmadı güzel bişi yok fiyatlarda uçuk.aynı ürün lohusa sepetinde daha uygun fiyata

Kızlar benim merak ettiğim bişey var. Su bi anda mı geliyor sancı vs olmadan, yoksa sancıdan sonra mı geliyor?

Canım bu yüzden bebeğini kaybedenler bile var ve eger bir şekilde şuanda karnında etkilenrse dogumdan sonra ciddi sarılık oluyo. Anne ile bebeğin kanının karışması sadece doğumda olmuyormuş daha öncesinde de olabiliyormus. Olduktan sonra da hiçbir onlemi tedavisi annenin antikorlarıni yoketme gibi bir teknoloji yok henüz. Yani risk biraz açıkçası.

Ben bi kuaföre sordum, boyarız ama ilk sütünü sağıp at kimyasal karışır demişti çok mantıklı gelmedi ama insanın aklına takılıyor
Ben boyadım 2-3 defa 3.aydan sonra sorun olmuyormuş zaten. Loreal amonyaksız boyayı kullandım diplerim için beyazlarım çok var ve o şekilde gezmeyi sevmiyorum. Annem bizlere hamileyken ne boya bulduysa onu kullanmış bir zararı olduğunu sanmıyorum.

Sağol canim 3-4 hafta sonra bende boyuycam bakalm

Sezeryan olanların içleri genelde rahat oluyo ama tabi yinedezağrısı olur, dua edelim inşş bol bol. Spinal belden aşağı uyuşturularak mı sezeryan yapıyorlar

Kızlar eşimin amiri bizle uğraşıyor resmen biz batidayiz buraya atama kararimizi falan sorgulatiyor bize özel. Açık arıyor resmen. Bu kişi benim de amirim. Sinirden stresten delirdik. Şu halimle uğraşıyor hamile kadına verdiği sıkıntıya bakar mısınız? Neyse ki kararımız tamamen hukuki en ufak tereddüt yok ama açık araması sinir bozucu başka yerlerden de arayacak demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…