2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim merak ettiğim bişey var. Su bi anda mı geliyor sancı vs olmadan, yoksa sancıdan sonra mı geliyor?
benim bu 3. gebeligim hiç suyum gelmedi hiç bilmiyorum o duyguyu benim suyum bitiyor farkettirmeden vucutta kaçak yapiyor

Canim bi muhabbet ortami olursa “Ankaradaki dayimiz sagolsun kirmadi bizi” fln dersiniz kurcalamaya korkarlar. Bizde dogu gorevi 3 yil ama evli oldugum icin 6 ayda tayinim cikmisti. İlk bi kurcaladilar ama Ankaradaki dayi lafini duyunca kimse bisey diyemedi. Oysa es durumundan gayet hukuki normal bi tayindi.

Ben ayrıldım bile valla 30 da ayrılmam gerekiyordu ama 29 da ayrıldım. Kim ne derse desin ben kendimi dinledim.

Yavaştan panik oluyorum ikizlerimiz yavaş yavaş gelmeye başladı Allahım sağlıklı bir şekilde, hayırlı bir vakitte doğsun bebeklerimiz...

Kızlar benim merak ettiğim bişey var. Su bi anda mı geliyor sancı vs olmadan, yoksa sancıdan sonra mı geliyor?
Benm suyum bi anda geldi, icimden bisiy kopmus gibi bi histi, cigligi bastim o anda.. oncesinde sanci manci hic bisey yoktu 7 saat sonrada oglusuma kavusmustum, 39.haftamdaydim

Yavaştan panik oluyorum ikizlerimiz yavaş yavaş gelmeye başladı Allahım sağlıklı bir şekilde, hayırlı bir vakitte doğsun bebeklerimiz...
evet ikizler yavaş yavaş gelmeye başliyor 7 aydan sonra risk olmuyor heralde demi

D dehaaa canım sonucun ne çıktı? Benim negatif çıktı yine de koruyucu iğne yaptılar, iğne 460 liraymış SGK bir kısmını karşıladı 60 lira verdik iğneye

Sabah yukleyememistim prensesimi
Sonuclar cikti kizlar
Aclik 78
60 dk. 103
Umarim birdaha yukleme gerekmez
Bide idrarda lokosit positif ve bakteri 258 cikti. Acaba antibiyotikmi verir
Benim 100 çıkmıştı antibiyotik verdi azosilin adında. O da vajinal mantar yapıyormuş bana yaptı. Şimdi de onun için antibiyotik verdi :)

Yatış parası mı? 2 dk lık işlem için neye yatış parası alıyorlar ya ? Ben 30 tl ödedim iğneye 10 dk bekledim hemşire yaptı iğneyi çıktım hastaneden. Ne kadar saçma bir hastane orası.
Ayy bana da yatış işlemi yaptılar 60₺ verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…