2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şimdi Bebek arabası konusu iyice kafamı karıştırdı. Herkes ilk 6 ay travel sistem şart diyor ama ben travel almak istemiyorum çok ağır hantal hacimli vs. Herkes hem travel hem büyüyünce baston Yani 2 farklı araba alıyormuş. Ama bu da bana biraz gereksiz geldi. Satıcılar vs hep ilk 6 normal baston arabaya yeni doğan bebeği koyamazsınız diyor. Sizler ne yaptınız ? Fikirlerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler

evet bastona yeni doğan bebek koyulmaz ben normal araba almıştım travel olmayan traveli hantal ağır olduğu için onermiyorlar evet

Ayy
Canim ben 1 tane 10 lu 2 tane 5 li aldim . Eger 10lulari hazırlamadıysan sen de oyle yap 10lu olanlar cok pahali ayrica hemen buyuyor bebekler max 1 ay kullanılır.
Ay evet canım 10 lular çok pahalı gerçektende bir tane almıştım başka almayım madem

evet bastona yeni doğan bebek koyulmaz ben normal araba almıştım travel olmayan traveli hantal ağır olduğu için onermiyorlar evet
Ben travel aldim hic hantal degil hatta esimin begenmesine cok onem verdim arabaya koyma eve cikarma vs konusunda zorlanmasin diye 2 dk da katlaniyor ve hic yer tutmuyor .Hic ağır değil .Modele gore degisiyor sanirim canim .Bizimki casual quantum.

Canim ben chicco litewayin travelini aldim. Bildigin baston araba ama ilk 6 ay kullanmalik ana kucagi da var onu cikarinca baston oluyo

Bebeklerden birinin kesesi patlamış digerinde sıkıntı yok kalp atışları iyi.ciger geliştirici iğne yaptılar
Yarına kadar beklerlerse alcaklar

Allah şifa versin. Hayırlısınla olsun canım.. senin sancını mı bekleyecekler?

Bu traveli kaç yaşına kadar kullanıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…