2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bi anda gelince ben panik olurum diye düşünüyorum keşke eşim yanımdayken denk gelse yada sancıdan sonra denk gelse. Sağlıkla doğuralımda.
Öyle şarıl şarıl akmaz ki canım adet kanı nasıl geliyorsa öyle geliyor su ilk başta anlamıyorsun ama devamlı gelip peş peşe çamaşır değiştirince hatta gunluk pedler bile sık sık değiştirilince anlıyorsun artık bu günlük akıntı olamaz diye , artı su geliyor diye hemen bitecek de bebek susuz kalacak diye düşünüp panikleme sakın çünkü hastanede saatlerce sancı çekiyorsun bazılarının Allah korusun sancısı 24 saat bile sürüyormuş yani o zaman bile su bitmez sen sadece dikkat et gözlemle su ve ya sancı geldi mi emin olmasan bile doğum başladı mı başlamadı mı diye yine de çantanı al hemen hastaneye ilkin alttan kontrol eder ebe doğum başladı mı başlamadı mı açılma var mı falan gibi şeyleri hemen söyler yani panikleyecek durum yok sakın o gün geldiğinde korkup da telaşeye kapılma bebişin sana gelmek istiyor artık diye düşün kendini ele al

Bebeklerden birinin kesesi patlamış digerinde sıkıntı yok kalp atışları iyi.ciger geliştirici iğne yaptılar
Yarına kadar beklerlerse alcaklar
Sezeryan mi olcak canım ? Sen nasılsın iyi misin çok korkmuşsundur canım ya , başka ne diyor doktor her şey yolunda mı ? yalnız değilsin dmi ?

Sezeryanla alinacak birinin kesesi patlamis sadece rahim agzi da kapali
Allah yardımcın olsun canım Allah bebişlerini korusun sağ salim kucağına alasın inşallah , hepimiz sana dua ediyoruz , üçünüz de Allah'a emanet olun

Doktorum bana ilk hedef 28 dedi. Sonra 32. Tabiki uzun süre küvezde kalıyorlar ama kritik sınır 28 anladığım kadarı ile.
Bu sınır ikiz bebekler için mi yoksa tek bebekler için de geçerli mi canim

hadess Evet 28. haftada anneden bağımsız yaşayabiliyormuş ben de Ayşe Öner videosunda görmüştüm. O yüzden ilk hedef 28 sonra sırasıyla 32 .... 36 .... 40 diye ben de çocuğuma tembihliyorum yavrucum daha zamanın var kudurma içerde diye :)
Her ne zaman gelirlerse bekliyoruz can parçalarını Allah sağlık sıhhat versin de, bize de güç versin ki koşturabilelim.

Tek bebekler için de geçerli. Bebeklerin ciğer gelişimleri tamamlanmış oluyor sanırım o yüzden bu hafta önemli.
28 haftayı geçtim ama yine de çok korkuyorum zamanında gelsin bebişlerimiz inşallah

Z Zelichka canım Allah yardımcınız olsun sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bende yorulduk bugün akşam eşimle perdeleri söktük o dolapları falan çekti çok yoruldu kıyamıyorum da ama dua edin de sıkıntısız atlatalım şu badana işini

benim bu 3. gebeligim hiç suyum gelmedi hiç bilmiyorum o duyguyu benim suyum bitiyor farkettirmeden vucutta kaçak yapiyor
Evet kimisinin öyle oluyormuş canım dikkatli olmak lazım, hazırda beklemek lazım.
Benm suyum bi anda geldi, icimden bisiy kopmus gibi bi histi, cigligi bastim o anda.. oncesinde sanci manci hic bisey yoktu 7 saat sonrada oglusuma kavusmustum, 39.haftamdaydim
Ben öyle olursa panik olurmuşum.gibi hissediyorum son hafta yine annem gelir yanıma daha erken olursa tek olurum muhtemelen.
Ben chicco liteway travel alıcam canım baston bebek arabası ama travel puseti var sadece 7 kg açıp kapatması kolay eşimle denedik. Sadece sipariş vericez indirim olursa diye 1-2 hafta daha bekliycem
Canım kimisinin bi anda patlıyormuş arkadaşımın öyle olmuştu ama sancısı vardı 3-4 saat sonra suyu geldi. Tek olmakda korkutuyor zamanda azaldı oda ürkütüyor sanırım. Hayırlısı olsun ağrısız sorunsuz bi doğum yapalım hepimiz.

Ciğer geliştirici çok fark yaratıyor. Küvezde kalma süreleri kısalır. 28 hafta da doğan örnekler çok var için rahat olsun cnm.
Insallah sag salim kucagimiza alırız.hiçbirseyim yoktu bugun birden suyum geldi.sancim başladı insallah dururlar yarina kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…