2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende bebeconfort loola 3 travel aldım puset kullanımı rahat ama büyüyünce kullanılan oturma aparatı biraz ağır genel olarak güzel büyüyncede 100-150 tllik bastın alırım heralde

Kızlar beni hala uyku tutmadı bişey soracağım. Ben bu günlerde wcye çok sık gidiyorum büyük tuvaletim için günde 5 kere falan metabolizmam mı hızlandı bağırsaklarım mı daha çok çalışıyor anlamadım. Bu halde olan var mı başka?

Canım Su bildiğimiz su gibi mi kıvamı falan bende sezaryen oldum hiç bilmem o anları hiç yaşamadım aksi bi durum olursa diye hazırlıklı olayım inşallah olmazda

Bende geçenlerde öyleydim canım hatta kendi kendime dedim yav benim kabız olmam gerekmiyor mu dedim ama demez olaydım 2 gün sonra berbat kabız oldum hala da devam

Kizlar bisey sormak istiyorum fikirleriniz benim icin onemli benim dogumum haziran sonuna geliyor esiminde yillik izini eylulun 1 inden 25 ine kadar.bebis o zaman 2 aylik oluyor tatile gitsek zorluk yasarmiyiz ? Bartina aile yanina gidicez hava durumu nasil olur acaba ne dusunuyorsunuz

Bende de oldu o şekilde. Ama ben neredeyse her gün sabah erken saatte Eti lifalifli süt tüketiyorum ilk kahvaltı olarak, onun çok faydasını gördüm ve ona yordum. En azından kabızlık diye bişiyim kalmadı. 5 kere olmasa da yemek yediğim her öğün üzerine wcye çıkıyorum.

Aslına bakarsanız bilmiyorum ama ben de deniz tatili için netten araştırmıştım. Doğum yapan kadınlara 1-2 ay sonra anca deniz tatili öneriyorlar. Zaten sezeryan olunca 6 hafta hiç bişey yapamıyormuşsun dinlenmen gerekirmiş öyle yazıyordu.
2 ay geçsin diyelim, o anki duruma bağlı bence.. Normalde ben de çok istiyorum tatile gitmeyi ama olur da gidersem o zaman rezervasyon yaparım şimdiden belirlemek zor. Sizinki aile yanı gerçi farklı bir durum hava değişimi ve bebek için düzen henüz oturmamış olur her şey hava durumuna bakar sizde ona göre karar verirsiniz.

Canım Su bildiğimiz su gibi mi kıvamı falan bende sezaryen oldum hiç bilmem o anları hiç yaşamadım aksi bi durum olursa diye hazırlıklı olayım inşallah olmazda
Çok hafif kıvamlı normal sudan ama rengi şeffaf mesela günlük ped koyarsın bir bakarsın ki ped dolmuş ne çabuk doldu dersin nasıl adet kanı akar aynı onun sıklıktaki gibi gelir su da , ben gece baktım çamaşırım ıslanmış ama baya baya ıslanmış ben de akıntım çoğaldı herhalde doğuma yakın böyle oluyor demiştim ped koyup yattım gece tuvalete çıktım baktım ped dolmuş hatta pedi çıkardım baktım baya da ağır sonra değiştirdim tekrar yattım sabaha karşı bir daha baktım ped dolmuş bu sefer daha çabuk doldu sanki gittikçe daha fazla akmaya başladı daha bir saat olmadan ped doldu hatta çamaşırıma bile geçti içime kurt düştü nolur nolmaz diye hastane yakında sabah 7de gittik ebe baktı doğum başlamış dedi suyun geliyor dedi o gün akşam üzeri dogurdum öğlene kadar beklediler sancim gelmeyince suni sancı verdiler

Uyku düzenim zaten yoktu 2 gecedir hiç uyuyamiyorum gözlerim çok agriyor kafayı yemek üzereyim artık uykuya dalamıyorum bir türlü.

Gündüz uykusu da hak getire cnm oda yok napicam böyle bilmiyorum.

Hay Allah ya. Ben progestana hala devam ediyorum o da uyku yaptığından anlamıyorum. 15 gün daha kullanıcam bitiyo sonra.

Sabahı etmek kötü ya, kitap filan okusan da mı gelmez uykun?

Hay Allah ya. Ben progestana hala devam ediyorum o da uyku yaptığından anlamıyorum. 15 gün daha kullanıcam bitiyo sonra.

Sabahı etmek kötü ya, kitap filan okusan da mı gelmez uykun?
Denemediğim şey kalmadi 12 de yattım 2 de kalktım o saatten beri ayaktayım cnm. Gözlerim çok agriyor napicam böyle bilmiyorum birde grip oldum üstüne.

Denemediğim şey kalmadi 12 de yattım 2 de kalktım o saatten beri ayaktayım cnm. Gözlerim çok agriyor napicam böyle bilmiyorum birde grip oldum üstüne.

Geçmiş olsun canım zor durum. Ben uykusuzluk yaşadığımda genelde uyku bastırmadan yatağa girmezdim isterse sabah 4 olsun. O zaman uyuyabiliyodum. Erken yatağa girmemeni tavsiye ederim. Şimdi bir de hastasın çok zor olur ama dinlen uzan yani TV karşısında da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…