2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne alcan tam olarak canm bende bitane begendm ama guzel indirim olmadi yoksa onu alicaktm hic dusunmeden

Kızlar resimdeki çantayı aliexpressten alan arkadaşlar vardı.ürünleri geldi mi? Ve daha önce hiç aliexpressten alışveriş yapmadım.nelere dikkat etmeli,alışveriş nasıl yapılır bilgi verebilir misiniz

Eklentiler

• IMG_8080.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 58
Ben sipariş verdim canım henüz gelmedi. Genel olarak kıyafetlerini dusun ona göre renk belirle. Satıcı güvenilir olmalı. Boyutları farklı ona da dikkat et. Aliexpresten sipariş verirken nelere dikkat edilmeli diye yaz Googlea güzelce anlatıyorlar zaten. Benim ürünüm gelirse bu satıcıdan al diye isim veririm sana

oinone27 vaktin varsa begendigin arabayi baska magazada inceleyip e bebek online dan alabilirsin
Aslında bi modelini denedim canım ama ben üst modeli alıcam onu denemek istedim onuda mağazalarda bulamadım burası küçük bi yer.
Ne alcan tam olarak canm bende bitane begendm ama guzel indirim olmadi yoksa onu alicaktm hic dusunmeden
Chicco liteway travel sistem alıcam canım bazıları travel alma puseti kullanılmıor diyor o konuda kararsızım birde chicco ohlala denedim orda ona da bayıldım aşırı hafif 3.8 kg çok kolay açılıp kapanıyor iki model arasında kararsızım ama liteway çevremde kullanan çok ve hepsi memnun

Bende sipariş verdim canım kargoda, gelince yardımcı olurum

Canım ben chezmam marka destekli bir model aldım. Destekli dediğim push up falan değil, içimi belli etmeden giyebileceğim birşey. Kullanıyorum, rahat. Ebebek veya babymall'da almıştım

Bende sipariş verdim canım kargoda, gelince yardımcı olurum
Teşekkürler kızlar.üeünleriniz gelince foto Ve satıcı ismi istiyorum o zaman sizden.güle güle kullanın şimdiden

Bende senin gibiyim.hic bişey almadık daha

Ben o şekilim canım nedeni ne bilmiyorum ama karnımda davul gibi semsert oluyot sanki damar patlayacak bebek ordan çıkacak gibi acaba oralara baskı mı yapıyorlar
galiba canım ya koltukta sandalyede vs oturmak bi eziyet resmen

Gazın vardır canım ondan ya da büyük tuvaletini bayadir yapmıyorsun bağırsaklar dolu olunca baskı yapıyor bir de bebek var ikisi birlikte karnın içini dolduruyorlar oturmak zorlaşıyor
boşkende aynı canım galiba kilo aldıkça yeri daralıo o da bizi sıkıştırıo

ah yavrularım ya Allah ım şifa versin İnşallah güle güle dönğn evinize

Travel sistem alma cnm benim gorumcem aldi hem çok ağır hemde puseti fazla kullanmıyor pusetide bana veriyor, ben arabayı travel sistem almadım.

Evet canım emzirme aleti sütyeni göğüsleri düşük gösteriyor benim bi arkadaşım normal sütyen takiyordu ama normal sutyenlerin süt üretimine zararı olurmu bilemiyorum

Canim seni çok iyi anlıyorum benim küçük kizimda yogunbakimda kalmıştı kısa bir sureydi ama kucagina alamamak onları koklayamamak çok zor ama yogunbakimda çok iyi bakiyorlar bütün değerleri kontrol ediliyor çabucak toparlarlar inşallah sütünü veriyorlarmi sen kendine iyi bak üzulme bol bol sütun olsun bebeklerinin senin sütüne ihtiyaçları var güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim biran önce kucağına almayı nasip eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…