2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar 23 Nisan ulusal egemenlik bayramınız kutlu olsun

Ben daha şimdiden çok zorlanıyorum napıcam Doğuma kadar bilmiyorum oturamıyorum oğlan sanki ayakta duruyo özellikle akşamları allahım dayanma gücü versin hepimize
Anne olanlar rabbim bebeklerinize sağlık versin çabuk atlatın inşallah

Anladım canım evet en sağlıklısı sabun aslında bide şimdilerde moda her çocuk alerjik dikkat etmek lazım

Iyiyim benbtoparlad

Cnm sağolasın biz iyiyiz şükür bugünü de atlattık. Bebekleri görmeme izin vermediler bugün.nasipse yarın 2de görücem.
Hiç üzülme canım benim onlar iyi olsun toparlasinlar da ayrı kaldığınız her saniyenin acısını çıkarırsınız kuzum
Rabbim sağ salim eve gitmeyi nasip etsin inşallah
Canim leke oluyor bebişler ilk 6 ay çok kusuyorlar onların lekesi de zor çıkıyor mesela ben dalın kullanıyordum cikarmiyordu lekeyi

Günaydın kızlar dün gece dakika başı tuvalete gidip durdum, birde grip olduğum için öksürük var ve iç çamaşırım hep ıslandı, bir an korktum suyummu geliyor diye neyseki şuan normale döndüm.

Kızlar bebek arabası ne aldinız ve nekadara aldiniz fikir verebilirmsnz bizde sira ona geldide.
Valla kuzum ben daha alamadım .
Ama ozelik acısından hafif olmasi
Tam yatabilen olması ve tentesinin tam kapanabilir olması benim aradığım özelliklerden.

Baston pusetlerde kullanım acısından ikinci bir arabaya gerek bırakmadığı için güzel bebeto baston puseter var

Yok hyr ben ikiz arabası almadım 2 tane tek aldım.

Tmm kizlar bakicam hepsine artk karar vermek lazm

Günaydin hanımlar
Artık uykusuz geceler bendede başladı gece sürekli uyandım su içtim lavaboya gittim sürekli .
Bebeklerimiz büyüdü aksamlari benim karnım da patlayacak gibi oluyor çok gergin oluyor yarın doktor randevum var bakalım bebeğim nasıl nekadar büyüdü

Günaydın kızlar ben e bebekten 1800 liraya nuna'nın travel sistemini aldım. Tek elle açılıp kapatılıyor. Heryerinde fileler var açıp kapatılabilen sıcakta hava alsın bebek diye. Tekerlekleri falan çok rahat kolay sürülüyor. Ama bebekli halini bilemeyeceğim. Türkiyeye yeni gelmiş bu araba tanıtım olduğu için bu fiyatmış abim hollanda sitelerinden falan baktı hemen alalım dedi uzay mekiği gibi,koy çocugu içine marstan toprak örneği alsın diyor :) :)

Çok güzelmiş canım :)
Sagol kuzum bir tane filli bir tane de papaganli 5li set var yeter artik almayacağım. 9.aya kadar kiyafet ihtiyacımiz kalmadi.
Bebek arabasi e bebekte indirim var .Keske bugunu bekleseydim ben 1600 den 1 300 e düştü diye gittim aldim .Simdi 1000 e düşmüş.

Trendyol,e bebek ve jokerde var .
Trendyol bazıları gerçekten uygun ama baska sitelerle kıyas gerekiyor aksam cok baktim yoruldum ben .E bebekten ihtiyacım yoktu .Az önce Joker'den göğüs kalkani (baska sitelerde 60 tl 42ye düşmüş ) göğüs kremi ve pedi sipariş ettim .Bir de unibaby nin deterjaninin kokusuz olanini buldum .Markette 30 Tl ydi 25 e siparis verdim.
oinone27

Günaydın kızlar,
Ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun.
23 nisan indirimi olan bildiğiniz siteler var mı? Kıyafet alışverişi bitti ama bebek arabasını sipariş vermek istiyorum artık :)
Lcw den mesaj geldi az önce %20 indirim varmış.

Kizlar benim 1 300 e aldigim araba 1000 e düşmüş
Altın dışında ne alırsan al düşecek fiyatı canım onun için hiç kafana takma düşerse düşsün hepimizin aldıkları bir müddet sonra daha da ucuzlayacak ben aldığım bir şeyi gördüğümde hiç fiyatını sormuyorum ya düşmüşse diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…