2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar otururken doğurcak gibi olan varmı ya o derece sıkışıyorum patlıcak gibi karnım kasıklarım aşırı gergin
Gazın vardır canım ondan ya da büyük tuvaletini bayadir yapmıyorsun bağırsaklar dolu olunca baskı yapıyor bir de bebek var ikisi birlikte karnın içini dolduruyorlar oturmak zorlaşıyor

Kızlar uyku seti olarak ne aldınız acaba ben karar veremiyorum bir türlü
Bunu çok beğendim ama takımın içinde korumaliklari yok

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-23-11-25-14.webp
    15 KB · Görüntüleme: 77
Bayanlar meraba herkes alışverişe baslamıs ben daha hıc bısey almadım sadece hastane cıkısı. Sızlerı gordukce hemen alısverıse cısasım geldı. Gercı benım 2.5 yadında bı kızım var genelde onun esyalarını kullanıcaz ama.

Evet orasi oyle ama bazen aceleci olduğumu düşünmüyor değilim. Internetten aldiklarimi araştırıyorum ancak magazaya girdim mi elim dolu cikiyorum.

Evet orasi oyle ama bazen aceleci olduğumu düşünmüyor değilim. Internetten aldiklarimi araştırıyorum ancak magazaya girdim mi elim dolu cikiyorum.
Şans işte canım sen o arabayı almasaydin belki de fiyatı yükselecekti bilemezdin ki , hem mağazaya girince insan hipnotize oluyor eve gelince düşünüyorsun bunu almasam da olurmuş falan diye :)

Günaydın kızlar,
Ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun.
23 nisan indirimi olan bildiğiniz siteler var mı? Kıyafet alışverişi bitti ama bebek arabasını sipariş vermek istiyorum artık :)
Bende artk bebek siparisini vermek istiyorum artk cnm gerci hala karar verebilmis degilim

Ay gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca. Allah'ım bir an önce kucağına alıp emzirmeyi nasip etsin.

Kizlar selam. Sorum var annecikler. bu uyku seti dedigimiz 300 liralik seyin icinde ne var? Ondan 1 takim mi aliyoruz? Peki kirlendiginde yedek olarak normal nevresim takimi mi geciriyoruz? Kafamda deli sorular.

Canim bu nevresim takimi uyku seti deil benimde modeli cok hosuma gitmisti
evet değil canım karacada beğendiğim modeller var 225 tl 25 tlde indirim çeki var diyor
peki karacadan alan varmı kumaşı dokusu nasıl acaba

Hepsi çok güzel canım aldığın her parçayı çok beğendim.
E bebeke baktım ama benim istediğim bebek arabası yok orda şu anda. Sanırım 23 nisan bana yaramadı :)
Benim onlar tamam canım bi tek gögüs kalkanı almadım oda ihtiyaç mı değil mi emin olamadığımdan, bakarım yine tekrardan :)
Lcw den mesaj geldi az önce %20 indirim varmış.
Evet canım ama ben bebek arabası istiyordum :)
Bende artk bebek siparisini vermek istiyorum artk cnm gerci hala karar verebilmis degilim
Ben karar verdimde sürekli fikir değiştiriyorum yine kararıma geri dönüyorum tekrar fikir değiştirmeden indirime girseydi iyi olurdu :)

Kizlar selam. Sorum var annecikler. bu uyku seti dedigimiz 300 liralik seyin icinde ne var? Ondan 1 takim mi aliyoruz? Peki kirlendiginde yedek olarak normal nevresim takimi mi geciriyoruz? Kafamda deli sorular.
Canim uyku setinin icinde yatak korumasi dekor yastik kilifi vs oluyor .Parca sayisina gore fiyati degisiyor mesela 7 parca 13 parca vs diye de ayrılıyor .Açıklama kisminda yaziyor .Yedek olarak nevresim takimi düşünüyorum ben .Ekstradan da lastikli carsaf alez filan alcam

Kızlar ben emzirme sütyeni alacağım göğüslerim hafif büyüdü evdekiler hala oluyor ama biraz sıktığı için rahatsız ediyor çıkarınca. ablam emzirme atleti vermişti evde onu giyiyorum ama o da göğüsleri toparlamıyor sarkık görünüyor ve o bez emzirme sütyenleri de bunun kumaşıyla aynı. Siz toparlayıcı daha derli toplu gösteren modeller mi buldunuz nasıl çözüm buldunuz buna?

Kızlar akakçede bunlar indirimde şuan istediğiniz modeli arayabilirsiniz. E bebekte de casuallarda indirim vardı. Ben pek başka modelleri bilmiyorum ama aratıp indirim bulabilirsiniz. Gidip bakmak orada iyi bir satıcının anlatımını dinlemek çok faydalı oluyor. Bir de alınmış alınmıştır. Bazen aldıklarımız biraz daha indirime giriyor ama napalım kimse geleceği bilemiyor değil mi canımız sağolsun o kadarlıktan :)

[/QUOTE]
Bizim besigimiz mobilya olduğu için korumalikli bir takıma ihtiyacım var o sebeple uyku seti benim icin ideal oluyor istediğim kumaşı bulsam dikmekte istiyorum kararsizim

Eklentiler

• 2018-04-23 14.14.42.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…