2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkes aynı şeyi söylüyor zaten 2 ay kadar kullanılıyormuş, özellikle benim almak istediğim markanınki küçük geliyormş bende tam karar veremedim o yüzden
Senin arabanın markası ne canım
Cnm ben baby hope diye bi marka var onun arabasından aldim tek elle kapanıp açılabilen güzel bi araba.

Kızlar bebeğim çok hareketliydi iki gündür az oynuyor sizinde öylemi endiselenmelimiyim bu haftalarda olup aynı durumda olan varmi

Kızlar bebeğim çok hareketliydi iki gündür az oynuyor sizinde öylemi endiselenmelimiyim bu haftalarda olup aynı durumda olan varmi
Canim uyku saatleri artiyormus yavas yavas .Hareketini hissediyorsan endise etme .Her zaman ayni enerjiye sahip olmuyorlar .

Canim uyku saatleri artiyormus yavas yavas .Hareketini hissediyorsan endise etme .Her zaman ayni enerjiye sahip olmuyorlar .
Evet karnimi salliyorum vuruyorum az az kipirdiyor önceden çok hareketliydi
Tamam canım çok sağol demekki uyuyor uyusunda büyüsünler inşallah

Evet karnimi salliyorum vuruyorum az az kipirdiyor önceden çok hareketliydi
Tamam canım çok sağol demekki uyuyor uyusunda büyüsünler inşallah
Canim dışardan mudahale olunca cok korkuyorlarmis baska yontem dene .Muzik dinletmek ,cikolata yemek,sola yatmak gibi.

Kızlar bugün kıyafetlerinin bir kısmını yıkadım balkona serdim ama nasıl tatlılar miniş miniş doğsalarda yesek artık mis gibi
Şuan benim bebişinde odası kuruluyor bende artık yavaştan yıkama ütüleme ve düzeltme işine girişebilcem hersey ortalıkta kalmıştı oda boyanıyor yok tadılatı dıye sımdı güzel ve zevklı yavaş yavaş ıslerımı yapcam bende sabırsızlanıyorum

Kızlar ya ağzım boğazım çok kuruyo geceleri çok kalkyorm su içmek için dilim damağma yapşyo sizdede öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…