2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydınlar. sizlere bebek arabalarıyla ilgili bir kaç şey yazmak istiyorum. ilk başlarda benim de hiç fikrim yoktu ama bir kaç gündür çok yoğun bir şekilde araştırdım. aslında benim de kafamda kesinlikle hafif kolay kaldırılabilen bir model almak vardı. ancak kime sorsam doğumdan ilk altı aya kadar bebeklerin bu tarz hafif ve baston diye tabir edilen arabalara yatırılmadığını söyledi. sebep olarak da hem 6 aydan küçük bebeklerin oturur pozisyonda gidemeyecekleri hem de iskelet kas sistemleri tam gelişmediği için baston denen hafif arabalarda çok sarsılıp hırpalayacakları yönündeydi. e bebek mağazasındaki modelleri tek tek inceledim en çok macleran markanın hafif arabalarını beğendim çok gezen yürüyen çoğunlukla da tek başına takılan yardımcısız biri olarak benim ihtiyaçlarıma uyuyordu bu modeller. tekbaşıma olsam bile indirip kaldırabilirdim. ayrıca yorumları çok iyiydi kullananlar hep sağlamlıklarından bahsetmişti. bi de tentesi çok geniş, güneş koruması iyi, kumaşı hafif tekerlek manevraları falan çok pratikti. neyse benim kafamda illa para vereceksek çocuk 2,5 -3 yaşına gelene kadar tepe tepe kullanırım diye bu arabayı almak bi de yanına uygun fiyatlı bizi 6 ay idare edecek ana kucağı-oto koltuk olarak kullanılan şeylerden almak vardı. gel gelelelim ki böyle gelişmedi olaylar. yukarıda bahsettiğim sebeplerden dolayı maclerana ilk 6 ay nasıl çocuğu yatıracaksın dedi herkes. durum böyle olunca ve artık bu konudan çok sıkılınca ebebekte satılan joie markasının otokoltuğu araba beraber kullanılabilen travel denen arabalarından bire tanesini almak zorunda kaldım gibi bişi oldu. yine travel muadillerine göre en hafifiyfi ama o bile bana ağır geliyor. herkes ilk 6 ay bunların kullanıldığı sonra bastona geçildiğinden falan bahsediyor. bana bu 2 araba alma olayı pek mantıklı gelmese de sanki alışveriş sisteminin dayatması gibi gelse de dediğim gibi mecbur kaldım. ileride zaman ne gösterir bilinmez ama gönlümde çocuk ele avuca geçince bu seti elden çıkarıp hafif bir modele geçmek var. son günlerdeki tecrübelerimi sizle paylaşmak istedim. herekse mutlu günler..

merhaba
ben aldım ürün geldi gayet kullanışlı ve şık görünüyor tavsiye ederim.
site zaten gerekli yönlendirmeleri yapıyor alım için. bu çantalarda en iyi kalitesi olan sunveno diye bir marka
ürünü ilk çıkaranda o zaten , sonrasında farklı markalar daha düşük kalitelerde daha uygun fiyatlı olarak sarışa koymuş
tavsiyem sunveno markasının sayfasından almam.

ürünüm sorunsuz yaklaşık 20 gün bir sürede elime ulaştı

günaydın arkadaşlar ,

hastane odası için neler yapmayı düşünüyosunuz ?

malesef ki artık olmazsa olmaz gibi bir durum aldı bu konsept süsleme işleri . tabi ki bir organizasyon firmasıyla anlaşacak bütçem yok açıkcası öyle çok şatafatlı bir hevesimde yok .

ama kendi imkanlarımızla neler yapabiliriz ? neyi nerden tedarik edebiliriz ? eminim aramızda hazırlığını yapanlar vardır benim durumumda olan kararsız anne adaylarına tavsiyeler verirseniz çok sevinirim

Günaydın kızlar,
Canım hiç kafanı karıştırma şimdiden bunu satıp hafife geçeceğim falan diye düşünme. O her bebeğe göre ve her aileye göre değişiyor. Arkadaşım kızına 4 yıl önce pierre cardin travel aldı twiistlerden ki ağır ve pusetiyle katlanmıyor. Kızı evdr bile başka şeyde uyumadı gündüz tepe tepe sonuna kadar kullandı. Eskitti arabayı. Çocuk yürümeye başlayınca zaten kendisi durmak istemiyor arabada ki artık kanguru gibi alternatiflerde var. İyi yapmışsın hiç düşünme güle güle kullanın.

Birini makat diğerini baş doğurdum bir şikayetim yoktu gece birden suyum geldi doktorlar çok uğraştı ikinci bebek doğmasın diye. Ama oda doğdu.875 ve 930 grdı. Küvezdeler makinaya bağlılar.
Gecmis olsun gozun aydin Rabbim sag salim evlerine. Gelmeyi nasip etsin sana size bagislasin yavrularini kilollari iyi toparlarlar

bende minik dokunuslar yapip birakmayi dusunuyorum hastaneye kimse gelmicek zaten srf hatira fotografi icin yatagin ustune bebisimin ismi yazili bir flama ayni renklerden 3..4 sag ve sola balon yeterli olur diye düşünüyorum. kapisini vs suslemicem dedigim gbi resme arka fon olsa yeter hatira :)

Basin sagolsun canim cennete sefaatcin seni bekliyor olacak insAllah
Diger yavruna ömür versin Allahim

Günaydın canım evet küçükte olsa insan hazırlık yapmak istiyor ben kendi emeklerimle yapıyorum @aycaileelsanatlari ndan kolonya şişesi ve bebegimin isminin yazdığı pleksi aldım kurdale alıp kolonya ile doldurup susleyecegim orda renkli kolonyalarda mevcut
pastaneden kaplanmis çikolata alıp uzerine sticker hazırladım onu çıkartıp yapistiracagim alttaki resimi cikolata üzerine yapistiracagim bu resimi ozalitciden afiş olarak yada masa üzeri pano olarakta çıkartmayı düşünüyorum eğer ramazan olmazsa şerbet yada limonata olacak masada küçük kahve yani kadehleriyle ikram edeceğim
aslında malzeme satan çok sayfa var kendin herseyini yapabilirsin daha ucuza geliyor yatak süsleme beşik süsleme düşünmüyorum
ben doğuma girerken arkadaşlarım masayi odayı hazirlayacaklar
kapı susunude yetistirebilirsem kendim yapacağım
Yine sormak istediğin birsey olursa yardimci olurum

Eklentiler

• 1524503491145.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 37
Gunaydın ıyı haftalar herkese bebeğini görmeye gidecekler guzel haberlerle gelın inşallah

Bı başladı mı devamı geliyor sanırım ya benim kabızlık problemim yok ama işte ınş sıkıntısız atlatırız bunları da Rabbim şifa versin
Merhaba, denemediyseniz kabızlık için geceden 2-3 adet gün kurusu kayısıyı suda bekletip sabah aç karna suyu içip kayısıları tüketin. Aynısını ceviz ile de yapın.
Selamlar.

Merhaba, denemediyseniz kabızlık için geceden 2-3 adet gün kurusu kayısıyı suda bekletip sabah aç karna suyu içip kayısıları tüketin. Aynısını ceviz ile de yapın.
Selamlar.
Tşk ederim sağolun fikir için aslında genel olarak kabızlık sorumun yok bi kere oldu ondan sonra hemoroıd çıktı hala duruyor onun dışında sıkıntım yok ınş böyle devam eder bizden de selamlar :) :) :)

Merhabalar, güle güle kullanın. Bu takımı park yatakta mı kullanacaksınız yoksa karyola için mi aldınız?

haklısın şu an bebeklerin nasıl davranacaklarını bilemiyoruz. çok teşekkürler. walla herkes bebek arabası alma aşamasında kafalarının çorba olduğundan bahsediyor :) bu arada az önce bir arkadştan duydum. yenidoğan nasıl olsa kımıldamaz diye bebeği ilk doğduğunda arabaya yatırmış bağlamamış da ve bebek arabadan kayıp yere düşmüş damağına dikiş atmak zorunda kalmışlar doğal olarak annesinin de psikolojisi bozulmuş. bunu da aklımızda bulunsun diye yazıyorum. yenidoğanlar bağlanmadıkları zaman arabalardan kayıp düşebiliyorlarmış

Ben de araba alırken bu hafiflik meselesine çok takılmıştım, çok kişi bastona geçiş yapmak zorunda kalırsın diyordu. Fakat etrafımda biraz gözlem yapmaya başlayınca söylenenle yapılanın tutarsız olduğunu görmeye başladım. Özellikle havalar ısınıp da millet dışarı çıkınca pek çok kişinin bebeğini ve 2-3 yaşlarındaki çocuğunu ağır tabir edilen arabalarla gezdirdiğini gördüm. Bir arkadaşım da baston öneriyordu bana, sonra akrabasından ödünç aldığı traveli akrabasına geri vermesi gerekti, gitti kendisi de travel sistem aldı. Sanırım baston puset daha ziyade yazın ve çocuk biraz büyüyünce işe yarar ama travel sistemler çocuk büyüse bile çocuğun konforu açısından iyi. Ben Peg perego book plus 51 completo aldım. Çok çok ihtiyaç duyulursa da çok uygun fiyata bastonlar var, o zaman alınır.

Meraba kızlar mutlu haftalar diliyrm herkese.. hazırlıklar sizde tam gaz devam ediyor maşallah.. ben daha hiç birşey almadım. Odamız boyanacak, oda takımı alınacak eşyaları alınıp yıkanıp ütülenip yerleşecek.. hastane çantası vs hakgetire.. çalışan anneler siz başladınız mı ben işten güçten fırsat ve enerji bulamıyorum.. sabırsızlıkla 32. Haftayı beklyrm izne ayrılıp başlamayı düşünüyorum. Sizce çok mu geç 32. hafta..

Merhaba guzel anneler nasilsiniz. Koydeyim. Basim o kadar karisik ki size katilamiyorum. İnsallah hepiniz iyisinizdir. Bebeklerinizde iyidir insallah. laiyka Z Zelichka aklim hep sizlerde. @laiyka insallah bebegini Allahim sana bagislar. Kucagini rabbim bos koymasin canim benim. @Zelichka sag salim bebislerinle evinize gidersiniz. Canim.

Hayirli olsun canim. Sag salim gelsin pasan insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…