- 14 Aralık 2017
- 789
- 1.251
- 113
- 40
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #32.441
merhabaKızlar resimdeki çantayı aliexpressten alan arkadaşlar vardı.ürünleri geldi mi? Ve daha önce hiç aliexpressten alışveriş yapmadım.nelere dikkat etmeli,alışveriş nasıl yapılır bilgi verebilir misiniz
Günaydın kızlar,kızlar günaydınlar. sizlere bebek arabalarıyla ilgili bir kaç şey yazmak istiyorum. ilk başlarda benim de hiç fikrim yoktu ama bir kaç gündür çok yoğun bir şekilde araştırdım. aslında benim de kafamda kesinlikle hafif kolay kaldırılabilen bir model almak vardı. ancak kime sorsam doğumdan ilk altı aya kadar bebeklerin bu tarz hafif ve baston diye tabir edilen arabalara yatırılmadığını söyledi. sebep olarak da hem 6 aydan küçük bebeklerin oturur pozisyonda gidemeyecekleri hem de iskelet kas sistemleri tam gelişmediği için baston denen hafif arabalarda çok sarsılıp hırpalayacakları yönündeydi. e bebek mağazasındaki modelleri tek tek inceledim en çok macleran markanın hafif arabalarını beğendim çok gezen yürüyen çoğunlukla da tek başına takılan yardımcısız biri olarak benim ihtiyaçlarıma uyuyordu bu modeller. tekbaşıma olsam bile indirip kaldırabilirdim. ayrıca yorumları çok iyiydi kullananlar hep sağlamlıklarından bahsetmişti. bi de tentesi çok geniş, güneş koruması iyi, kumaşı hafif tekerlek manevraları falan çok pratikti. neyse benim kafamda illa para vereceksek çocuk 2,5 -3 yaşına gelene kadar tepe tepe kullanırım diye bu arabayı almak bi de yanına uygun fiyatlı bizi 6 ay idare edecek ana kucağı-oto koltuk olarak kullanılan şeylerden almak vardı. gel gelelelim ki böyle gelişmedi olaylar. yukarıda bahsettiğim sebeplerden dolayı maclerana ilk 6 ay nasıl çocuğu yatıracaksın dedi herkes. durum böyle olunca ve artık bu konudan çok sıkılınca ebebekte satılan joie markasının otokoltuğu araba beraber kullanılabilen travel denen arabalarından bire tanesini almak zorunda kaldım gibi bişi oldu. yine travel muadillerine göre en hafifiyfi ama o bile bana ağır geliyor. herkes ilk 6 ay bunların kullanıldığı sonra bastona geçildiğinden falan bahsediyor. bana bu 2 araba alma olayı pek mantıklı gelmese de sanki alışveriş sisteminin dayatması gibi gelse de dediğim gibi mecbur kaldım. ileride zaman ne gösterir bilinmez ama gönlümde çocuk ele avuca geçince bu seti elden çıkarıp hafif bir modele geçmek var. son günlerdeki tecrübelerimi sizle paylaşmak istedim. herekse mutlu günler..
Sagol canim. Siz de gule gule kullanalim.Benım aldıgıma çok benziyor güle gule kullansın bebişler
Gecmis olsun gozun aydin Rabbim sag salim evlerine. Gelmeyi nasip etsin sana size bagislasin yavrularini kilollari iyi toparlarlarBirini makat diğerini baş doğurdum bir şikayetim yoktu gece birden suyum geldi doktorlar çok uğraştı ikinci bebek doğmasın diye. Ama oda doğdu.875 ve 930 grdı. Küvezdeler makinaya bağlılar.
bende minik dokunuslar yapip birakmayi dusunuyorum hastaneye kimse gelmicek zaten srf hatira fotografi icin yatagin ustune bebisimin ismi yazili bir flama ayni renklerden 3..4 sag ve sola balon yeterli olur diye düşünüyorum. kapisini vs suslemicem dedigim gbi resme arka fon olsa yeter hatira :)günaydın arkadaşlar ,
hastane odası için neler yapmayı düşünüyosunuz ?
malesef ki artık olmazsa olmaz gibi bir durum aldı bu konsept süsleme işleri . tabi ki bir organizasyon firmasıyla anlaşacak bütçem yok açıkcası öyle çok şatafatlı bir hevesimde yok .
ama kendi imkanlarımızla neler yapabiliriz ? neyi nerden tedarik edebiliriz ? eminim aramızda hazırlığını yapanlar vardır benim durumumda olan kararsız anne adaylarına tavsiyeler verirseniz çok sevinirim
Basin sagolsun canim cennete sefaatcin seni bekliyor olacak insAllah@AdaisyLove @Efsane anne @nevesta81 @Afilim92
Arkadaşlar merhaba. Dualarınız ve destekleriniz için çok tesekkürler. Rabbim bu acıları size yaşatmasın inşallah.pazar günü bebeğimizin birini kaybettik. Diğer bebeğimiz hala küvezde ve durumu çok kritik, herkes keşke 27 haftayı bir doldursaydı diyor. Buraya girip yazı yazmak istemiyorum çünkü hepiniz annesiniz, sizin üzülüp bebeklerinizin etkileneceği hiçbirşeyi istemem. Size negatif etki vermek istemiyorum. Siz güzel şeylerden konuşun. Sevgiler size
Günaydın canım evet küçükte olsa insan hazırlık yapmak istiyor ben kendi emeklerimle yapıyorum @aycaileelsanatlari ndan kolonya şişesi ve bebegimin isminin yazdığı pleksi aldım kurdale alıp kolonya ile doldurup susleyecegim orda renkli kolonyalarda mevcutgünaydın arkadaşlar ,
hastane odası için neler yapmayı düşünüyosunuz ?
malesef ki artık olmazsa olmaz gibi bir durum aldı bu konsept süsleme işleri . tabi ki bir organizasyon firmasıyla anlaşacak bütçem yok açıkcası öyle çok şatafatlı bir hevesimde yok .
ama kendi imkanlarımızla neler yapabiliriz ? neyi nerden tedarik edebiliriz ? eminim aramızda hazırlığını yapanlar vardır benim durumumda olan kararsız anne adaylarına tavsiyeler verirseniz çok sevinirim
Merhaba, denemediyseniz kabızlık için geceden 2-3 adet gün kurusu kayısıyı suda bekletip sabah aç karna suyu içip kayısıları tüketin. Aynısını ceviz ile de yapın.Bı başladı mı devamı geliyor sanırım ya benim kabızlık problemim yok ama işte ınş sıkıntısız atlatırız bunları da Rabbim şifa versin
Tşk ederim sağolun fikir için aslında genel olarak kabızlık sorumun yok bi kere oldu ondan sonra hemoroıd çıktı hala duruyor onun dışında sıkıntım yok ınş böyle devam eder bizden de selamlar :) :) :)Merhaba, denemediyseniz kabızlık için geceden 2-3 adet gün kurusu kayısıyı suda bekletip sabah aç karna suyu içip kayısıları tüketin. Aynısını ceviz ile de yapın.
Selamlar.
Merhabalar, güle güle kullanın. Bu takımı park yatakta mı kullanacaksınız yoksa karyola için mi aldınız?Ben de bu uyku setini ve bir de alez aldım .. HB da indirim vardı uyku seti 121,90 TL
N11 de 114,90 TL idi..
İleri tarihi bekleyemeyeceğim her ne kadar yaz bebeği de olsa kenar koruma istiyorum rüzgar almasın bir yerden diye... bu da benim hoşuma gitti kızlar.Eki Görüntüle 2139809
haklısın şu an bebeklerin nasıl davranacaklarını bilemiyoruz. çok teşekkürler. walla herkes bebek arabası alma aşamasında kafalarının çorba olduğundan bahsediyor :) bu arada az önce bir arkadştan duydum. yenidoğan nasıl olsa kımıldamaz diye bebeği ilk doğduğunda arabaya yatırmış bağlamamış da ve bebek arabadan kayıp yere düşmüş damağına dikiş atmak zorunda kalmışlar doğal olarak annesinin de psikolojisi bozulmuş. bunu da aklımızda bulunsun diye yazıyorum. yenidoğanlar bağlanmadıkları zaman arabalardan kayıp düşebiliyorlarmışGünaydın kızlar,
Canım hiç kafanı karıştırma şimdiden bunu satıp hafife geçeceğim falan diye düşünme. O her bebeğe göre ve her aileye göre değişiyor. Arkadaşım kızına 4 yıl önce pierre cardin travel aldı twiistlerden ki ağır ve pusetiyle katlanmıyor. Kızı evdr bile başka şeyde uyumadı gündüz tepe tepe sonuna kadar kullandı. Eskitti arabayı. Çocuk yürümeye başlayınca zaten kendisi durmak istemiyor arabada ki artık kanguru gibi alternatiflerde var. İyi yapmışsın hiç düşünme güle güle kullanın.
kızlar günaydınlar. sizlere bebek arabalarıyla ilgili bir kaç şey yazmak istiyorum. ilk başlarda benim de hiç fikrim yoktu ama bir kaç gündür çok yoğun bir şekilde araştırdım. aslında benim de kafamda kesinlikle hafif kolay kaldırılabilen bir model almak vardı. ancak kime sorsam doğumdan ilk altı aya kadar bebeklerin bu tarz hafif ve baston diye tabir edilen arabalara yatırılmadığını söyledi. sebep olarak da hem 6 aydan küçük bebeklerin oturur pozisyonda gidemeyecekleri hem de iskelet kas sistemleri tam gelişmediği için baston denen hafif arabalarda çok sarsılıp hırpalayacakları yönündeydi. e bebek mağazasındaki modelleri tek tek inceledim en çok macleran markanın hafif arabalarını beğendim çok gezen yürüyen çoğunlukla da tek başına takılan yardımcısız biri olarak benim ihtiyaçlarıma uyuyordu bu modeller. tekbaşıma olsam bile indirip kaldırabilirdim. ayrıca yorumları çok iyiydi kullananlar hep sağlamlıklarından bahsetmişti. bi de tentesi çok geniş, güneş koruması iyi, kumaşı hafif tekerlek manevraları falan çok pratikti. neyse benim kafamda illa para vereceksek çocuk 2,5 -3 yaşına gelene kadar tepe tepe kullanırım diye bu arabayı almak bi de yanına uygun fiyatlı bizi 6 ay idare edecek ana kucağı-oto koltuk olarak kullanılan şeylerden almak vardı. gel gelelelim ki böyle gelişmedi olaylar. yukarıda bahsettiğim sebeplerden dolayı maclerana ilk 6 ay nasıl çocuğu yatıracaksın dedi herkes. durum böyle olunca ve artık bu konudan çok sıkılınca ebebekte satılan joie markasının otokoltuğu araba beraber kullanılabilen travel denen arabalarından bire tanesini almak zorunda kaldım gibi bişi oldu. yine travel muadillerine göre en hafifiyfi ama o bile bana ağır geliyor. herkes ilk 6 ay bunların kullanıldığı sonra bastona geçildiğinden falan bahsediyor. bana bu 2 araba alma olayı pek mantıklı gelmese de sanki alışveriş sisteminin dayatması gibi gelse de dediğim gibi mecbur kaldım. ileride zaman ne gösterir bilinmez ama gönlümde çocuk ele avuca geçince bu seti elden çıkarıp hafif bir modele geçmek var. son günlerdeki tecrübelerimi sizle paylaşmak istedim. herekse mutlu günler..
Merhabalar, güle güle kullanın. Bu takımı park yatakta mı kullanacaksınız yoksa karyola için mi aldınız?
Hayirli olsun canim. Sag salim gelsin pasan insallah.doktordan çıktım çok şükür bebeğim suyum iyi bir hafta önden gidiyordu şu an haftasiyla uyumlu 2 gün fazlası var sadece doğum pozisyonuna dönmüş 1300 gr 36 cm olmuş paşam sağlıkla buyusunler inşallah 1 ay sonraya randevumu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?