- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #32.481
Ben de 32 de ayrılacağım belki de daha erken .Arkadasim 5 hafta çalışabilir raporu aldi 1 2 hafta sonra pisman oldu erken cikmak istedi ama alamadi yeniden rapor .Onu araştrdm burda da daha önce konuşmuştuk bende senin gibi biliyordum ama öyle değilmş. 32 de çalışablr aldım diyelim ama 34 de çalışamayacağıma karar verdm doktor ozaman doğum iznine ayırablyormuş canım.. 2 haftada doğum sonrasına aktarılıyormuş. Ama ben şahsım adına 32 de izne ayrılmayı düşünyrm
Güle güle kullanın hepsi çok güzelEki Görüntüle 2139936 Eki Görüntüle 2139937 Eki Görüntüle 2139938 Eki Görüntüle 2139939 Eki Görüntüle 2139940 Eki Görüntüle 2139941 Eki Görüntüle 2139942 Eki Görüntüle 2139943 Eki Görüntüle 2139944 Eki Görüntüle 2139945 Eki Görüntüle 2139946 Eki Görüntüle 2139947 Eki Görüntüle 2139962 Eki Görüntüle 2139963 Eki Görüntüle 2139964
Günaydın arkadaşlar..
Haftasonu babymall 23 nisan indiriminden bebikomun kalan alışverişlerini tamamladık gibi. Çok az eksiğimiz kaldı :) fikir olsun diye paylaşmak istedim.
Bende park yatak alıcam ve böyle yanları korumalı istiyorum uyku setini açıkta kalmasın yavrular :))Merhaba, park yatakta kullanıcam kenar bağcıkları umarım uzundur.
Güle güle kullanın hepsi çok güzel
sonsuzzz hayirli olsun ürünlerin canim .Ben de tarak ve uni nin kokusuz deterjanini jokerden siparis verdim .Burdan daha uygundu .Ama sen de göğüs kremini daha uyguna almissin .
Bende daha bişe almadım sayılır sadece iki parça tulum aldım gezerken. Dr gidip geliyim bende başlıcam almaya 30. Hafta gibi inşş. 32 de çok geç değil ama havalar ısınırsa biraz zor olabilir ağırlaşmak da var , para varsa sıkıntı yok valla :))Meraba kızlar mutlu haftalar diliyrm herkese.. hazırlıklar sizde tam gaz devam ediyor maşallah.. ben daha hiç birşey almadım. Odamız boyanacak, oda takımı alınacak eşyaları alınıp yıkanıp ütülenip yerleşecek.. hastane çantası vs hakgetire.. çalışan anneler siz başladınız mı ben işten güçten fırsat ve enerji bulamıyorum.. sabırsızlıkla 32. Haftayı beklyrm izne ayrılıp başlamayı düşünüyorum. Sizce çok mu geç 32. hafta..
Ne aldin da 500 tl lik cek kazandınBenim babymall den 500 tl hediye çekim vardı canım, o yüzden pek fiyat bakmadım. Birde indirimsiz fiyatlardan %23 indirim vardı, tamamı burda görünen fiyatlar değil yani. Teşekkür ederim canım, size de hayırlı olsun, çok tatlı maviş maviş :)
Ne aldin da 500 tl lik cek kazandın
Sağlıkla kullansin bebislerimiz insallah
Evet canım Adıyamandayım fena sallandık sizde hissetmişsiniz çevre iller Maraş vs de hissetmiş geçen senede olmuştu böyle Samsatta yine oldu aynı yerde korkma olurmu Allahım korusun öyle bi sallayıp gelip geçmiştir inşallah tekrarı olmasın amin ♡Adıyaman’da mısın canım orasıymış merkez üstü ben kilisteyim gece bende uyandım benim eşim asker yanlızım şuan ankarada kursta 2 de oğlum var napıcamı şaşırdım baya titredim bende korktum direk çocuklar geldi aklıma artarsa naparım nasıl kucaklar götürürüm ikisini baya avize gitti geldi allahım korusun hepimizi inşallah
ben de bu konuyu araştırıp duruyorum ama mevzuatta yazana göre çalışabilir raporunu hastanmeden almaya bile gerek yokmuş diploma no su kaşesi olan herhangi bir uzman doktor da verebiliyormuş. sonra kendi doktorumun sekreterine de sordum o da öyle dedi 31+6 da veririz sonra istediğin zaman izin raporunu hazırlarız dedi. zaten mantıken de hiç bir doktor 5 hafta çalışacağını garanti edemez gebelik bu 33. haftada çalışmaya engel durumlar çıkabilir. ama yine de %100 emin konuşamıyorum senin söylediğin de doğru olabilir. biraz daha soruşturmak lazım.Eger izne cikacak kisi memursa 5 hafta çalışabilir raporu verildiyse tekrar erkene almak cok zor .Ona gore düşünüp karar verilmeli .Cunku calisabilir raporunu heyet veriyor .
uni nin kokusu zolduğu üzerinde mi yazıyor sanırım bi kaç çeşidir var.sonsuzzz hayirli olsun ürünlerin canim .Ben de tarak ve uni nin kokusuz deterjanini jokerden siparis verdim .Burdan daha uygundu .Ama sen de göğüs kremini daha uyguna almissin .
Alla allaa bu konu çok garip dediğim gibi bende öyle biliyrdm ama sonra araştrdm burda da yazanlar oldu hatta. İlla doğum mu yapması lazım izninin başlaması için çok tuhaf gerçektenBen de 32 de ayrılacağım belki de daha erken .Arkadasim 5 hafta çalışabilir raporu aldi 1 2 hafta sonra pisman oldu erken cikmak istedi ama alamadi yeniden rapor .
Cnm benim aldığım araba bu uzun sure götürür beni pahalı bişeyde değil bizim bütçemize uygun olan buyduTamam canım çok makbule geçer yada adını tam verırsen belkı nette resmını bulabılırım
ay canım hayırlı olsun inş toparlar hemen dualarımız seninle dikkat et sendeKızlar benim suyum geldi doğurdum dua edin 25+4tük
Ben bir firmayla anlaşmadan yaptım. Çok da güzel olmuştu. İlk önce kapı süsü siparişi vermiştim. Annem 41 tane nazar boncuğundan oluşan bir saksı yapmıştı. Yine uygun fiyata buzdolabı magneti yaptırmıştım. Oğlumun ismi yazılı draje yaptırıp ufak cam kavanozlara koymuştum. Annem küçük papyonlarla süslemişti. Ekte bazı fotoları gönderiyorum. Belki fikir olur.günaydın arkadaşlar ,
hastane odası için neler yapmayı düşünüyosunuz ?
malesef ki artık olmazsa olmaz gibi bir durum aldı bu konsept süsleme işleri . tabi ki bir organizasyon firmasıyla anlaşacak bütçem yok açıkcası öyle çok şatafatlı bir hevesimde yok .
ama kendi imkanlarımızla neler yapabiliriz ? neyi nerden tedarik edebiliriz ? eminim aramızda hazırlığını yapanlar vardır benim durumumda olan kararsız anne adaylarına tavsiyeler verirseniz çok sevinirim
Ben de 32 de ayrılacağım belki de daha erken .Arkadasim 5 hafta çalışabilir raporu aldi 1 2 hafta sonra pisman oldu erken cikmak istedi ama alamadi yeniden rapor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?