- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #32.461
Ben de internette beğendim de hiç satan bir yer denk gelmedimNormal bi mağazadan aldim cnm avm gibi
Bende daha hic bir sey yapamadim. Sadece cikis kiyafeti var. Onu da cok bi yakin arkadasim kizim dogunca 6 haftasinda almisdi. Fakat kucuk odugu icin giydirememisdim. Oyle kaldi. Fakat arkadasimi kaybettim(((. Belki ruhu sevinir diye cikis kiyafeti olarak o aldigi elbiseyi giydirmeyi dusunuyorum.Meraba kızlar mutlu haftalar diliyrm herkese.. hazırlıklar sizde tam gaz devam ediyor maşallah.. ben daha hiç birşey almadım. Odamız boyanacak, oda takımı alınacak eşyaları alınıp yıkanıp ütülenip yerleşecek.. hastane çantası vs hakgetire.. çalışan anneler siz başladınız mı ben işten güçten fırsat ve enerji bulamıyorum.. sabırsızlıkla 32. Haftayı beklyrm izne ayrılıp başlamayı düşünüyorum. Sizce çok mu geç 32. hafta..
Merhaba, tavsiyem en azından odayı boyatmanız. Ne kadar su bazlı kokusu az boyalar kullanılsa da içerisinde kimyasal olduğu için doğuma kadar sık sık havalandırmanız gerekecek. Biz dün boyadık odayı. Hem odayı boyalı görünce zamanın yaklaştığını hissediyor ek bir heyecan geliyor, motive oluyorsunuz. Diğer eşyalar için de internetten araştırarak (artık herşey çok pratik) başlayabilirsiniz. Mutlu haftalar dilerim.Meraba kızlar mutlu haftalar diliyrm herkese.. hazırlıklar sizde tam gaz devam ediyor maşallah.. ben daha hiç birşey almadım. Odamız boyanacak, oda takımı alınacak eşyaları alınıp yıkanıp ütülenip yerleşecek.. hastane çantası vs hakgetire.. çalışan anneler siz başladınız mı ben işten güçten fırsat ve enerji bulamıyorum.. sabırsızlıkla 32. Haftayı beklyrm izne ayrılıp başlamayı düşünüyorum. Sizce çok mu geç 32. hafta..
Gozun aydin canim. Benim takip periyodum da 1 aydi simdi yeniden 3 haftaya düştü.doktordan çıktım çok şükür bebeğim suyum iyi bir hafta önden gidiyordu şu an haftasiyla uyumlu 2 gün fazlası var sadece doğum pozisyonuna dönmüş 1300 gr 36 cm olmuş paşam sağlıkla buyusunler inşallah 1 ay sonraya randevumu verdi
Bende bugün sağlık ocağına gebe ızleme gıttım ebe bana dönmemiş dedi bebek inşallah donerdoktordan çıktım çok şükür bebeğim suyum iyi bir hafta önden gidiyordu şu an haftasiyla uyumlu 2 gün fazlası var sadece doğum pozisyonuna dönmüş 1300 gr 36 cm olmuş paşam sağlıkla buyusunler inşallah 1 ay sonraya randevumu verdi
Günaydın canım, ben de kendi imkanlarımla abartmadan birşeyler yapmak isteyenlerdenim.günaydın arkadaşlar ,
hastane odası için neler yapmayı düşünüyosunuz ?
malesef ki artık olmazsa olmaz gibi bir durum aldı bu konsept süsleme işleri . tabi ki bir organizasyon firmasıyla anlaşacak bütçem yok açıkcası öyle çok şatafatlı bir hevesimde yok .
ama kendi imkanlarımızla neler yapabiliriz ? neyi nerden tedarik edebiliriz ? eminim aramızda hazırlığını yapanlar vardır benim durumumda olan kararsız anne adaylarına tavsiyeler verirseniz çok sevinirim
Ben de yaklaşık olarak sizinble aynı durumdayım daha önce de buralara yazdım. sabah akşam mesaisi olunca değil bebek alışverişi yemek hazırlamak bile zor uetişiyor hele ki yardım edecek birileri yoksa. bi tek geçtiğimiz haftasonu bebek arabasına bakabildim o da birisi hediye edecekti artık beğen diye sıkıştırdığı için yoksa ona da bakmazdım. 32. haftada izne ayrılıp ayrılmama ikilemini çok yaşadım ama sanırım bebek hazırlıklarını yetiştirmek ve biraz olsun kendime vakit ayırabilmek için ben de 32 bilemedin 33 gibi izin almayı düşünüyorum. bence geç değil tabi erken doğum vs. risklerini saymazsak.Meraba kızlar mutlu haftalar diliyrm herkese.. hazırlıklar sizde tam gaz devam ediyor maşallah.. ben daha hiç birşey almadım. Odamız boyanacak, oda takımı alınacak eşyaları alınıp yıkanıp ütülenip yerleşecek.. hastane çantası vs hakgetire.. çalışan anneler siz başladınız mı ben işten güçten fırsat ve enerji bulamıyorum.. sabırsızlıkla 32. Haftayı beklyrm izne ayrılıp başlamayı düşünüyorum. Sizce çok mu geç 32. hafta..
Günaydın canım, ben de kendi imkanlarımla abartmadan birşeyler yapmak isteyenlerdenim.
Masa için şeker kutusu ve oda kokusu şişeleri hazırladım. Evimde şu şık damacanalardan var. Ve jardinyerim var. Bunları hastaneye götürmek istiyorum. Aklımda damacana içine limonata yapmak var. Jardinyerimin üzerine de hediyelikleri dizerim diye düşünüyorum.
Eminönü’nden plastik kadehlerden aldım 30 adet. Üzerlerini kurdele ile süslemeyi düşünmüştüm ama sonradan hoşgeldin ... temalı sticker yapıştırıldığını gördüm ve ben de sticker sipariş etmeye karar verdim. Kalan stickerları da küçük çocuklar için yuvarlak mavi beyaz şekerler alıp onların paketine yapıştırmayı düşünüyorum.
Yine Eminönü’nden kapı süsü aldım. Kapıya sadece boydan germedik tül aldım.
Bebeğin yatacağı yerin çevresine tülden etek yapmaya karar verdik annemle onun için de tül aldık. Hem bebek hem benim yatağımın ayak ucuna fiyonk yapacağız onun için de kumaş aldık bir de aynı renklerde takı yastığı.
Ne kadarını yapabilirim ne kadarını yapamam bilmiyorum ama şimdilik aklımdakiler bunlar.
Geçtiğimiz günlerde bir yakınımız doğum yaptı oraya gittik, balonlar ve şu kağıt fenerlerden yatak başına koymuştu açıkçası bana o kadar hoş gelmedi. Belki yatak başı için mavi krem kağıt gülllerden yaparım evde ama kararsızım.
Günaydın canım evet küçükte olsa insan hazırlık yapmak istiyor ben kendi emeklerimle yapıyorum @aycaileelsanatlari ndan kolonya şişesi ve bebegimin isminin yazdığı pleksi aldım kurdale alıp kolonya ile doldurup susleyecegim orda renkli kolonyalarda mevcut
pastaneden kaplanmis çikolata alıp uzerine sticker hazırladım onu çıkartıp yapistiracagim alttaki resimi cikolata üzerine yapistiracagim bu resimi ozalitciden afiş olarak yada masa üzeri pano olarakta çıkartmayı düşünüyorum eğer ramazan olmazsa şerbet yada limonata olacak masada küçük kahve yani kadehleriyle ikram edeceğim
aslında malzeme satan çok sayfa var kendin herseyini yapabilirsin daha ucuza geliyor yatak süsleme beşik süsleme düşünmüyorum
ben doğuma girerken arkadaşlarım masayi odayı hazirlayacaklar
kapı susunude yetistirebilirsem kendim yapacağım
Yine sormak istediğin birsey olursa yardimci olurum
Evet gerçekten aşırı kalabalık ama bir daha gitmemek için işimi halledip öyle çıkayım dedim. Akşam üstüne doğru kalabalık hafifledi normalde Kahveci Mehmet efendi sokağının orada yürünmüyor insanlar vesilesiyle taşınıyorsun gibi hissederim ben hepoh oh maşallah ne güzel şeyer düşünmüşsün
valla bende dün eminönüne gittim ama sadece gecelik alıp adeta kaçarcasına kaçtım öyle kalabalıktı ki
Adıyaman’da mısın canım orasıymış merkez üstü ben kilisteyim gece bende uyandım benim eşim asker yanlızım şuan ankarada kursta 2 de oğlum var napıcamı şaşırdım baya titredim bende korktum direk çocuklar geldi aklıma artarsa naparım nasıl kucaklar götürürüm ikisini baya avize gitti geldi allahım korusun hepimizi inşallahKızlar gece deprem oldu beşik gibi sallandık dua edin tekrarı olmasın eşim asker genelde yalnız kalıyorum fazla korkmamaya çalışıyorum ama aklıma geliyor sürekli
Meraba kızlar mutlu haftalar diliyrm herkese.. hazırlıklar sizde tam gaz devam ediyor maşallah.. ben daha hiç birşey almadım. Odamız boyanacak, oda takımı alınacak eşyaları alınıp yıkanıp ütülenip yerleşecek.. hastane çantası vs hakgetire.. çalışan anneler siz başladınız mı ben işten güçten fırsat ve enerji bulamıyorum.. sabırsızlıkla 32. Haftayı beklyrm izne ayrılıp başlamayı düşünüyorum. Sizce çok mu geç 32. hafta..
Aaa başın sağolsun canım evet güzel düşünmüşsün mekanı cennet olsun arkadaşının.. benim hastane çıkışım bile yok annem sen almazsan ben alıcam artık beğen ya da beğenme erken gelse hiç bişeyin yok diyor.. ama bende sakin sakin alışveriş yapmak istyrm inşallah geç kalmamBende daha hic bir sey yapamadim. Sadece cikis kiyafeti var. Onu da cok bi yakin arkadasim kizim dogunca 6 haftasinda almisdi. Fakat kucuk odugu icin giydirememisdim. Oyle kaldi. Fakat arkadasimi kaybettim(((. Belki ruhu sevinir diye cikis kiyafeti olarak o aldigi elbiseyi giydirmeyi dusunuyorum.
Önceden hazırlamak lazım kesinlikle canım. Ben valizi doldurun bir kenarda bırakırım diye düşünüyorum. Acil olursa arkamdan gelecekler alsınlarönerdiğin sayfaları inceleyeceğim teşekkürler arkadaşım
bende limonata düşündüm de o telaşla onca eşyayı nasıl hastaneye taşıyacağız açıkcası bu benı dusunduruyor
Burda herkes şunu aldım bunu bitirdm yazınca bende bir panik havası başlıyor.. inşallah geç kalmayız doya doya içime sine sine yapmak istyrm herşeyini keyifle.. büyük ihtimal önümzdeki haftasonu odasını boşaltıp ertesi gün boyatrsak en azndan en büyük kısmını atlatmş olacağız. Sonra da izin başlayınca eğlenceli kısım başlayacak.. inşallah vaktinde sağlıkla gelsin miniklerimzBen de yaklaşık olarak sizinble aynı durumdayım daha önce de buralara yazdım. sabah akşam mesaisi olunca değil bebek alışverişi yemek hazırlamak bile zor uetişiyor hele ki yardım edecek birileri yoksa. bi tek geçtiğimiz haftasonu bebek arabasına bakabildim o da birisi hediye edecekti artık beğen diye sıkıştırdığı için yoksa ona da bakmazdım. 32. haftada izne ayrılıp ayrılmama ikilemini çok yaşadım ama sanırım bebek hazırlıklarını yetiştirmek ve biraz olsun kendime vakit ayırabilmek için ben de 32 bilemedin 33 gibi izin almayı düşünüyorum. bence geç değil tabi erken doğum vs. risklerini saymazsak.
Ama testte pozitif çıkmıştı noldu ki kimyasal gebelik mi oldu ?Selammkızlar bn geldım 47 gun sonra regl oldum hamiş degılım Rabbım hayırlı olanı nasıp etsın
Kesinlkle katılıyrm oda olmadan başlamak istemyrm bende. ilk iş o odayı boşaltıp boyamak olacak.. 37 yi bekleyemeyecğim hem işim ağır hemde hazırlıkları yetiştirememe korkusu sardı..sende 32 de çalışablr raporu alırsın baktın hazırlık yapamıyrsn zorlandığın yerde ayrılırsın izneçalışınca çok zor oluyor canım
bende hemen hemen aynı durumdayım ihtiyaçlarımız tamamlandı sayılır çok şükür ama oda boşaltılacak boyanacak mobilya alınacak
oda olmadan aldıgım herşey öyle poşetinde bir köşede duruyor mecburen sanki hiç yol katetmemişim gibi hissediyorum.
aslında Allah izin verirse 32den sonra çalışabıleceğim kadar çalışmak istiyorum belki 37 olmaz ama sonuna kadar direnmek istiyorum bir yandan da evde vakit geçirmek eksiklerimi tamamlamak hazır olmuş olmanın rahatlığını yaşamak istiyorum
bakalım gelecek günler bize neler gösterecek
Eger izne cikacak kisi memursa 5 hafta çalışabilir raporu verildiyse tekrar erkene almak cok zor .Ona gore düşünüp karar verilmeli .Cunku calisabilir raporunu heyet veriyor .Kesinlkle katılıyrm oda olmadan başlamak istemyrm bende. ilk iş o odayı boşaltıp boyamak olacak.. 37 yi bekleyemeyecğim hem işim ağır hemde hazırlıkları yetiştirememe korkusu sardı..sende 32 de çalışablr raporu alırsın baktın hazırlık yapamıyrsn zorlandığın yerde ayrılırsın izne
Onu araştrdm burda da daha önce konuşmuştuk bende senin gibi biliyordum ama öyle değilmş. 32 de çalışablr aldım diyelim ama 34 de çalışamayacağıma karar verdm doktor ozaman doğum iznine ayırablyormuş canım.. 2 haftada doğum sonrasına aktarılıyormuş. Ama ben şahsım adına 32 de izne ayrılmayı düşünyrmEger izne cikacak kisi memursa 5 hafta çalışabilir raporu verildiyse tekrar erkene almak cok zor .Ona gore düşünüp karar verilmeli .Cunku calisabilir raporunu heyet veriyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?