2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm benim aldığım araba bu uzun sure götürür beni pahalı bişeyde değil bizim bütçemize uygun olan buydu
3.5 sene önce ben de kızıma buna benzer bir şey almıştım önünden kapana bilir korumalığı vardı sadece fark olarak yıllardır hiç bir şey olmadı arabaya sıfır gibi duruyor şimdi doğacak bebegimde de kullanacam inşallah aslında kızimda her şeyi her iki cinsiyet de kullansın diye almıştık beşik, oto koltuğu , puseti , arabası , yürüteci , kangurusu , her şeyi tas tamam bir tek salonda uyutmaya portatif beşik alcam hafif odadan odaya taşına bilir bir de banyo malzemeleri ve giyim kuşam ve bir kaç özel ihtiyaçlar onların da çoğunu aldım sayılır ama temizlik ürünlerini daha düşünüyorum büyük ihtimale hem şampuan hem deterjanı uni baby alırım zaten doğduktan sonra da dünya kadar şey alınacak büyüyene kadar hatta reşit olup kendi parasını kazanana kadar hatta evlenene hatta torun sahibi olduktan sonra bile aslında ölene kadar hep alcaz hep alcaz :)

Bende park yatak alıcam ve böyle yanları korumalı istiyorum uyku setini açıkta kalmasın yavrular :))
Aynen canım :))

Ay çok güldüm çok yaşayın e mi :)))

Ben de dün yeğenimizin 23 nisan törenini izledim. Saygı duruşu, istiklal marşı, yeğenin dans gösterisi hepsinde hüngür hüngür ağladım tutamadım kendimi yahu böyle bişey yok. Hele dansta hem ağlayıp hem güldüm..:) insan kendine şaşırıyor tutamıyorsun da...

Bende bugün akşam üstü gidiyorum doktora heyecan bastı 3 haftayı geçti çünkü. Belki bana bir tarih verir. Hastane çantamı da bugün hazırlamaya başlıyorum.
Sen şartlama kendini rahat ol yine, inşallah vaktinde sağlıkla gelsin kuzular. Bende birazdan gidip doğum raporumu yazdıracağım. Hastane çantasına perşembe başlarım bende.

Z Zelichka canm bebeklerini gormeye gidecektin 2 de insallah iyi guzel haberlerle gelirsin bizede haber ver
Dün gördüm bebeklerimi şükür iyiler.taburcu oldums bugün götürmedi eşim sıkıntı olmasın die. Simdi yanlarında Allah yardımcımız olsun.nasip olursa yarın tekrar göreceğim.

Sütümü sağıp veriyoruz ama daha vermeye başlamadık dedi doktor.Aksatmadan sağmaya devam et diyor kesilmesin die.

Benimde annem gelmisti o yikadi utuledi kaldirdik mis gibi oldular

Allah daha iyi etsin canim benim bebislerini gordun deil mi
Evet gördüm yarım saat izin veriyorlar günde. 14:00-14:30 arası.pazar günü görüş yok.odaya girene kadar ağladım zaten.iceriye almayacaklar die korkuyorum bir yandan.Yeter ki iyi olsunlar razıyım.

Evet gördüm yarım saat izin veriyorlar günde. 14:00-14:30 arası.pazar günü görüş yok.odaya girene kadar ağladım zaten.iceriye almayacaklar die korkuyorum bir yandan.Yeter ki iyi olsunlar razıyım.
Oyy kuzularini gorunce unutmussundur her şeyi canimm insallah ordan kucaginiza alip cikarsiniz...

Cnm benim aldığım araba bu uzun sure götürür beni pahalı bişeyde değil bizim bütçemize uygun olan buydu
Baya geniş duruyor hafıfti dimi tek elle acılabılıyorduacılabılıyordu.. cunku ben dördüncü katta ve ev ının onu uzun merdıvenı olan bı yerde oturuyorum çok ağır olursa açmak zor olursa inanılmaz zorlanırım

Kızlar bende dolapları sıldım yıkamadan herseyı gruplayıp bı tahmını yerlestırdım aldığımı bır yere koyduğum ıcın posetlerde ne var insan unutuyor eksıklerımı hesapladım Allah nasıp kısmet ederse bu hafta yıkama ve yavaştan ütüleme yapcam bugün açtım üstün körü yerleştirdim ama o bıle çok mutlu etti beni valla çok şükür yavaş yavaş herseyı olmuş kızımın :)

Önceden hazırlamak lazım kesinlikle canım. Ben valizi doldurun bir kenarda bırakırım diye düşünüyorum. Acil olursa arkamdan gelecekler alsınlar

Çoook çoook güzel olmuşlar
isimli drajeleri nerede yaptırdın ?

1 bende maalesef daha hiçbir şey yapmadım ya ama çocuğum için keçeden hediyelik yapacağım kapı süsü yapacağım takı yastığı yapacağım Bir de lohusa şerbeti için kadeh süslyeceğim Başka da bir şey yapmayacağım

Çoook çoook güzel olmuşlar
isimli drajeleri nerede yaptırdın ?
Türkiye'de çok arayıp bulamamıştım. 2015 senesinde Fransa'dan getirttim. Bir tanıdık vasıtasıyla. Ama dediğim gibi çok pahalıya patlamadı. Şimdi Türkiye'de yapılıyor. Site ismi vermek ne kadar doğru bilmiyorum. Şöyle bir ip ucu vereyim:) İnternetten çiçek siparişi de verilebilen bir sitede şu anda var. ... sepeti :)

Baktım oraya ama göremedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…