2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aslinda degerleriniz gayet guzel canim ama ters olmasi degisik geldi. İnsulin direncinde de aclik tokluk sekerine bakarak bir hesaplama yapiyolar.

Bende oluyor ama doktor nornal dedi bu haftalarda artık. Önemli olan düzenli ve şiddeti artarak olmasın.
Sende demi oluyor sorun bende o zaman kesin bende de vardır yine anlamıyorum benbazen ayağa kalktığımda karnım sert oluyor rahat hareket edemediğim oluyor belkide onlardır. Ama doktor benim ağrı eşiğimin yüksek olduğunu söylemişti bende o yüzden sancı gelirse anlamam diye korkuyorum.

Aslinda degerleriniz gayet guzel canim ama ters olmasi degisik geldi. İnsulin direncinde de aclik tokluk sekerine bakarak bir hesaplama yapiyolar.
Anladim cnm saol, dr baksin bakalim hayirlisi artik kismet Allah baska dert vermesin, saglicakla bebeklere kavusalim da baska bisi istemem

Canım ağrı eşiğinin yüksek olduğunu nasıl anladı ??

Karnin çok sert oluyor kısa sürüyor nefesin kesiliyor o an sanki değişik birsey

Canım ağrı eşiğinin yüksek olduğunu nasıl anladı ??
Ben 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım hep aynı doktorlaydım. Hissetmem gereken zamanlarda hiç ağrı hissetmediğimi doktorum kendisi söylemişti. Benim regl agrımda hiç olmaz bazen regl agrisi gibi ağrın olacak derdi ben nasıl bir ağrı diye sorardım ve yine hissetmezdim. Adam bendeki gariplige alıştı artık. Zaten ikiz ve tüp bebek olmasa kesin normal doğum derdi bana ama iste riske atmazlar.

Merhaba, tansiyon probleminiz yoksa küçük bir parça ''çankırı kaya tuzunu'' 1 bardak suya atın, için rahatlatır. Ancak doğal çankırı kaya tuzu olacak. İçerisinde çok fazla mineral var. Sirkeli-tuzlu su ile gargara da yapabilirsiniz. O da iyi geliyor.
Geçmiş olsun.

Benimde yüksektir zaten ağrı gibi bir şey hissetmiyorum. Karnım sertleşiyor ama yani kaya gibi sonra yumuşuyor.

Nasıl mesela ? Benim ilk deneyimim tüyo alabilirim :))

Ihtiyac yokkende gak dese guk dese verdim. Benim sutum de azdi. Yalanci emzik gibi oldum resmen:) Memeye kucaga bagimli oldu odasini ayiramadim memeden kesene kadar. Kestikten sonra nasil uyuyacagini bilemedi nasil sakinlesecegini bilemedi. Bende cok yorgun düstüm.
Bu sefer ilk 3 ay sonrasinda sadece ögünlerde gerektigi kadar ve memede uyutmak yok , susturucu olarak kullanmak da yok kitabina uyacam yani

Kızlar bugün perinatoloji uzmanına gittim. Çok detaylı bir şekilde inceledi.
Karin içinde hemanjiom var dedi. Radyoloji uzmanının gördüğü şeye tani koydu. Doğumdan sonra çocuk cerrahisinin görüşüne göre ameliyat veya ilaç tedavisi. Kalbindeki delik kastaymış. O kas kasıldıkça kapanma ihtimali var dedi.
Baya detaya indi kulaklarına kadar baktık. Oğlum çok hareketliydi.

Saçları çıkmış. Sürekli ağzını hareket ettiriyordu.
Gözlerini açıp kapıyordu . Içim rahatladı biraz çünkü hoca ne çok olumsuz ne de çok olumlu konuştu.

Bu durum kalbe yük olur mu olmaz mı ona göre fetal ekoya girdiğimde soracakmism

Çok teşekkür ederim

Canim kalbindeki delik doğduktan sonra kendiliğinden kapanıyor inşallah sizinkide öyle olur

Merhaba, ana kucağı aynı zamanda bebek arabası ile birlikte satılan oto koltuğuna mı deniyor? Ana kucağı ile oto koltuğu aynı şey midir? Konfor farkı var mı?
Yok canim benim kullandigima ana dizide deniliyor canim evde kullanilior uyuturken yemek yedirirken veya ben temizlik yapinca gittigim odaya goturuyordum cok rahatlik saglio canim valla simdi benim ikinci bide abisiyle bas basa birakamam :) benle gelir her odaya artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…