2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğim döndü ya anneme biri demiski 3 hafta 1 aya doğum olur dikkat etsin demiş varmı böyle birşey acaba

Kızlar bebeğim döndü ya anneme biri demiski 3 hafta 1 aya doğum olur dikkat etsin demiş varmı böyle birşey acaba
Benim bebeğim de dönmüş dr daha cok dinlenmelisin dedi ama tek basina erken doğuma sebep denilemez .Yavas yavas hazirlaniyor yani .

Canim aclikla toklugu ters yazmis olabilir misin?? Normalde aclik daha dusuk tokluk daha yukek olur. Tokluk daha dusukse acliktan insulin direncine isaret eder diye biliyorum.
Yok cnm ters degil aynen bu sekilde, daha sonuclari dr a gostermeme vakit var ama aile hekimi aclik ve ucaylik sekerle ilgili sorunun yok dedi, benm tokluk sekerim acliktan hep dusuk cikiyor, esiminde oyle nedense, oglumda da tokluk 80 lerdeydi.. İnsulin direncini belirleyen bir test varmi acaba nasil anlasilir ki cnm bilgin varmi?

Saçmalamasınlar öyle bişey yok. Benim annemler ablam hep bebek doğum pızisyonunda taşımışlar bebeklerini hepimizde zamanında ve kilolu doğmuşuz. Rahim öyle dönmeyi falan algılayan bi organ değil. Kilo esasına göre doğumu başlatıyor rahim. Kimseyi takmayın kızlar boşverin.

Cumartesi doktora gittiğimde benim bebekte dönmüştü ama hala biraz yerleri olduğu için sürekli dönebiliyorlar her denilene inanma doktoruna sor için rahat etsin.

Anlayabilir miyim acaba? Çok zor yaa ben düne kadar gaz sandığım şeyin bebek olduğunu bile buradan anladım. Icerde zıplamaya başladılar.
Zaten onlar belli eder gelmek isteyince cok takilmayip tadini cikarmak lazim. Vücudunu surekli dinleyince neden az hareket etti ,neden dönmedi vs .sorular bitmiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…