2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 2140597

Bu mu sendeki de? Bende de pul pul olmuyor ama sürmesi zor geldi bana emmiyorda hemen baya geyşa gibi bembeyaz kalıyor suratım. Yada benim cildim sevmedi bunu.
Bu krem güneş koruma için değil mi? Hamilelikte kullanmak için özel bir krem mi bende ölü beyazıyım şu an hiç güneşe çıkmıyorum ama çıkarsam diye alsam mı?

Benimkinin her 2 akciğeride kapanmış. Durumu çok kritikmiş

Diğer bebeğim de beyin kanaması geçirmiş bugün.karnı şişmiş.doktor herseyi bekleyin diyor.hala 1 kilonun altında ikisi de
Kizlar Allah yavrularinizi size bağışlasın insallah .Her sey yoluna girer siz de annelik duygusunun tadini çıkarırsınız insallah

Bir magazanin sattigi urunler listesi .Bence alisveriste isimize yarar

Bu krem güneş koruma için değil mi? Hamilelikte kullanmak için özel bir krem mi bende ölü beyazıyım şu an hiç güneşe çıkmıyorum ama çıkarsam diye alsam mı?
Evet özellikle hamileler için , hamilelik lekesini engellemek için ama bence salla değmez zaten kaç hafta kaldı. Ben de çok az kullanabildim.

Kızlar bende solenta pregna kullanıyorum.

Solentanın güneş kremlerini nemlendiricinizle karıştırarak kullanırsanız, hem beyazlığı olmuyor hem de cildi yağlandırmıyor.

Evet özellikle hamileler için , hamilelik lekesini engellemek için ama bence salla değmez zaten kaç hafta kaldı. Ben de çok az kullanabildim.
Ben güneşe çıkmıyorum zaten dikkat ediyorum aslında iyi oldu öğrendiğim daha da dikkat ederim.

benim bebek yan duruyor galiba kızlar ya öyle bir geriniyor ki iki boşluğumdan da bir şey fırlayacak sanki biri eli biri ayağı muhtemelen. kontrole daha çooook var

Benimkinin her 2 akciğeride kapanmış. Durumu çok kritikmiş
Allah bebeğni sana bağışlasın, ne kadar zor cok iyi anlıyorum allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın. umarım yakında "bebeğmizide aldık eve gidiyoruz" diye müjdeli haberinizide ukumak nasıp olur. Sen umudunu kayıb etme.

Ben de cok acik tenliyim ama oyle kalip gibi durmuyor hatta cok begeniyorum hemen emiliyor pul pul olmuyor .
Bende beyaz tenliyim yanak bölgemde kılcal damarlarim olduğu için kıpkırmızı oluyordum elma gibi :) solante kullanıyorum çok memnunum hamilelikte kullanabiliyormuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…