2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım geçecek de emin ol... Tehlikeli.bir durum olsa söylerdi perinatolog tıp ilerledi bir çok şeyin çözümü var artık. Zamana bırak bebişin için kafana takmamaya çalış.

Bende de oluyor sertleşme günde en az 10 kez yaşıyorum doktor nstye göndermişti sorun çıkmadı normal sanırım
Normal canım. Tabi gercek sancıyla karışdırmamak lazım yalancı kasılma doğum öncesi ne kadar cok olursa doğumda o kadar kolay olur, viçut ve bebek doğuma kadar kendini cok iyi hazırlıyor.

Kızlar 2 gündür benim de karnım bir anda sertleşiyor.Ben bunu bebek bir yere toplanıyor sanıyordum.geçen hafta tako mu Ne diyorlar sancıyı ölçüyor alet,ona bağladılar bir şey çıkmamıştı.Ama tahminimce karındaki bu sertleşme bebek değil kasılma.çünkü bir anda sertleşiyor,nefesim kesiliyor,bazen ağrı hissediyorum oradaki gerginlikten dolayı.serklajlı olduğum İçin korktum size de sorayım dedim. Doktor düzenli ve şiddetli değilse önemli değil demişti. Fakat benim durumum serklajdan dolayı farklı tabi.Bakalım haftaya kontrolde ne diyecek

Kızlar benimde iç çamaşırım sürekli ıslak sizdede oluyo mu bu durum
Bende dün cok korkdum suyum geliyor sandım, bide o gün ağır falan kaldırdım üsdünede bi 4-5 sancı ödüm kopdu, tuvalete gitdim camaşırım islak iki kere değişdim ama sonra azaldı sanırım akıntıydı ama baya fazla.

Canım sen kocaeli medicale gidiyordun değil mi kaçıncı haftadasın şuan

Olmuyor cok sukur canim. En son dr a ne zaman gittin dikkat et de su kaybediyor olma .
2 hafta önce gitmiştm benim hepp olyo böyle doktra söylemştm olabilir akıntı olcak demşti suyumda her gttğimde baklyo dktor iyi oldğnu söylyo ama kafama taklyo bazen

Anladım canım seni iyi tanıyan doktor ne güzel. Benimde adet sancım hiç olmaz ama canımda çok tatlıdır acaba dedim doğumda çok ağrı çekermiyim anlışılğyor mu acaba diye sordum teşekkürler :)

Bnde bi anlam veremyorm bu duruma benim gbi olan yok galiba

Normal canım. Tabi gercek sancıyla karışdırmamak lazım yalancı kasılma doğum öncesi ne kadar cok olursa doğumda o kadar kolay olur, viçut ve bebek doğuma kadar kendini cok iyi hazırlıyor.
Gerçek mi yalan mı bilmiyorum canım farkını anlar mıyım acaba gerçeği olduğunda

İyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir

Bikaç gündür kk ya giriyorum ama konularda pek aktif olamıyorum birde badanadan sonra bi ağırlık çöktü oturduğum yerde uyukluyorum

En son sancı konusu geçmiş artık yavaş yavaş tahim kendini Doğuma hazırlıyor ağrılar tabi ki olacak gayet normal yani ha birde şöyle bişi var bi ağrı var birde Doğum ağrısı var çok net ayırt ediliyor merak etmeyin

En son ne zaman untrasona girdin? Berkide rahim üsten cok az bir şekilde yırtılmişdir ve suyun sızıyordur. En yakın zamanda berkide hemen dokdorunla bu durumu paylaş, be dün biraz daha devam etseydi hastanenın yolnu tutuyordum az kalsı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…