2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şaka maka 2li,detaylı ,şeker ,cinsiyet derken yolun sonuna yaklaştık gerçekten. Yarın bizim de kontrol günümüz şimdi de döndü mü kilo aldı mı bekliyoruz:) gerçekten sabretmeyi öğretiyor hamilelik insana. İnş hepimizin sonu güzel olur hayırlısını versin allahım

Kızlar bebeğim döndü ya anneme biri demiski 3 hafta 1 aya doğum olur dikkat etsin demiş varmı böyle birşey acaba
Benim yaklaşık 1 aydır doğum pozisyonunda canım rahim ağzım 2 hafta önce 45 mm çıkmıştı suyum da iyiydi doktor erken doğum riski gözükmüyor dedi, bebek niye doğum kanalında diye sordum. Alanj hala geniş rahat hareket ederler 35den sonra belli olur o durum demişti.
Bende de oluyor canım su gibi ama çok hareketli olduğumda oluyor akıntı benimki

iyi aksamlar herkese kizlar bnm kalcam batmaya basladi diye doktorum magnezyum ve kalsiyum yazdi bn zaten sut iciyorum icerigindede sut ictiginizde kalsiyumu icmeyin diyo aranizda kullanan varmi magnexyum kullanan vardi sanirim bana verdigi suda eritiliyo

Magvital içiyorum ben, süt içme zamanlarına yakın içmeyin demek istiyor. Aynı şekilde demir ilacı içtikten bir süre sonra da süt içmek etkisini azaltacağı için pek önerilmiyor.

Sancılardan bahsedilmiş, bu haftalarda yalancı sancılar (Braxton Hicks) olması çok normal. İnternette bu şekilde aratırsanız gerçek sancıyla arasındaki farklar çok detaylı anlatılıyor. En önemli fark, gerçek doğum sancısı aralıkları çok düzenlidir. 7 dakikada bir, sonra 5 dakikada vs.. gibi. Yine de karnınız aşırı şekilde belli bölgede sertleşiyor orada bir toplanma oluyorsa gözlemleyin. Benim 32. haftada çok olmaya başlamıştı, nstye girdiğimde sancı 100lerde çıktı. Erken doğum riski vardı ama şükür ki son ana kadar bekledi.

Yakınız canım ben bugün tam 28im. Nasıl gidiyor inş sıkıntısız sağ salim zamanında olur doğumlarımız hepimizin canım.
Canım benim biraz problemli malesef.rahim ağzı yetmezliği olduğundan serklaj var,o halde bile uzunluk kısaldı.dr dikiş olmasaydı şimdiye doğururdun dedi.bi de geçen hafta bebeğin gelişimi geriydi,sağ olsun hoca bayaa korkuttu bizi.Allaha şükür bu hafta toparladı biraz.Benim bütün hamileliğim sürekli yatarak geçiyor,sanıyorum miadı görmek benim için imkansız.o yüzden oğlum be kadar içerde kalırsa o kadar kar dicez herhalde.umarım Şen'de bir problem yoktur Ve iyi geçiyordur

Kızlar bişe danışıcam bu park yataklar sallanmıyo ya acaba bebek için sıkıntı oluyo mu bilen var mı? Sallanan bi beşik alsam daha mı iyi olur

Şükür canım benim bir sıkıntım olmadı. İnş sağlıkla doğacağı kadar seninle kalır annesi. Gelişimi iyiymiş inş bikaç hafta daha kalsa kendini kurtarır inş. Hepimizin hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeklerimiz allah dermansız dert vermesin.

Amin cnm.Allah hem bizlerin hem de erken doğan 2 arkadaşımızın bebeklerini bağışlasın inşlh.kimseye de benim gibi bir hamilelik vermedin.2. Aydan beri yatıyorum.sadece wc için kalkıyorum.her gün ayrı bir korku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…