2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim sifalar versinversin inşallah

Kızlar iyi geceler, bugün bebek arabası bakmaya gittik aklımda kraft almak vardı ama satıcı casual ın cadillac air trona safe modelini önerdi. Bu modeli kullanan arkadaşım da vardı o çok memnun olduğunu söyledi öyle olunca aldık. Aranızda alanlarda vardı sanırım. Fikir verebilecek olan var mı :)

Ben 3 ay önce falan 1300 e almıştım canım. Güle güle kullanın. Genel yorumlar iyi araba için ama tabi kullandığımızda en doğru yorumu yapabiliriz sanırım. Az kaldı kullanmamıza inş :)

Uyku tutmuyor yine eşim gececi ve içerden garip sesler geliyor sanki ya da kafamda kuruyorum hiç böyle olmazdım korkuyorum

Günaydın kızlar, geçen hafta sağlık ocağında izlem var dediler gittiğimde benim hemşirem izinliydi. Şimdi bugün iğne olmak için gideceğim ama çok erken uyandım aç bekliyorum ki tahlillerde aradan çıksın diye. Ama çok acıktık biz 9.30 a kadar yolu var bu bekleyişin.

Bende erken kalktım sonra kızdım kendime uyu kızım delirdinmi dedim zorla bu saate kadar uyudum anca gece de geç yattım :))

Allah şifasını verir inşallah tez zamanda

Günaydın herkese. Ben de uyumuyorum geceleri 10 kere tuvalet 2 kere yemek su derken sabah da 7 de açılıyor gözlerim. Doğum yapanlar uyu uyu son uykularin diyor ama olmuyor ki...

bende kuzenim kullanıyor memnun diye aldım o modeli sürüşüde rahattı bakalım kendimiz tecrübe edersek daha iyi olur ilerde..

Günaydın herkese. Ben de uyumuyorum geceleri 10 kere tuvalet 2 kere yemek su derken sabah da 7 de açılıyor gözlerim. Doğum yapanlar uyu uyu son uykularin diyor ama olmuyor ki...
Ya sorma benim de canim meyve cekti uykumun icinde .Ama esime mutfaktan al getir demeye kiyamadim .

Günaydın kızlar , bu erken uyanmaları ne yapacağız beden hazırlanıyor sanki bebişe. 6.55 de uyandım bugün yine gayet dincim. 9 da oğluşumla randevumuz var özledik görelim hayırlısıyla :)

Doğumdan sonra sık sık uyanacağımız için vucüt kendini hazırlıyor canım,uzun zamandır deliksiz uyumuyorum zaten , gece her saat başı wc nöbeti uyu uyan hep 45 dk lık uyku döngüsü ,yinede şükür bugünümüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…