2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok kötü bir durum canım ya doktoruna sordun mu? Benim iki gündür düşüyor sıcaklar bastırdı etkisi mi var acaba bilmiyorum ki içimden alevler çıkıyor sanki. Ben Doktorumu aradım sıkıntı yok tuzlu ayran iç dedi düşük tansiyon sorun değil yüksek sorun dedi. 37ye kadar çalışmayı düşünüyordum ama tansiyonla zor olcak sanki

Canim gebelikten once de dusuk tansiyon problemim vardi .Zaman zaman düşüyordu. Ayni sekilde soyledi dr um .Yukseginden korkacaksin gebelikte düşüğün tehlikesi yok dedi .Sadece ani denge kaybi oluyor ,basim agriyor .Ben de tuzlu ayran iciyorum. En son gecen hafta seker yuklemesinden dolayi düştü. Gece wc ye yalniz gidemiyorum her kalktigimda basim dönüyor.

Canim Allah yardımcın olsun zamanında gelsin inşallah bebisin hiç acele etmesinler
Kızlar bişe danışıcam bu park yataklar sallanmıyo ya acaba bebek için sıkıntı oluyo mu bilen var mı? Sallanan bi beşik alsam daha mı iyi olur
Canim sallanani da var ama sallamayı çok önermiyorlar ilk zamanda
Park yataklarda genelde titreşim sensörü oluyor onu tavsiye ediyorlar
Ben sallama kısmını çok nadir kullandım sonra söktüm attım kızımı sallanmaya alıştırmadim cnm
Titreşimi de gazı için kullandım onu da çok kullanmadım:)
Günaydın kızlar , bu erken uyanmaları ne yapacağız beden hazırlanıyor sanki bebişe. 6.55 de uyandım bugün yine gayet dincim. 9 da oğluşumla randevumuz var özledik görelim hayırlısıyla :)
Bu uykusuzluğun sebebi özlem heyecan canım güzel haberlerle gel inşallah ♡♡
Günaydın kızlar :)
Dün çok yorulmama rağmen sabahın 7sinde uyandım, herkes bugünlerin kıymetini bil dior ama uyuyamiyorum ki :)
Günaydın canım..
Ben yaşayıp görmüş olmama rağmen uyuyamıyorum elimizde olan bişey değil herhalde:)
Zaten gece 100 defa tuvalet e kalkıyorum çok yoruluyorum geceleri

31. Haftadan herkese günaydın :)

Üçüncü trimesterı, ikinci trimesterden güzel geçen var mı kızlar, tabi şimdilik?

İkinci trimester da ağrılarım çoktu bel ve kalça, şimdi yok denecek kadar az, ikinci trimester da nefes darlığı daha çoktu, şimdi azaldı (bebek dönmedi), ikinci trimester da daha çok wc ye gidiyordum, şimdi daha az..

üçüncü trimester da bende yavaş yavaş ödem başladı o kadar, o da fazla ayakta kalınca hissediyorum, normalde pek o da yok. Kendi kendime nazar değdirmeyeyim de 31. Hafta güzelmiş, bekleriz :)

benimde şeker yüklemesinden sonra düştü çok kötü olmuştum doktorun yanına girmeyi zor bekledim. Geçende iş yerinde düştü kimsede yoktu çok korktum. Allah yardımcımız olsun canım sağsalim atlatalım şu süreci inşallah. Tuzlu ayran birde maden suyu içiyorum ben o da iyi geliyor.

sonsuzzz işten rapor aldigimdan beri hamilelik çok güzel beni yorgunluk mahvediyormus söylediğin gibi sırt ağrısı bel ağrısı kaburga batması kalmadı. Elbet üçüncü trimesterin şikayetleri var ama şimdilik hafif düzeyde inşallah böyle kalır.

Gobegim bu şekil kızlar akşama doğru iyice sisiyor. Çatlak konusunda henüz karnımda yok ama basenlerde oldu azıcık. Karnimda olabileceklerden korkuyorum çünkü bebek 2 kilo daha alacak boyu uzayacak...
Maşallah kocaman olmuş.Rabbim nazarlardan korusun. Biz daha bu kadar büyümedik şimdilik benimde çatlak yok çarşıya çıktığım zaman bu sefer bir şeyler alcam diyorum ama hep unutuyorum. Evde zeytinyağı var onu süreyim diyorum unutuyorum

Ne kadar etkisi var bilmiyorum ama Hindistan cevizi yağı sürüyorum sadece. Çok düzenli değil ama artik korkmaya başladım biraz daha sıklaştırdim. Yağı boca etmediğim yerlerde olmuş çatlak
Sizin de büyür bu kadar illaki sigmayacaklar içeri...

Gobegim bu şekil kızlar akşama doğru iyice sisiyor. Çatlak konusunda henüz karnımda yok ama basenlerde oldu azıcık. Karnimda olabileceklerden korkuyorum çünkü bebek 2 kilo daha alacak boyu uzayacak...
maşallah maşallah canım... benim sanırım bu kadar büyük değil Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar kıyafetleri yıkadınız mı ya ? bu hafta sonu başlayayım diyorum ama bir yandan da erken mi acaba diyorum bilemedim

kızlar kıyafetleri yıkadınız mı ya ? bu hafta sonu başlayayım diyorum ama bir yandan da erken mi acaba diyorum bilemedim
Ben bile gec kalcam diye hayiflaniyorum .Deterjanimiz bugun gelcek .Haftasonu misafir var yikayamam ama belki haftaici azar azar yikar utulerim .En basta hastane cantama koyacaklarimi halletmeliyim .

Bende hindistan cevizi yağı alıcam ama hep unutuyorum arkadaşımda önermişti onu etkisi vardır bence canım gerçi çatlayacağın varsa en iyi kremleri bile kullansan çatlıyormuşsun. Artık yavaş yavaş benimde başlamam lazım çatlamaları görmeden. Tabi ki biz sizi takipteyiz yavaş yavaş geliyoruz arkanızdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…