2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kıyafetleri yıkadınız mı ya ? bu hafta sonu başlayayım diyorum ama bir yandan da erken mi acaba diyorum bilemedim
Ben daha yıkamadım canım dolapta almafım henüz mayısta alıcam mayısın 2. Haftasından sonra yıkamaya başlarım artık erken gibigeliyor banada ama bir yandanda yetiştiremezsem korkusu var napsam bilemedim

Ben bile gec kalcam diye hayiflaniyorum .Deterjanimiz bugun gelcek .Haftasonu misafir var yikayamam ama belki haftaici azar azar yikar utulerim .En basta hastane cantama koyacaklarimi halletmeliyim .
Bizim tahmini doğum tarihleri aynı canım bende daha yıkamadım dolapta almadım eşime alalımda başlayayım yıkamaya dedim erken değil mi diyor bende korkuyorum yetiştiremicem diye . Hurç içine koysak tozlanır mı ki acaba

Gobegim bu şekil kızlar akşama doğru iyice sisiyor. Çatlak konusunda henüz karnımda yok ama basenlerde oldu azıcık. Karnimda olabileceklerden korkuyorum çünkü bebek 2 kilo daha alacak boyu uzayacak...
Maşallah seninde göbek sivri gidiyor. Bende catlak sadece kasık kısmında oldu oraya krem sürmeyi ihmal etmişim sanırım.

kızlar kıyafetleri yıkadınız mı ya ? bu hafta sonu başlayayım diyorum ama bir yandan da erken mi acaba diyorum bilemedim
Bir ay önce annem yikadi utuledi dolabı da sildi içine koyduk. Dolabın varsa veya tozlanmayacak bir yere kaldirabileceksen yıka bence. Ütülemesi zor çünkü karnın büyüdükçe çok zorlanirsin. Hem hastane çantasina da koyacaksın o elbiselerden.

Ben bile gec kalcam diye hayiflaniyorum .Deterjanimiz bugun gelcek .Haftasonu misafir var yikayamam ama belki haftaici azar azar yikar utulerim .En basta hastane cantama koyacaklarimi halletmeliyim .
Ben 36 haftam olmuşdu cantami bile hazırlamamışdım şidide, napıcam bilmiyorum muhtemel 36 kadar erteliycem, daha kendimede bebeğede bişey almadım of of. Ben kendi kendi şimdiye kadar diyordum her şeyim var diye meğer hiç bir şeyim yokmuş hazıran sonu alışverişe cıkmayı düşünüyorum.

Katılıyorum sana çalışmamaya başladığımdan beri hamilelik çok güzel gidiyor. Is yeri bu süreçte beni çok yıpratmış şimdi evde iyiyim şükür.

Maşallah seninde göbek sivri gidiyor. Bende catlak sadece kasık kısmında oldu oraya krem sürmeyi ihmal etmişim sanırım.
Lierac mi kullanıyorsun sen? Hindistan cevizi yağına bir de ondan mi eklesem diyorum çünkü basenimdeki o çatlağı görünce işin ciddiyetini anladım hiç geçmeyecek o iz beyazlasa da selülit gibi kalacak orda...

Ben sadıce karnımda olur diye karnımı kremlerle sıvazlayıp durdum ama son aylarda bacağim nasıl şişdiyese catir catir catladı, simdi kisa birşey giymeye utanıyorum berbat halde.

Evet lierac ama sadece duştan duşa sürüyorum bende her gün süremiyorum arada kakao yağı var palmers onu sürüyorum. Hindistan cevizi yağını kokusu ağır geliyor diye süremiyorum zaten havalar ısındı terliyorum bana ağır geldi.

Ben vakumlu posetlere koydum canim

Zaten beyazlaşmıyorda sim siyah kırlı bi leke olarak kalıyor. En iysi oluşmada önlemek. Ben ne yapsamda önleyemedim, zaten genetik annemin karnı harıta gibi,

Ben daha yıkamadım canım dolapta almafım henüz mayısta alıcam mayısın 2. Haftasından sonra yıkamaya başlarım artık erken gibigeliyor banada ama bir yandanda yetiştiremezsem korkusu var napsam bilemedim

evet bu hafta sonu bitirmek istiyorum bende çünkü bir önceki hamileliğimde 36. haftamda doğum yaptım herşeyimi yıkayıp ütülemiştim ama çantaya dair hiçbirşey hazır değildi apar topar çanta hazırlamıştım şimdi yine aynı duruma düşmek istemiyorum o yüzden yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlamak istiyorum çok şükür zaten kıyafet konusunda bi eksiğimiz kalmadı ufak tefek şeyler alınacak

birde kıyafetler için dalan roxy granül aldım unibaby nin yumuşatıcı çok güzel dediler eşime söylemiştim o da markette bulamamış yumoşun yumuşatıcısını almış o da çok ağır kokuyor dediler bugün yumuşatıcı işini de halledersem inşallah devamı gelecek

Katılıyorum sana çalışmamaya başladığımdan beri hamilelik çok güzel gidiyor. Is yeri bu süreçte beni çok yıpratmış şimdi evde iyiyim şükür.
evde olmak çok güzel dimi...
37. kadar çalışıcam Allah nasip ederse ama gerçekten artık çok zor geliyorum işyerine
zaten sabaha karşı uyanıyorum bir daha uyumak mümkün olmuyor hem sırt ağrımdan hem de küçüğüm çok erken uyanıyor mecburen erkenden kalkıyorum koştur koştur hazırlan işyerine gel..
birde beni görenlerin aaa yine mi hamilesin lafını duymaktan gına geldi görende her sene doğum yapıyorum sanır deli oluyorum ya.. sırf şu laflarını duymamak için odadan dışarı çıkmak dahi istemiyorum

Bu sabah tartıldım kilo vermişim gene. Şekerden dolayı yemeye korkuyorum, az yiyince bebekler gelişmeyecek diye ayrı korkuyorum. Benim kızlar minik doktor genetiktir diyor. Ben iriyimde eşim ve ailesi hep zayıf. Ama bir tanesi haftasına göre bir hafta geride kalmış. Şimdide ona taktım. Ay ikiz gebelik zormuş. Kansızlığım ayrı, sürekli yatmam ayrı, erken gelecekler diye sürekli endişelenmem ayrı.... Bugün hepten ters kalktım sanırım

Bizim 10 gün icinde dolap gelecek .Ilk etapta 0 -3 leri halledecegim .Simdi hepsini yikarsam kullanmadan tekrar yikamak zorunda kalcam .Aldigim urunlerin çoğu kılıflı zaten .Ben de mini hurçlar ve cekmece düzenleyiciler alcam .
Haziran sonu cok gec degil mi
Bem de uni baby aldim deterjan kokusuz yumusaticiyi cok az döküp cift durulama yapmayı düşünüyorum .Kolay gelsin canim simdiden

Çocuk yaparkende onlara soracaktın sanki onlar bakacak, ne dengesiz insanlar. Banada bugün saç kestirmeye kuaföre gittim orada kac yaşındasın geç kalmışsın muhabbeti yaptı birisi. Dengesiz çok yani tanımaz etmez yolda hamile gören çevirip akıl veriyor. Is yeri ayrı zaten yerime geçici birini buldular inşallah ocak ayına kadar miniklerim sağlıkla gelirler ve onlarla olurum diyorum.

Canım 36.haftada bir sorun olmadı dmi bebekte kuvezde falan durmadı dmi eve mi çıktınız ben en erken ne zaman doğum olursa eve çıkarız diye araştırıyorum da hani mesela şu haftada doğdu ama kuvezde kalmadan taburcu oldu falan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…