- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #33.061
Sanırım bütün vücuda boca etmek gerekiyor canım her yere önem vermek gerekiyor benim daha önceden var zaten çatlakların basen bölgemde 15 kilo vermiştim ondan kaldı tekrar üstüne birdaha çatlamam istemiyorumBen sadıce karnımda olur diye karnımı kremlerle sıvazlayıp durdum ama son aylarda bacağim nasıl şişdiyese catir catir catladı, simdi kisa birşey giymeye utanıyorum berbat halde.
Çarşıya çıktığımda bakayım bari bende canım vakumlu tam garanti olur tozlanmamasıBen vakumlu posetlere koydum canim
32ye kadar bende bitirmek istiyorum canım ne olur ne olmaz ben hastane çantası hazırlarken keselere koymak istiyorum bavul içinde kolay bulunsun diye yıkayıp ütülediklerimizi keseye koyup dolaba koysak çantayı hazırlarkende kolaylıj olabilir yada iki kere uğraşmayıp direkt bavula kaldırmak. Dalan granül sabunu bende duydum ama sonra renkleri solduruyor diye okudum kullanrsan yorumlarını bekliyorum benimde aklımda o vardı çünkü.evet bu hafta sonu bitirmek istiyorum bende çünkü bir önceki hamileliğimde 36. haftamda doğum yaptım herşeyimi yıkayıp ütülemiştim ama çantaya dair hiçbirşey hazır değildi apar topar çanta hazırlamıştım şimdi yine aynı duruma düşmek istemiyorum o yüzden yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlamak istiyorum çok şükür zaten kıyafet konusunda bi eksiğimiz kalmadı ufak tefek şeyler alınacak
birde kıyafetler için dalan roxy granül aldım unibaby nin yumuşatıcı çok güzel dediler eşime söylemiştim o da markette bulamamış yumoşun yumuşatıcısını almış o da çok ağır kokuyor dediler bugün yumuşatıcı işini de halledersem inşallah devamı gelecek
Büyük ihtimal benimde dolabı almam 10 günü bulur tek dolap alıcam zaten .geldikten sonrada yıkamaya başlarım havalar güzel allahtan kolay kurutlar en dertli kısım ütü yapmak sıcakta.Bizim 10 gün icinde dolap gelecek .Ilk etapta 0 -3 leri halledecegim .Simdi hepsini yikarsam kullanmadan tekrar yikamak zorunda kalcam .Aldigim urunlerin çoğu kılıflı zaten .Ben de mini hurçlar ve cekmece düzenleyiciler alcam .
Haziran sonu cok gec degil mi
Bem de uni baby aldim deterjan kokusuz yumusaticiyi cok az döküp cift durulama yapmayı düşünüyorum .Kolay gelsin canim simdiden
Yaa inanmıyorum sana ben 15 kiloya dayandım resmen ama aklıma ne eserse yiyorum. Hamile kaldığımdan beri hiç huyum olayan şeyler yiyorum. Bir hafta geriden geliyor olmasına doktor normal dediyse önemseme benimde biri haftasında diğeri önde gidiyor. Aralarında fark var yani. Bugün prolutan depot iğneyi olmaya sağlık ocağına indim hemşire artık evde dinlen diyor sakın iyi hissedip iş yapmaya kalkma sen ikiz gebesin hiç farketmeden risk alırsın dedi bende korktum. Bebeklerin gelişimi dediğin gibi genetik benimde doktor sürekli bunlar basketçi olacak nba e verin bunlari diyor. Içimden sağlıklı olsunlar dışında bir dilek geçmiyor ama baba 2 metre yani ne olacak başka zaten ayaklar eşimin 48 numara. Ultrasonda bile ayakları büyük diyordu dr.Bu sabah tartıldım kilo vermişim gene. Şekerden dolayı yemeye korkuyorum, az yiyince bebekler gelişmeyecek diye ayrı korkuyorum. Benim kızlar minik doktor genetiktir diyor. Ben iriyimde eşim ve ailesi hep zayıf. Ama bir tanesi haftasına göre bir hafta geride kalmış. Şimdide ona taktım. Ay ikiz gebelik zormuş. Kansızlığım ayrı, sürekli yatmam ayrı, erken gelecekler diye sürekli endişelenmem ayrı.... Bugün hepten ters kalktım sanırım
Bana ilk hamileliğimde muayenane önünde sıra beklerken kadının biri hemen sorular sormuştu kaç yaşındasın kaç senelik evlisin aaa 1 buçuk yıllık evlisin hemen niye bebek yaptın falan hatta bir defa yaşlı kadınlar bana göbeğin aşağıda doğum vaktin gelmiş demişlerdi ben de panikten herkese duyurmuştum hazırlanın diye bütün gün ay şimdi doğurcam diye diken üstünde 1 ay geçirdim 39+2 de vaktinde geldi bebeğim çok şükür boşu boşuna son bir ayı zehir ettim kendime yani kimseyi dinlemeyin aldırmayın he he deyin geçinÇocuk yaparkende onlara soracaktın sanki onlar bakacak, ne dengesiz insanlar. Banada bugün saç kestirmeye kuaföre gittim orada kac yaşındasın geç kalmışsın muhabbeti yaptı birisi. Dengesiz çok yani tanımaz etmez yolda hamile gören çevirip akıl veriyor. Is yeri ayrı zaten yerime geçici birini buldular inşallah ocak ayına kadar miniklerim sağlıkla gelirler ve onlarla olurum diyorum.
kuzum benim bi anda oldu zaten anlamadım önce nişan geldi doktorumu aradım su gelmediyse ağrın sancın yoksa bekle dedi hiçbişi yoktu zaten... ama gecesinde ağrılarım başladı sabahta hastaneye gittim 2460 doğmuştu ama çok şükür kuveze falan girmedi hatta sabah 7 de doğdu akşam çıkartırım dedi sonradan ne olur ne olmaz bu gece yatında sabah çıkın dedi ertesi sabahta çıktık bir sorun yaşamadım yani 36+3tü doğduğundaCanım 36.haftada bir sorun olmadı dmi bebekte kuvezde falan durmadı dmi eve mi çıktınız ben en erken ne zaman doğum olursa eve çıkarız diye araştırıyorum da hani mesela şu haftada doğdu ama kuvezde kalmadan taburcu oldu falan gibi
Çok şükür canim, Allah zamanında sağ salim doğurmayı nasip etsin hepimizekuzum benim bi anda oldu zaten anlamadım önce nişan geldi doktorumu aradım su gelmediyse ağrın sancın yoksa bekle dedi hiçbişi yoktu zaten... ama gecesinde ağrılarım başladı sabahta hastaneye gittim 2460 doğmuştu ama çok şükür kuveze falan girmedi hatta sabah 7 de doğdu akşam çıkartırım dedi sonradan ne olur ne olmaz bu gece yatında sabah çıkın dedi ertesi sabahta çıktık bir sorun yaşamadım yani 36+3tü doğduğunda
bende işe zor geliyorum artık hiç istemiyorum 37. haftaya uzatıcam 18 gün yıllık iznim var son 3 hafta onu alıcam galiba oğlumunda okulu kapanacak haziran başında onla olurum inş burdan sorun olmaz da alabilrim iznimi banada sizin 1 cocuk vardı zaten hamilemisiniz yine diolar :)evde olmak çok güzel dimi...
37. kadar çalışıcam Allah nasip ederse ama gerçekten artık çok zor geliyorum işyerine
zaten sabaha karşı uyanıyorum bir daha uyumak mümkün olmuyor hem sırt ağrımdan hem de küçüğüm çok erken uyanıyor mecburen erkenden kalkıyorum koştur koştur hazırlan işyerine gel..
birde beni görenlerin aaa yine mi hamilesin lafını duymaktan gına geldi görende her sene doğum yapıyorum sanır deli oluyorum ya.. sırf şu laflarını duymamak için odadan dışarı çıkmak dahi istemiyorum
tıkırtılar falanGarip sesler derken
Çok şükür canim, Allah zamanında sağ salim doğurmayı nasip etsin hepimize
bende işe zor geliyorum artık hiç istemiyorum 37. haftaya uzatıcam 18 gün yıllık iznim var son 3 hafta onu alıcam galiba oğlumunda okulu kapanacak haziran başında onla olurum inş burdan sorun olmaz da alabilrim iznimi banada sizin 1 cocuk vardı zaten hamilemisiniz yine diolar :)
ben daha eminönü işim var 33-34 hafta gibi yıkamayı düşünüyorum daha erken gibi sanki ya bilemedim vallakızlar kıyafetleri yıkadınız mı ya ? bu hafta sonu başlayayım diyorum ama bir yandan da erken mi acaba diyorum bilemedim
çoğu hastane ilk gün kendi kıyafetlerini giydiriyor cıkınca kendi kıyafetlerini giyiyor genelde bana da öyle yıkananlar yıkanmayanlar karışır gibi geliyor olmuşken hepsi olsun mis gibi dolabı bi izin alıp eminönü işini halletsem daha da ağırlaşmadan cok iyi olacak :)Hayırlı cumalar güzel anneler , kıyafetleri yikamaktan bahsetmişsiniz hemen hepsini yikamayin şimdilik hastane çıkışlarını çıt çıtlı badileri çorapları penye battaniyeleri kısacası bebeğin 40i çıkana kadar neyi kullanacaksanız onları yıkayın ve hastane çantanızdakilere öncelik verin büyük bir bavula kendinizinkileri ayrı bebeginkileri ayrı poşetlere ve ya ince bez torbalar olur onlara koyun hatta bebek doğunca giyilecek kıyafetleri ayrı poşete koyun hani hemşire isteyecek bebek doğunca o zaman anne yakınları ve ya baba bavulu karıştırıp hangilerini versem acaba diye düşünmesin gerçi hepiniz biliyorsunuzdur ama yine de hatırlatayım dedim :) benim eşim annem ve kayınvalidem doğumhanenin kapısında beklediler eşimin elinde de bebeğin giyecekleri olan çanta bebek doğunca hemşire dışarı çıkıp aldı kıyafetleri ve içeri getirip giydirdi bebeğe
walla canım 36. haftada doğum yapınca ve şu an 31. haftada olduğum için pek bişi kalmadı diye düşünerekten yıkayıp kaldırmayı düşünüyorumben daha eminönü işim var 33-34 hafta gibi yıkamayı düşünüyorum daha erken gibi sanki ya bilemedim valla
yıka o zaman canım için rahat etsin cantaya koyulacakları dolabın bi kenarına hazırla olmadı çantada buruşmasın acil bi sey olursa söylersin eşine hemen atar cantaya benim 37+3 de gelmiştiwalla canım 36. haftada doğum yapınca ve şu an 31. haftada olduğum için pek bişi kalmadı diye düşünerekten yıkayıp kaldırmayı düşünüyorum
Bende dediğin gibi keselere koymayı düşünüyorum canım kolaylık olsun diye ama bir şey sorucam bir keseye hastane çıkışındaki bütün parçalarımı koyayım çünkü setin içinde askılı bodysi var kısa kollu bodysi var hepsini koymama gerek var mı? Birde tulum koymalı mıyım alt üst takımlar göbek bağı olacak ya lastik kısmı zarar verir mi acaba?Hayırlı cumalar güzel anneler , kıyafetleri yikamaktan bahsetmişsiniz hemen hepsini yikamayin şimdilik hastane çıkışlarını çıt çıtlı badileri çorapları penye battaniyeleri kısacası bebeğin 40i çıkana kadar neyi kullanacaksanız onları yıkayın ve hastane çantanızdakilere öncelik verin büyük bir bavula kendinizinkileri ayrı bebeginkileri ayrı poşetlere ve ya ince bez torbalar olur onlara koyun hatta bebek doğunca giyilecek kıyafetleri ayrı poşete koyun hani hemşire isteyecek bebek doğunca o zaman anne yakınları ve ya baba bavulu karıştırıp hangilerini versem acaba diye düşünmesin gerçi hepiniz biliyorsunuzdur ama yine de hatırlatayım dedim :) benim eşim annem ve kayınvalidem doğumhanenin kapısında beklediler eşimin elinde de bebeğin giyecekleri olan çanta bebek doğunca hemşire dışarı çıkıp aldı kıyafetleri ve içeri getirip giydirdi bebeğe
duymamaya çalış ben öyle yapıyorum vallaamin canım cümlemize inşallah
ya herkes bi manyak ya size ne kardeşim dicen diyemiyorsun da işte ama birgün birine çatarım da ne zaman kime denk gelir bilmiyorum
Canim bu haftasonu tasiniyorum. Allahin izniyle haftaya yerlesirsem direk yikama utu olayina gircem. 30. Haftada hastane cantasini hazirlayin diyolar. Tabi tecrubeli oldugun icin sen daha iyi bilirsinkızlar kıyafetleri yıkadınız mı ya ? bu hafta sonu başlayayım diyorum ama bir yandan da erken mi acaba diyorum bilemedim
Ben neler neler yemek istiyorumda şekerim yükselcek korkusundan uzak duruyorum. Hayatımda bu kadar iradeli olmamıştım kendim için gene olmazdım da konu bebekler olunca acaip bir oto kontrol oluyormuş annede.Yaa inanmıyorum sana ben 15 kiloya dayandım resmen ama aklıma ne eserse yiyorum. Hamile kaldığımdan beri hiç huyum olayan şeyler yiyorum. Bir hafta geriden geliyor olmasına doktor normal dediyse önemseme benimde biri haftasında diğeri önde gidiyor. Aralarında fark var yani. Bugün prolutan depot iğneyi olmaya sağlık ocağına indim hemşire artık evde dinlen diyor sakın iyi hissedip iş yapmaya kalkma sen ikiz gebesin hiç farketmeden risk alırsın dedi bende korktum. Bebeklerin gelişimi dediğin gibi genetik benimde doktor sürekli bunlar basketçi olacak nba e verin bunlari diyor. Içimden sağlıklı olsunlar dışında bir dilek geçmiyor ama baba 2 metre yani ne olacak başka zaten ayaklar eşimin 48 numara. Ultrasonda bile ayakları büyük diyordu dr.
Tasiniyor musun? Allah kolaylik versin kendini kaptirip is yapma canim yorulmaCanim bu haftasonu tasiniyorum. Allahin izniyle haftaya yerlesirsem direk yikama utu olayina gircem. 30. Haftada hastane cantasini hazirlayin diyolar. Tabi tecrubeli oldugun icin sen daha iyi bilirsin
hakkaten çok okumayacaksın... insan kafaya takmıyorum dese de bi şekilde bilinçaltı sanırım oraya yerleştiriyor bende bikaç gündür mayıs annelerini okuyorum nerdeyse mayısa girmeden hepsi doğum yaptı ister istemez diyorum kendime normalde temmuz başı benim doğum ama haziran 30 gösteriyor ultrason acaba diyorum haziranın başında falan mı gelecek Allah korusun insan düşünmeden edemiyorBen neler neler yemek istiyorumda şekerim yükselcek korkusundan uzak duruyorum. Hayatımda bu kadar iradeli olmamıştım kendim için gene olmazdım da konu bebekler olunca acaip bir oto kontrol oluyormuş annede.
Bu internette bozuyor moralimi galiba. Çok fazla okumakta iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?