2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kaburga ağrısına ne yapabilirim öksurunce batıyor resmen birde gece uykuda öksürük tutunca sormayın gitsin.
 
Yok canım hepsini koymana gerek yok neler giyilecekse onları koyarsın ilk etapta tulum giyilmez diye düşünüyorum en azından eve gelene kadar askılı badi de giyilmez kolsuz badi ve ya yarimkol badi bir de hastane çıkışı alt üst takımı şapkası olur çorap bile giymez o zaman zaten ayaklı alt giyecek ilk, göbeğine de zarar vermez göbek pantolonun içinde kalacak zaten takımın altı bol ve rahat oluyor diye hiç bir sorun olmayacak , yani ben doğar doğmaz giyeceklerini bir torbaya sonradan değiştirecek olursam diye diğerler kiyafetlerin hepsini bir torbaya koyacam odaya geçince kendim secerim istediğimi o zaman bana 2 takım yeterli olmuştu normal doğumdu akşam üstü doğurmuştum o geceyi kaldık ertesi sabah çıktık sabah çıktığımızda değiştirip diğer takımı giydirdim ama yine de her ihtimale karşı 4-5 takım almıştım yanıma mendiller çoraplar battaniyeler falan tecrübesizlikten ve bir de "ya lazım olursa" diye tilkiler dolanmisti kafamda :)
 
Ben allahtan gece o kadar kalkmıyorum en fazla 2 kere bazen o bile yok :) ben o konuda anormalim sanırım
 
Tasiniyor musun? Allah kolaylik versin kendini kaptirip is yapma canim yorulma
Evet canim pazar tasinma gunu. Annem geldi bi kac gundur bende herseyi topladi koliledi. Ben atilcaklari ayirdim fln. Haftaya da temizleyip yerlestircek. Allah razi olsun 50 yasina haliyle firt firt herseyi halletti.
 
Evet canim pazar tasinma gunu. Annem geldi bi kac gundur bende herseyi topladi koliledi. Ben atilcaklari ayirdim fln. Haftaya da temizleyip yerlestircek. Allah razi olsun 50 yasina haliyle firt firt herseyi halletti.
Iyi ki annelerimiz var canim .Allah yokluklarini gostermesin.
 
Evet canim pazar tasinma gunu. Annem geldi bi kac gundur bende herseyi topladi koliledi. Ben atilcaklari ayirdim fln. Haftaya da temizleyip yerlestircek. Allah razi olsun 50 yasina haliyle firt firt herseyi halletti.
kolay gelsin canım... benim haftasonu badana vardı benimde saolsun annemle babam yanımdaydı onlar hallettiler herşeyi.. Rabbim yokluklarını göstermesin... sana da çok çok kolay gelsin fazla yormamaya bak lütfen kendini
 
Canim ben 36 da doğurdum ilk kızımı yogunbakima girmedi hiçbir problemi yoktu odamda hep yanimdaydi
ikinci kızım 35. haftada doğdu suyum bitmişti doğuma girdim bebeğim yanıma geldi sonra gelip bebek suyun gelmesinden dolayi enfeksiyon kapmış olabilir test yapıcaz testin sonucu 3 gün sonra çıkıyor bu arada vakit kaybetmeyelim tedaviye başlayalım dediler yogunbakima girdi 3 gün kaldı yogun bakımda 3 günün sonunda enfeksiyon sonucu temiz çıktı ama yatmış oldu hastanede.
Geçen sağlık ocagindaki hemşire 35 -36 .haftalar erken doğum sayılmaz dedi inşallah o haftaları bulalimda ben başka birşey istemiyorum 34.haftada ciğer gelişimi tamamlanıyor o haftadan sonra her zaman dogabilirler :)
 
Aynen beşiğinde uyumaya alışsınlar her gak gukta yanlarına gidilmeyecek şımarıyolar sonra :))
 
Senin üçüncü mü :) maşallah sana da bebişlerine de inşallah canım ben de hiç değilse 36 olsun ondan erken gelmesin istiyorum sağ salim bir dogursak inşallah yoksa ruh sağlığımız bozulacak endişeden :)
 
Ben canim yaa benimde çok şişti. Senin gibi tansiyonum yüksek degil hatta çoğu zaman düşük. Tuzuda çok azalttim ama şistim. Aykkabilarim olmuyo. Bi yere giderken sasiriyorum spor ayakkabı aldım sadece onu giyebiliyorum havalar iyice isinsada terlige gecsem
 
Çok teşekkürler valla şuan bende tecrübesizlikten herkese soruyorum bana kalsa koca bir bavul yapcam bunu da alayım şunuda diye benim doğum yapcağım hastanenin kendi kıyafetleride yok direkt benim verdiklerimi giydircekler ondan eksik olcak diye telaş yapıyorum :)
 
Merhaba kızlar . Bende dün alışverişin bir kısmını tamamladım. Ama hala eksikler var . Hastane çantasını bitiririm diyordum bebek kıyafetlerini görünce kendimi unuttum. İzmirde olan arkadaşlar kemeraltına gitmeyi düşünüyorsanız acele edin. sıcak ve kalabalık çok yoruyor insanı. Dolabımız mayısın ikinci haftası gelecek ondan sonra yıkar yerleştiririm eşyalarımızı
 
evet canım 3. :) Amin sağlıkla gelsinler inşallah benim gidişat böyle olunca bunuda erken bekliyorum bakalım hakkimizda hayırlısı olsun inşallah
 

Ben çalışmaya devam ettiğim halde bitti kalça ağrısı :) üçüncü trimesterın en kötü yanı erken doğum korkusu olabilir bence, ama sona yaklaştık ya kavuşma anını düşünmekde en güzeli :) sağlıkla, sıhhatle inşallah
 
kızlar kıyafetleri yıkadınız mı ya ? bu hafta sonu başlayayım diyorum ama bir yandan da erken mi acaba diyorum bilemedim

Bizde bu hafta badanaya başlayacak annemler, haftaya bende yıkayacağım cnm, sonra da hastane valizini hazır edeceğim. bence erken deme yap, nolır nolmaz hazırda dursun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…