- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #33.081
Yok canım hepsini koymana gerek yok neler giyilecekse onları koyarsın ilk etapta tulum giyilmez diye düşünüyorum en azından eve gelene kadar askılı badi de giyilmez kolsuz badi ve ya yarimkol badi bir de hastane çıkışı alt üst takımı şapkası olur çorap bile giymez o zaman zaten ayaklı alt giyecek ilk, göbeğine de zarar vermez göbek pantolonun içinde kalacak zaten takımın altı bol ve rahat oluyor diye hiç bir sorun olmayacak , yani ben doğar doğmaz giyeceklerini bir torbaya sonradan değiştirecek olursam diye diğerler kiyafetlerin hepsini bir torbaya koyacam odaya geçince kendim secerim istediğimi o zaman bana 2 takım yeterli olmuştu normal doğumdu akşam üstü doğurmuştum o geceyi kaldık ertesi sabah çıktık sabah çıktığımızda değiştirip diğer takımı giydirdim ama yine de her ihtimale karşı 4-5 takım almıştım yanıma mendiller çoraplar battaniyeler falan tecrübesizlikten ve bir de "ya lazım olursa" diye tilkiler dolanmisti kafamda :)Bende dediğin gibi keselere koymayı düşünüyorum canım kolaylık olsun diye ama bir şey sorucam bir keseye hastane çıkışındaki bütün parçalarımı koyayım çünkü setin içinde askılı bodysi var kısa kollu bodysi var hepsini koymama gerek var mı? Birde tulum koymalı mıyım alt üst takımlar göbek bağı olacak ya lastik kısmı zarar verir mi acaba?
Ben allahtan gece o kadar kalkmıyorum en fazla 2 kere bazen o bile yok :) ben o konuda anormalim sanırımCanim Allah yardımcın olsun zamanında gelsin inşallah bebisin hiç acele etmesinler
Canim sallanani da var ama sallamayı çok önermiyorlar ilk zamanda
Park yataklarda genelde titreşim sensörü oluyor onu tavsiye ediyorlar
Ben sallama kısmını çok nadir kullandım sonra söktüm attım kızımı sallanmaya alıştırmadim cnm
Titreşimi de gazı için kullandım onu da çok kullanmadım:)
Bu uykusuzluğun sebebi özlem heyecan canım güzel haberlerle gel inşallah ♡♡
Günaydın canım..
Ben yaşayıp görmüş olmama rağmen uyuyamıyorum elimizde olan bişey değil herhalde:)
Zaten gece 100 defa tuvalet e kalkıyorum çok yoruluyorum geceleri
Evet canim pazar tasinma gunu. Annem geldi bi kac gundur bende herseyi topladi koliledi. Ben atilcaklari ayirdim fln. Haftaya da temizleyip yerlestircek. Allah razi olsun 50 yasina haliyle firt firt herseyi halletti.Tasiniyor musun? Allah kolaylik versin kendini kaptirip is yapma canim yorulma
Iyi ki annelerimiz var canim .Allah yokluklarini gostermesin.Evet canim pazar tasinma gunu. Annem geldi bi kac gundur bende herseyi topladi koliledi. Ben atilcaklari ayirdim fln. Haftaya da temizleyip yerlestircek. Allah razi olsun 50 yasina haliyle firt firt herseyi halletti.
Aminn cumlemizin.Iyi ki annelerimiz var canim .Allah yokluklarini gostermesin.
kolay gelsin canım... benim haftasonu badana vardı benimde saolsun annemle babam yanımdaydı onlar hallettiler herşeyi.. Rabbim yokluklarını göstermesin... sana da çok çok kolay gelsin fazla yormamaya bak lütfen kendiniEvet canim pazar tasinma gunu. Annem geldi bi kac gundur bende herseyi topladi koliledi. Ben atilcaklari ayirdim fln. Haftaya da temizleyip yerlestircek. Allah razi olsun 50 yasina haliyle firt firt herseyi halletti.
Inşallah canimAllah şifasını verir inşallah tez zamanda
Canim ben 36 da doğurdum ilk kızımı yogunbakima girmedi hiçbir problemi yoktu odamda hep yanimdaydiCanım 36.haftada bir sorun olmadı dmi bebekte kuvezde falan durmadı dmi eve mi çıktınız ben en erken ne zaman doğum olursa eve çıkarız diye araştırıyorum da hani mesela şu haftada doğdu ama kuvezde kalmadan taburcu oldu falan gibi
Aynen beşiğinde uyumaya alışsınlar her gak gukta yanlarına gidilmeyecek şımarıyolar sonra :))Ihtiyac yokkende gak dese guk dese verdim. Benim sutum de azdi. Yalanci emzik gibi oldum resmen:) Memeye kucaga bagimli oldu odasini ayiramadim memeden kesene kadar. Kestikten sonra nasil uyuyacagini bilemedi nasil sakinlesecegini bilemedi. Bende cok yorgun düstüm.
Bu sefer ilk 3 ay sonrasinda sadece ögünlerde gerektigi kadar ve memede uyutmak yok , susturucu olarak kullanmak da yok kitabina uyacam yani
Senin üçüncü mü :) maşallah sana da bebişlerine deCanim ben 36 da doğurdum ilk kızımı yogunbakima girmedi hiçbir problemi yoktu odamda hep yanimdaydi
ikinci kızım 35. haftada doğdu suyum bitmişti doğuma girdim bebeğim yanıma geldi sonra gelip bebek suyun gelmesinden dolayi enfeksiyon kapmış olabilir test yapıcaz testin sonucu 3 gün sonra çıkıyor bu arada vakit kaybetmeyelim tedaviye başlayalım dediler yogunbakima girdi 3 gün kaldı yogun bakımda 3 günün sonunda enfeksiyon sonucu temiz çıktı ama yatmış oldu hastanede.
Geçen sağlık ocagindaki hemşire 35 -36 .haftalar erken doğum sayılmaz dedi inşallah o haftaları bulalimda ben başka birşey istemiyorum 34.haftada ciğer gelişimi tamamlanıyor o haftadan sonra her zaman dogabilirler :)
Ben canim yaa benimde çok şişti. Senin gibi tansiyonum yüksek degil hatta çoğu zaman düşük. Tuzuda çok azalttim ama şistim. Aykkabilarim olmuyo. Bi yere giderken sasiriyorum spor ayakkabı aldım sadece onu giyebiliyorum havalar iyice isinsada terlige gecsemayaklarım davul gibi şişiyor tuzlu falanda yemiyorum. İdrarımda protein kaçağı çıktı sanırım ondan kaynaklı tansiyon yüksek değilse problem yokmuş . var mı böyle şişlik yaşayan ne yapıyorsunuz şişmemesi için ?
Çok teşekkürler valla şuan bende tecrübesizlikten herkese soruyorum bana kalsa koca bir bavul yapcam bunu da alayım şunuda diyeYok canım hepsini koymana gerek yok neler giyilecekse onları koyarsın ilk etapta tulum giyilmez diye düşünüyorum en azından eve gelene kadar askılı badi de giyilmez kolsuz badi ve ya yarimkol badi bir de hastane çıkışı alt üst takımı şapkası olur çorap bile giymez o zaman zaten ayaklı alt giyecek ilk, göbeğine de zarar vermez göbek pantolonun içinde kalacak zaten takımın altı bol ve rahat oluyor diye hiç bir sorun olmayacak , yani ben doğar doğmaz giyeceklerini bir torbaya sonradan değiştirecek olursam diye diğerler kiyafetlerin hepsini bir torbaya koyacam odaya geçince kendim secerim istediğimi o zaman bana 2 takım yeterli olmuştu normal doğumdu akşam üstü doğurmuştum o geceyi kaldık ertesi sabah çıktık sabah çıktığımızda değiştirip diğer takımı giydirdim ama yine de her ihtimale karşı 4-5 takım almıştım yanıma mendiller çoraplar battaniyeler falan tecrübesizlikten ve bir de "ya lazım olursa" diye tilkiler dolanmisti kafamda :)
evet canım 3. :) Amin sağlıkla gelsinler inşallah benim gidişat böyle olunca bunuda erken bekliyorum bakalım hakkimizda hayırlısı olsun inşallahSenin üçüncü mü :) maşallah sana da bebişlerine deinşallah canım ben de hiç değilse 36 olsun ondan erken gelmesin istiyorum sağ salim bir dogursak inşallah yoksa ruh sağlığımız bozulacak endişeden :)
sonsuzzz işten rapor aldigimdan beri hamilelik çok güzel beni yorgunluk mahvediyormus söylediğin gibi sırt ağrısı bel ağrısı kaburga batması kalmadı. Elbet üçüncü trimesterin şikayetleri var ama şimdilik hafif düzeyde inşallah böyle kalır.
Gobegim bu şekil kızlar akşama doğru iyice sisiyor. Çatlak konusunda henüz karnımda yok ama basenlerde oldu azıcık. Karnimda olabileceklerden korkuyorum çünkü bebek 2 kilo daha alacak boyu uzayacak...
kızlar kıyafetleri yıkadınız mı ya ? bu hafta sonu başlayayım diyorum ama bir yandan da erken mi acaba diyorum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?