2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

S Shezofren88 canim hastane cantani hazirlamis miydin ?Bebegin kiyafetlerini tül keseye koymak istiyorum hem daha görsel hem de kolaylik açısından. Ama keseleri nerden alcam bilemedim .Var mi bildiğin yer ?
canım çanta hazırlığına başlamadım daha sadece valizimizi aldık dediğin gibi kabin tipi ve mavi bende küçük hurclar düşünüyorum ama hiç bakmadım daha onlara kıyafetleri yikamadigim için .Büyük ihtimalle haftaya yikayacagim

Kızlar kahverengi leke geldi su gibi korkuyorum dua edin hastaneye gidiyorum doktorum nst çektir dedi
Gecmis olsun bir sey yoktur insallah .Bizi merakta birakma .
Valiz nasil canim .Nerden ne kadara aldin ? Bizde olan bavullar biraz buyuk kucuk istiyorum saha islevsel olur diye .

:)) bizimki çamaşır ipinde asılı kalmıştı ordan miyaâav diye bağırınca sesini duydum öyle yakaladım yoksa gidiyordu aşağıya doğru 2 hafta balkona yaklaşamadı korkudan. :)
Sizin yine iyi kızlar benim 10 yaşında dana kadar üç tane su kaplumbağam var. Petshoplarda satışı bişe yasak artık kimse de almıyor benden 10 yaşına gelinc sevimlilikleri de kalmadı. Koca alvaryum temizlemesi dert. Ölürler diye biyere de bırakamıyorum. Ooff offf

Kızlar gittigidiyor da 30 40 liraya valiz içi organizer setler var çok güzel ben onlardan almayı düşünüyorum. Bakabilirsiniz.

10 yildir mi sendeler .Oww cok yasar onlar .Hediye mi etsen ki .Ama herkes sevmiyor

Mantıklı olan bu gibi görünüyor evet canım. Evde annem bir yandan tanımadığım bir insan bir yandan ( ki adam kendini şimdiden dede ilan etti, gelip çocukla futbol oynama hayalleri kuruyormuş) ortalık karışabilir cidden . İyi niyetlerinden şüphesiz yok ama risk almamak ve çekirdek aile olarak anın tadını çıkarmak herhalde en iyisi. Ne güzel sen kararlısın şimdiden bu konuda. Ben neden bu kadar karıştım bilemedim :)

10 yildir mi sendeler .Oww cok yasar onlar .Hediye mi etsen ki .Ama herkes sevmiyor
Ayy el kadarlar nerdeyse kimse istemiyor derelere bırakayım yaşar diyorum ölürler diye vicdan yapıyorum. Ki kendim de almadım zamanında alıp bakmayanlardan kaldı bana.

Çocuğa iyi arkadaş olurlar bence. Oturup izlemekten bile keyif alabilir :)

Ayy el kadarlar nerdeyse kimse istemiyor derelere bırakayım yaşar diyorum ölürler diye vicdan yapıyorum. Ki kendim de almadım zamanında alıp bakmayanlardan kaldı bana.
Bence bebek doğmadan bak bir caresine .Ilgilenmen cok zor olur .Internet uzerinden sahiplendirebilirsin aslinda .

Canım bebek bakmak büyük sorumluluk korkmamız normal. İlk olunca yalnız bakamaz mıyız diye destek arıyoruz ama ben anneme de dedim çok kalmazsın ben bakarım ddm kendim öğrenirim ddm. Boşver hem sen neden kira ödeyesin ki annen evlenecek emekliler herkes kendi ekmeğini yesin. İşin içine para hesap kitap girdi mi ilişkiler bozuluyor annen bile olsa. Bebeğine sen herkesten güzel bakarsın annesi bilemediğimizi sorarız arayıp doktora gidip :)

Çocuğa iyi arkadaş olurlar bence. Oturup izlemekten bile keyif alabilir :)
Eve gelen çocuklar başına oturup suyuna ellerini sokup yakalamaya çalışıyorlar heryer su oluyor. Bide çabuk kirleniyor suları. Hijyenik olur mu çocuğa hiç bilmiyorum. Eşim temizliyor yazık hep.

Kizlar pijama ihtiyaciniz varsa bu sayfada Feyza nin ürünlerinin bir kismi indirime girmis .Ben burdan normal pijama almistim 2 tane cok memnun kaldim .

Eklentiler

• Screenshot_20180501-143822.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 76
Aynen canim iyi yaptın tecrübeli de olsan insan şaşırıyor acaba yeter mi fazla mı ne koysam ne koymasam diye :)
Kuşa alismissan kimseye de emanet edemiyorsun yanında kalsın şimdilik doğumdan sonra ilgilenrmeyeceksen annen bakar biraz onlar ilgisiz kalamıyor ne yazık ki
Ohhh süper o zaman canım neresi serin ise oraya yerleş:))))tabi ev kalabalık değilse ve rahat edeceksen kuzum
Kızlar kahverengi leke geldi su gibi korkuyorum dua edin hastaneye gidiyorum doktorum nst çektir dedi
İnşallah kötü bişey yoktur iyi haberle gelirsin
Haber ver mutlaka bize

S Shezofren88 canim hastane cantani hazirlamis miydin ?Bebegin kiyafetlerini tül keseye koymak istiyorum hem daha görsel hem de kolaylik açısından. Ama keseleri nerden alcam bilemedim .Var mi bildiğin yer ?

Canım semt pazarında bulabilirsin. Tül Masa örtüsü perde filan satan tezgahlar oluyor tanesi 2-3 TL den satıyorlar. İstediğin kadar alırsın çeyiz gibi hazırladım ben de gerçekten güzel oluyor. Hemşireye vereceğim bezini bile koydum ben içine set yapıp. Hiç bişiyi kaybolmaz tülün içinde set halinde.

bedef inşallah sıkıntı yoktur.. Geçmiş olsun

Kizlar pijama ihtiyaciniz varsa bu sayfada Feyza nin ürünlerinin bir kismi indirime girmis .Ben burdan normal pijama almistim 2 tane cok memnun kaldim .
Bende Feyza nın sabahlığı nı aldım bursada toptancı var ıkı takım da pijama aldım malı çok güzel kullanışlı hatta pijamanın birinin altını giyiyorum cok rahat Bı tane daha alıcam ıkı aya o eskıycek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…