- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #33.821
Tamam canim etiketlerini kestim renklerine gore ayirdim .Bir tane 10lu iki tane 5 li hastane çıkışı,3 tane de alt üst takim koycam.2 kundak 1 muslin 3 4 corap ,4 agiz mendili Peki cok mu abartmisim?
Tamam canim .Bir dahakileri oyle yapayim .Bugünlük yikama islemi bitti .Hastane cok uzak canim .Bir de doğumumun 15 temmuza denk gelme ihtimali var .Trafik felc olabilir. Paketleme yaparken olur da lazim olursa diye aldiklarimi ayri koymayi düşünüyorum .Birincil ihtiyaclar ve ötekiler.Canım istersen bi yastık kılıfının içine koy agzını bagla yıka.ben bazen ufak seyleri bole yıkıyorum.hastane cantasına koyacakların için hastanede kac gun kalacagın da onemli benim doğum yapacagım hastane 1 gece yatırıyor sezeryanda bile.birde hastane evine ne kadar yakın buda onemli.bizim evimiz baya yakın bi aksilik olurda uzun kalırsak gider alır esim evden diorum.
canım markası nedir acaba dijital olmayanınBen digital ölçer almıştım kızım havale geçirdi hastanede yanlış olctugunu anladım orda bana en klasik olanını tavsiye ettiler digital olmayanini şimdi onu kullanıyorum çok memnunum
Para meselesini eşim icat etti , bakıcısı olsa vereceğiz diye, bana da mantıklı geldi. Ama detaya girince iş karışıyor tabi. En güzel kendimizin bakacağı konusunda hemfikirim ama :) kimse bizden çok sevemez, o yüzden de gözümüz gibi bakacağız eminim. Sadece başlarda biraz destek lazım. Bir de biraz büyüyüp de ben çalışmaya başlayınca yine gerekecek o destek. Bakalım baştan kendim bakacağım diye yola çıkacağım heralde, burada konuşunca o daha çok aklıma yattıCanım bebek bakmak büyük sorumluluk korkmamız normal. İlk olunca yalnız bakamaz mıyız diye destek arıyoruz ama ben anneme de dedim çok kalmazsın ben bakarım ddm kendim öğrenirim ddm. Boşver hem sen neden kira ödeyesin ki annen evlenecek emekliler herkes kendi ekmeğini yesin. İşin içine para hesap kitap girdi mi ilişkiler bozuluyor annen bile olsa. Bebeğine sen herkesten güzel bakarsın annesi bilemediğimizi sorarız arayıp doktora gidip :)
Ben set olarak almadım sadece küvet aldim. Çünkü koyacak yer bulamıyorumkızlar banyo küvetini nasıl yaptınız setler var onlardan alan varmı hangi siteden aldınız vs fikir verirmisiniz
tek küvet alırdım fakat kova yok temizlik yapıyorum o kovayla maşrapaylada balkonu yıkıyorum falan hijyenik olmaz die düşünüyorum setler yatıyor kafama ama nerden hamgisi alcamı bilmiyprum.nette uygun herşey mağazalarda abartı fiyatlar hepBen set olarak almadım sadece küvet aldim. Çünkü koyacak yer bulamıyorum
Hmmm o.zaman set al canim. Benim ayri banyo kovam olduğu için almadim. Haklısın nette daha uygun bebek mağazalarında fiyatları abartiyorlartek küvet alırdım fakat kova yok temizlik yapıyorum o kovayla maşrapaylada balkonu yıkıyorum falan hijyenik olmaz die düşünüyorum setler yatıyor kafama ama nerden hamgisi alcamı bilmiyprum.nette uygun herşey mağazalarda abartı fiyatlar hep
tek küvet alırdım fakat kova yok temizlik yapıyorum o kovayla maşrapaylada balkonu yıkıyorum falan hijyenik olmaz die düşünüyorum setler yatıyor kafama ama nerden hamgisi alcamı bilmiyprum.nette uygun herşey mağazalarda abartı fiyatlar hep
Ben de bunlarin tanesini sanirim 40 Tl ye aldim .Eki Görüntüle 2142136 kızlar jokerden Philipsavent in bu iki biberonunu aldim indirime girmiş. Bana çok uygun geldi almak isteyen baksın
Banada burda 50 tl dediler canim tanesine. Böyle daha uygun olduBen de bunlarin tanesini sanirim 40 Tl ye aldim .
Canim sezaryanmi olucaksın acaba? 15 temmuz biraz erken değilmi? Bence 39+0 kadar beklemeli dr, yoksa normal isdiyorsunda 38 den sonra gelirmi diye düşünüyorsu? Umarım cok özelne karışmamışımdır.Tamam canim .Bir dahakileri oyle yapayim .Bugünlük yikama islemi bitti .Hastane cok uzak canim .Bir de doğumumun 15 temmuza denk gelme ihtimali var .Trafik felc olabilir. Paketleme yaparken olur da lazim olursa diye aldiklarimi ayri koymayi düşünüyorum .Birincil ihtiyaclar ve ötekiler.
Bu postu okurken canim asiri cacik cekti. Cacik yapiyorum suan.Kızlar kaynanamla konuştum yer misiniz fazla yapayım mi falan gibisinden.
Ne yapcan ki falan dedi. Bende evde bişey yok ama ne varsa ona göre biseyler yaparım dedim
Tamam bişey olmaz dedi.
Eşime haber veriyorum beyfendi iyi yemeğini yap
Evini de temizle dedi utanmadan. Bende bir günde ikisini yapamam temizleyemem kusura bakma . Iyi sen bilirsin dedi.
Ben yemeği zorla yapicam zaten.
Bir de süpürgeyle hayatta uğraşamam.
Ama ev çok supurulmeye muhtaç.
Sonra iki çeşit yemek yapicam yine burun kivircaklar . Şeytan diyor bir pilav bir cacık yap koy önlerine.
Bu seferde eşim dicek başka bişey yapmadin mi diye ama bilmiyorum ya.
Cabalasamda kimseye gözükmüyor .
Tavukları hasliyorum. Fırına aticam . Suyuna da pilav yaparım birde cacık yaparım.
Çok yoruldum zaten.
Alt bolgem sancılanıyor.
Ben bakiyim canm pijama almadm daha sagol canmcmKizlar pijama ihtiyaciniz varsa bu sayfada Feyza nin ürünlerinin bir kismi indirime girmis .Ben burdan normal pijama almistim 2 tane cok memnun kaldim .
Benm bir o kaldi katlanir kuvetmi alsam yada okadar para vermeyip bi kuvet kova ve masrapami alsam bilemedmkızlar banyo küvetini nasıl yaptınız setler var onlardan alan varmı hangi siteden aldınız vs fikir verirmisiniz
Eşinde yani bu durumda bile hizmet mi bekliyor ayıp yahu birde buyuk olacaklar sanki yemeseler açlıktan ölecekler yok kızım yorulma deselerKızlar kaynanamla konuştum yer misiniz fazla yapayım mi falan gibisinden.
Ne yapcan ki falan dedi. Bende evde bişey yok ama ne varsa ona göre biseyler yaparım dedim
Tamam bişey olmaz dedi.
Eşime haber veriyorum beyfendi iyi yemeğini yap
Evini de temizle dedi utanmadan. Bende bir günde ikisini yapamam temizleyemem kusura bakma . Iyi sen bilirsin dedi.
Ben yemeği zorla yapicam zaten.
Bir de süpürgeyle hayatta uğraşamam.
Ama ev çok supurulmeye muhtaç.
Sonra iki çeşit yemek yapicam yine burun kivircaklar . Şeytan diyor bir pilav bir cacık yap koy önlerine.
Bu seferde eşim dicek başka bişey yapmadin mi diye ama bilmiyorum ya.
Cabalasamda kimseye gözükmüyor .
Tavukları hasliyorum. Fırına aticam . Suyuna da pilav yaparım birde cacık yaparım.
Çok yoruldum zaten.
Alt bolgem sancılanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?