2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy canim sancilanarak iş yapmak ne kadar zor. Çok iyi biliyorum eziyet gibi geliyo. Yemeklerde gayet iyi gelenler yabanci degil. Durumunuda biliyolar bulduklarını da yiyecekler artik. Esin eve onlardan önce gelse süpürurdü ama boşver. Halinden anlasinlar onlarda artık

Evet gerçekten en iyi dost onlar. Benim kedim geçen gece hayatımı kurtarmış resmen eşim anlattı ağzım açık dinledim. Normalde soğuk bir kedi ama hamileligimden beri peşimden ayrılmıyor.

Canim benim yaa valla yakin olsaydik supururdum evini yardim ederdim sana agrin varken bile anlamior bu erkekler yaaa
Sağol cnim

Tüm bunların uzerime sıcak tavuk suyu dokuldu
Ayağım çok fena yanıyor
Buz tuttum
Kremde surdum ama ayni...

Kaplumbağalar kac yıl yaşıyor hiç beslemedim.

Canim sezaryanmi olucaksın acaba? 15 temmuz biraz erken değilmi? Bence 39+0 kadar beklemeli dr, yoksa normal isdiyorsunda 38 den sonra gelirmi diye düşünüyorsu? Umarım cok özelne karışmamışımdır.
Canim n.dogum 25 temmuz görünüyor 15 temmuzdan sonrasina hazırlıklı ol dedi dr sezeryan icin

Kızlar ben su içemiyorum ya midem kabul etmiyor içince öksürsem geri gelecek gibi hemen yukarıda duruyor. Sizinde böyle oluyor mu?

Ben de ilk doğumumda öyle yapmıştım canım ilkin lazım olanlar ve her ihtimale karşı alınanlar diye ayrı ayrı paketlemiştim gerçi ötekiler hiç lazım olmadı ama en azından içim rahattı lazım olacak her şey yanımda diye

Arkadaşlar aranızda hamileliği boyunca beloc kullanan var mı 12 haftalığım çarpıntılarım çok oluyor Bebeğe zarar verir mi

Evet gerçekten en iyi dost onlar. Benim kedim geçen gece hayatımı kurtarmış resmen eşim anlattı ağzım açık dinledim. Normalde soğuk bir kedi ama hamileligimden beri peşimden ayrılmıyor.
Nasıl hayatını kurtarmış? Benimkilerde dibimden ayrılmıyor :)

Kızlar ben su içemiyorum ya midem kabul etmiyor içince öksürsem geri gelecek gibi hemen yukarıda duruyor. Sizinde böyle oluyor mu?
Bende de tam tersi sürekli su içesim var. Tuvalete gitmekten yoruldum valla. Ama su çok önemli içine nane elma salatalık fln bişiler atsan belki daha rahat içebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…