2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bakiyim canm pijama almadm daha sagol canmcm

Benm bir o kaldi katlanir kuvetmi alsam yada okadar para vermeyip bi kuvet kova ve masrapami alsam bilemedm
ktalanırı bilmiom ama o kadar külfete gerek yok bence canım

Ne zaman bir iyilik yapacak olsam onlara hep zararı bana dokunuyor...

Dediğin gibi kabul etmemem gerekiyor.
Ben ev silip süpürmek için okulu dondurmayacagm çünkü.

Ne zaman bir iyilik yapacak olsam onlara hep zararı bana dokunuyor...

Dediğin gibi kabul etmemem gerekiyor.
Ben ev silip süpürmek için okulu dondurmayacagm çünkü.
En guzeli bir an once soğumadan bitirmen .Belki bebekle kpss vs cok zorlanirsin ama ozelde is imkanin da var .Sen kimseyi takma diplomanı al ve daha güçlü bir anne ol.Bir de senin ailen baska bir yerde ki bunlar seni surekli eziyor ya ailen olmadığı icin mi?

Bu sene materyal dersi olacak aşırı hazırlık gerekiyor yazdan
Bende doğum yapacağım mecburen o dersi vermicem
En azından bie dönem okulu dondurup sonra devam edeyim diyorum hem güvenli bağlanması için bebegin bana.

Ailem ayrı benim babannemle büyüdüm
Bi burda babam var ona da fazla yansitmiyorum yansitsamda bebeğim olacağı için orta yolu bulmaya çalışıyor

Arkadaşlar aranızda hamileliği boyunca beloc kullanan var mı 12 haftalığım çarpıntılarım çok oluyor Bebeğe zarar verir mi

Merhaba
Benimde çarpıntım için kardiyolog beloc yazıcaktı. Bizim haftamız daha ilerde, kadın doğum doktorumuz beloc yazarsa kullanabilirsin dedi. Siz de kadın doğumcunuza sorsanız daha iyi olur.

Canim n.dogum 25 temmuz görünüyor 15 temmuzdan sonrasina hazırlıklı ol dedi dr sezeryan icin
Tamam neden sezeryan olucaksın acaba, cok özel değilse söyleye bilirmisin? Dr hangi durumlarda sezaryan yapa biliyorlar diye merak ediyorum.

Sana cok katılıyorum, B Bugunneselibirgun banada aynı şey oldu biz cocuğa bakalım sen iş yap daha sonrada, bi bakıyorsun bebek seni tanımıyor, biraz sonrada bakmakda büyük marıfet gibi başına kakar hep, sonrada bakmaya bile yanaşmaz bi bakmişsin doğru dürüs huynu suynu bilemediğin cocukla bi sürü sorumluluğun var.

Anladim canim .Evet bebegin sana baglanmasi açısından onemli bir donem .Ben de bu yuzden ucretsiz izne ayrılacağım. Dogum yaza geldigi icin ekimde baslamak zorundayim normal sartlarda .
Tamam neden sezeryan olucaksın acaba, cok özel değilse söyleye bilirmisin? Dr hangi durumlarda sezaryan yapa biliyorlar diye merak ediyorum.
Panik atak ve vajinusmus geçmişi.

Anladim canim .Evet bebegin sana baglanmasi açısından onemli bir donem .Ben de bu yuzden ucretsiz izne ayrılacağım. Dogum yaza geldigi icin ekimde baslamak zorundayim normal sartlarda .

Tamam canım sağol seni sıkdıysam üzgünüm, bende seninle günlermiz yakın diyordum ama sanırım yıne en son ben doğurucam gibi gözüküyor.

Tecrübelere önem veriyorum bende dikkat edicem bu konuda evin temizliği çocuktan onemli degil
Öğrenci işleriyle konuşsam bir sene mi yarim dönem mi ara vermek daha mantıklı olur ona göre karar veririm artik

Tamam canım sağol seni sıkdıysam üzgünüm, bende seninle günlermiz yakın diyordum ama sanırım yıne en son ben doğurucam gibi gözüküyor.
Sorun degil canim .Hepimiz arkadasiz sohbet ediyoruz Gec olsun güç olmasin .
Tecrübelere önem veriyorum bende dikkat edicem bu konuda evin temizliği çocuktan onemli degil
Öğrenci işleriyle konuşsam bir sene mi yarim dönem mi ara vermek daha mantıklı olur ona göre karar veririm artik
Ders durumuna bak canim .2.donem alacagin dersler ağır olmazsa ve az sayida olursa bence tek donem yeterli .Su an 3 seneye 4 demi ? Staj filan oluyor ya yarim gun o da .Biz 2 gun gidiyorduk sizde nasil bilmiyorum. Son sene 2 gun staj ve 1 gun okul vardi 4 gun bostum .

Ben dgs ile geçiş yaptım cinsligine muaf etmediler bizi derslerden bu üniversite. 1 ve 2 lerden muaf olmadıklarımi alıyorum
Diğer ünileri kazanan arkadaşım ise daha çok dersten muaf olup 3. Sınıf dersleri alıyorlar..

Nasıl hayatını kurtarmış? Benimkilerde dibimden ayrılmıyor :)
Geçen gece uyurken boguluyordum nefes alamadım kedimde komidinin üstünde sağa sola deli gibi dönüp durmuş miyavlamaya başlamış sonra eşimin kafasına çıkmış bağırmış fln eşim bakmış benim nefes almam zorlaşıyor hemen kaldırmış beni su fln getirdi ama baya bildiğin kan ter içindeydim. Canım kedim. :) bide onlar hissediyorlar benimki surekli gobegime bakip duruyor.

Ben ebebekten aldım babyjem di sanırım set olarak satılmıyordu ama ben kendim set yaptım.

Anladim canim .Allah yardimcin olsun.
Aa kedicige bak sen masallah .Evet hissediyorlar kus surekli karnima konuyor ve konusuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…