2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba, reflü yastığı almayı düşünüyorum ancak kenarlıkları çıkabilen cırt cırtlı olanlardan olursa daha iyi olur. Kullanan ya da alan var mı? Teşekkürler.

Merhaba
Benimde çarpıntım için kardiyolog beloc yazıcaktı. Bizim haftamız daha ilerde, kadın doğum doktorumuz beloc yazarsa kullanabilirsin dedi. Siz de kadın doğumcunuza sorsanız daha iyi olur.
Merhaba acaba kaçıncı haftadan beri kullanıyorsunuz daha önceden de varmıydı çarpıntınız

Kızlar hastane için alt çamaşır ne koymak gerek?
Tek kullanımlık lohusa kilotları varmış, bi de depend markasında kilot şeklinde içinden pedli çamaşırlar varmış. Ne almak gerek acaba fikri olan tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Valla kişiye göre değişir o canım herkeste akıntı yoğunluğu aynı olmuyor diye sen ikisinden de koy hem depend hem adet pedi hem de tabi normal iç çamaşırı / külot :) hangisi gerekirse onu kullanırsın

Kızlar ben su içemiyorum ya midem kabul etmiyor içince öksürsem geri gelecek gibi hemen yukarıda duruyor. Sizinde böyle oluyor mu?
Bana da aynısı oluyor
Yanma var şu an bende kesin enfeksiyon oluştu
İdrar rengi de köyü afedersin su içmem gerek ama sanki yer yok geri geliyor

Merhaba acaba kaçıncı haftadan beri kullanıyorsunuz daha önceden de varmıydı çarpıntınız

Kardiyolog ilacı yazmadı ama yazabiliriz diye söyledi. Ağır işler yapma, çok yürüme, çok efor sarf etme dikkat et, eğilip kalkma dedi .Ben de sonrasında rutin takip eden doktoruma sordum, tekrar gidecek olursan ilaç yazarsa kullanabilirsin dedi.
Şu an nabız stabil gittiğinden dolayı tekrar doktora gitme gereği duymadım.
2 aydır nabzım yüksek. En yüksek değer 150 görüldü ama sürekli değil. Genelde 95 -110 arası.

Sizin çok mu yüksek? Doktor ilacı verdiyse eğer rutin doktorunuzla sorun bence.

Ben depend aldım normal Ped de koydum. Duruma göre. İlk günler depend daha kullanışlı olur bence.

Benimde normalde 70-80 arası ama çarpıntı başladığında 200 oluyor hastaneye gitmeden de düşmüyor ilaç yapıyorlar inşallah bebeğime bi zarar vermez

kızlar bedefe ne oldu dogumumu başladı bu ara pek giremiyorum siz yazinca merak ettim

Afilim92 bn biraz ara verdim sanrm neden bilmiyorum geziyorum eksiklerimi nerdeyse tamamladım cnm szler nasılsınız

Bende geçen haftalarda A101 e gelmişti ordan aldm takip et bnce 3ü 25 tl fln tutmuştu

bedef umarım iyidir dr yatış vermiştir belki hayırlı haberle gelsin inşallah

Kızlar eşim geldi sağolsun süpürge tuttu
Kaynanmlarla yemek yedik tencereyi tepsiyi falan kaynanam yıkadı çay falan koydum bende
Bir şekilde atlattikk

Kayinbabam annen sana boşuna yemek hazırlatmış biz yemiştik dedi fazla yemedi ama olsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…