2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İdrar tahlili yaptırdın mı cnm?

Canım çocuk bu illaki ağlayacak
Istediği olmadığında.
Ama böyle böyle alışır.
Sen kaynananla mi yaiyorsun canım
Evet canım kv demle yaşıyorum, düşün sırf o laf etmesin diye makınem varken camaşırı elde yıkıyorum, bu halımle bide bi dünya laf neden havluyu değişdirip onuda yıkamadım diye, koşa koşa gidip onuda yıkadım. Durumla alakası yok ama az cok nasıl biri olduğnu anlaman için yazdım.

Cok guldum ya

Canım icinde bulunduğun durum gerçekten zor..
Ama yapamayacağn seyleri yapma .
Kendine karnindakine eziyet cunku ve sırf laf duymamak için de kendine bebeğine bu eziyeti yapma bence.
Sakince yapamayacagini belirt. Ya da makineye at direkt niye atmıyorsun ki canm

Ben ayakkabımi giyinmek için eğilirken bile zorlaniyorum.

Ne yapsamda yine duyuyorum o lafları hemde gün gecdikce kat ve kat artıyor, ve bunu niye kimse görmüyor benım yapdıklarmı onun yapdıklarnı.

Ay kızlar bu erkekler ne kadar değişikler ya bazen üzülüyorum onlar için. Ellerine birşey yakışmıyor yapsalar da olmuyor:) arkalarında kadınları olmasa resmen yarımlar nerdeyse. bu halleri şirinlik katıyor ama çok da komik geliyor bana. eşim çok yardımcıdır herşeye benden önce koşar bana banyoyu falan temizleme ben hallediyorum diyor bi bakıyorum bakteriler koloni yapmış kadın olduğum için gurur duyuyorum kızı olanlar çok şanslı. Kim ne derse desin.

Bu yasta seni atese kim atti ya. boyle seyler okuyunca cok üzülüyorum. Bu tarz insanlar bir iki saatligine misafirken katlanilmiyor.Sen napıyorsun her gun her gun

Yaptırdım kuzum iltihap fala. Yok temiz cıktı
Alala doktor da bir şey görememişti değil mi? Haftalarımız ilerliyor yani benim de her gün başka bir arızam çıkıyor sanırım artık biraz normal herkesin bünyesi farklı. Evham yapma dicemde demes kolay bende yapıyorum çünkü :) umarım azalır ağrıların ama içim rahat etmiyor diyorsan ikinci bir doktor görüşü al.

Bu yasta seni atese kim atti ya. boyle seyler okuyunca cok üzülüyorum. Bu tarz insanlar bir iki saatligine misafirken katlanilmiyor.Sen napıyorsun her gun her gun
Sorma canım sorma uzun hikaye, ama zor da olsa insan alışınca o kadar zor gelmiyor tabi bazen patlıycak gibi oluyorum kendimi tutuyorum her şeyin nedenini soruyor tabi bazı şeyler kv denilmeyecek şeyler sadıce susuyorum cvp versem hiç hoş olmaz. Ama hiç.

Allah yardimcin olsun canim .Insallah bir gun kendi yuvan olur cocuklarini huzurla büyütürsün.

Seninde işin zor vallahi eşinde tutmuyor seni belliki. Kıymetini bilseler keske hakkını nasıl ödeyecekler
Ben kendimde anlatmiyorum 1 kac kes denedim anladım yararı yok vaz gecdim. Cokta bu sorunlara cekif evden kendimden biktirmak isdemiyorum zaten evede doğru düzgün durmuyor konuşmayı sevmiyor. Ama zaman içirsinde huylarnı suylarnı ne yapmam gerekdiğni kavrarım umarım daha zaten gencim anlamiyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…